Pluspunten
Ik zag dat mijn vriend Hubert van Maastrigt glasbedrjjf ook bij jullie kocht.
VerbeterpuntenTip. De grootste netwerken zijn de multilevel marketing netwerken. Bedenk een blijvend voordeel voor een klant die een andere klant aanbrengt
Pluspunten
snelle levering, en houden zich netjes aan de afspraken een zeer trouwe leverancier voor ons
Pluspunten
Correcte en snelle levering. Duidelijke internetpagina met een exacte omschrijving van hetgeen je gaat bestellen.
VerbeterpuntenMisschien een iets voordeliger verzender?
Pluspunten
Goede communicatie naar de klant. Ik was vergeten om kit te bestellen en kon dat zonder problemen met mijn bestelling meegeleverd worden zonder extra verzendkosten. Prima spullen.
Pluspunten
Compleet assortiment en snel alles volgens afspraak geleverd.
VerbeterpuntenIk had een klein beetje velvorming in de kitworst.
Pluspunten
Niets aan te merken, alles verliep naar wens.
Pluspunten
Beste, Wij vinden het jammer dat u niet tevreden bent. maar op onze site staat heel duidelijk vermeld dat kit op ralkleur laten maken +- 8 werkdagen duurt voordat wij het kunnen versturen. En omdat u voor overboeking hebt gekozen duurt dat ook iets langer voordat wij de betaling binnen hebben voordat wij het kunnen bestellen. Dit product moet met de hand gemaakt worden en kan niet binnen 3 dagen verstuurd worden. Ook is het niet mogelijk om dit product retour te sturen of te retourneren omdat dit product speciaal gemaakt wordt per klant. ik hoop u hiermee toch nog een tevreden antwoord te hebben gegeven. met vriendelijke groet maikel Bolenius PROTIL BV.
Pluspunten
keuze en goede kwaliteit en prijs zijn heel goed
Verbeterpuntende levertijd voor 16.00 uur bestelt volgende dag binnen was op tijd de vrijdags middag maar pas na het weekend binnen bij DHL duurt langer maarja
Pluspunten
Gratis lijmkam bij m'n bestelling. Prettig
Niks
Pluspunten
Uitgebreid assortiment