Pluspunten
Nette en snelle service
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Alles perfect zelfs de bezorger heeft het goed opgelost.
Pluspunten
Goede en duidelijke afhandeling van product dat niet in een armslag voor handen was, toch een duidelijke informatie gekregen, en het product in goede orde ontvangen.
VerbeterpuntenVoor mij niks
Pluspunten
Prima levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Super snel gelevert en vriendelijk. Goede T.h.t datum Snel gelevert Ga zo door tot de volgende bestelling
Pluspunten
Pluspunten
Snelle brievenbuslevering. Hoefde er niet voor thuis te zijn.
VerbeterpuntenVeel te hoge portokosten voor een lichtgewicht brievenbuspakje.
Pluspunten
Duidelijk en helder aanbod van artikelen. Goede omschrijving.
VerbeterpuntenBeloofde levertijd niet gehaald. Voor een artikel met verzending via de post wordt er wel veel verzendkosten in rekening gebracht. 5,95 en dan hierover ook nog btw. Dit was 75% van de rekening! En dat voor 2 postzegels en een envelop.