Perfect en snelle levering

Was weer perfect op tijd

Topservice

Vlotte afhandeling ook bij problemen!

"Gaat prima"

Overzichtelijk web site, snel geregeld.

Super service.

Alles prima!

Duidelijke website en goede afhandeling

Zeker aanbevelen!

vaak gunstige tarieven en supersnelle levering

uitstekend

Topservice

Ben goed geholpen en zijn duidelijk in advies

Fout

het bedrijf is niet bekwaam, ik heb de goederen besteld, ik heb vooraf betaald, de heer zei dat de goederen waren afgeleverd en had ze voor mijn huis achtergelaten, maar hij was er niet, ik raad ze niet aan, oplichters

Zeer goede service

Netjes geleverd en goed product

Snelle en kloppende service

Als je snel spullen nodig hebt kan ik Protil aanbevelen!

Hoi, bedankt voor jullie snelle reactie, en snelle levering.. Gr A.Nureddin AHmedbouw

Goede prijs, snelle levering

Snelle reacties, vlotte afhandeling.

Snelle levering goed product

De levering ging heel snel en correct. Goed product

Vrijdag bestellen, dinsdag 13u nodig, -> na de klus in huis = FAAL

Vrijdags wat besteld, dinsdagmiddag op het werk nodig uiterlijk 13u! Dit kwam NA de klus pas aan. Zonder verder bericht van Protil. - Ik heb vrijdags wat besteld, maandag (pas) kreeg ik hiervan een bevestiging van verzending van Protil. - In de mails staat dat je de status van de order kunt bekijken en tracken maar je krijgt nog geen tracking nummer. Wel een link naar de DHL site maar daar kun je dus niets werkends invullen. - Hun eigen order/bevestigingsnummers worden door de DHL niet herkend. - Ik had de kit dinsdag om 13u echt nodig dus heb ze dinsdagmorgen 6u vroeg gemailed of ik nog een keer tracking nummers krijg, - Zonder verder respons vanuit Protil kreeg ik enkele uren later een bericht van DHL dat ze ergens tussen 8-18u zullen komen. Effectief heb ik dus 4 dagen ofwel 100+ uur gewacht op een doos kit. Niet echt de manier om goedkope bouwmaterialen tijdig op een klus te hebben. Eerder een risico om te falen op deze manier. Dit is exact de reden waarom bouwmarkten waar je fysiek je spullen ophaalt nogsteeds efficienter/veiliger zijn.. ondanks dat ze duurder zijn. Ik heb de klus kunnen redden door nog even snel langs de BMN te rijden en een krat (2x duurdere) kit te halen. Als Protil dit niet geloofd dan kan ik de bon laten zien! Ook geen bericht van Protil ondanks mijn mail van dinsdagmorgen vroeg. Dus nu ik dit verzoek wel krijg om een review te schrijven irriteerd het me dermate dat ik de moeite er voor neem.

Goede en snelle service

Duidelijke website en de gehele bestelling goed geregeld.

Snel service

Ze helpen jou graag, service, top!

Goed product en snelle levering.

Goed product en snelle levering.

Ruime keus, goede communicatie en snelle levering!

Goede levering en super snel

Geen problemen at all

Snel geholpen, te vrede met de prijzen

Gb

Bestellen was erg makkelijk Snelle bezorging

Snelle en adequate levering van mijn bestelling

Ik heb een bestelling gedaan en de volgende dag is deze keurig afgeleverd. Daardoor kon ik mijn geplande werkzaamheden goed uitvoeren.

Watermanstraat 29

5015TG Tilburg