Pluspunten
Adequate en snelle afhandeling van vraag en verzending.
Pluspunten
voor de kit veel niet standaard kleuren leverbaar korte levertijd
Verbeterpuntenbetaling na de bestelling. alleen de directie kan direct betalen bij bestelling en die zijn niet altijd op kantoor. in de bevestiging stond de bestelde kleur niet vermeldt.
Beste Arnoud, het is bij ons ook mogelijk om te betalen na de bestelling. dan dient u te kiezen voor overboeking. Maar ook dan kunnen wij pas de bestelling versturen of kit op kleur laten maken /beststellen na dat wij de betaling in ontvangst hebben genomen. In de email bevestiging staat het kleur nummer die u besteld had, en zelf ingevuld heeft bij opmerking. Ik hoop u hiermee toch iets meer duidelijkheid te hebben aangeboden.
Pluspunten
Goede snelle levering
Pluspunten
- leveren snel - duidenlijk over product
VerbeterpuntenEventueel videouitleg over het gebruik van producten.
Pluspunten
zeeeer snelle levering
Pluspunten
Correcte levering en communicatie !
Pluspunten
Snelle levering en goede prijzen. Ik heb de kitten nog niet gebruikt dus weet ik nog niet of ik deze vanaf nu vaker ga bestellen.
Pluspunten
Erg duidelijk, snel. Lekker doorgaan zo. Niets meer aan doen
Beste henk, na ons telefonisch gesprek van vanmiddag ben ik blij dat ik heb kunnen uitleggen dat dit gelukkig nooit voorkomt bij ons. Het product dat u hebt besteld was namelijk niet eens bij de fabriek op voorraad. Wij hebben u wel meteen een mail gestuurd dat het langer zou duren als normaal. Wij vinden het ook heel vervelend, en hadden u misschien wat vaker op de hoogte moeten houden. nogmaals excuses voor het ongemak.
Pluspunten
Zeer tevreden over bestelling en de supersnelle bezorging, heb niets aan te merken, graag tot een volgende keer :)
Pluspunten
correct en snel geleverd
Pluspunten
Pluspunten
Uitstekend product!