Geweldig product

Snelle levering + top kwaliteit!

Uitstekende service

Bijna alle producten die ik zoek voor mijn werkzaamheden, kan ik vinden bij Protil. Prettige en duidelijke website. Vriendelijk personeel. Ik zal Protil dan ook bij iedereen aanbevelen!!

Goed en snel geleverd voor een scherpe prijs!

Goed en snel geleverd voor een scherpe prijs!

Doet wat er gezegd wordt

Altijd op de hoogte en levert altijd kwalitatief goede afdichtingen.

Super goede service

Mooi bedrijf. Levert snel. Belangrijk is dat ze ook snel op email reageren. De service is echt perfect. Hier kunnen een hoop bedrijven nog wat van leren.

Snelle en goede service

Snelle en goede service

We hebben nog steeds niks ontvangen

Normaal wordt heel snel geleverd maar dit keer niet Ik denk dat ik voortaan kom ophalen….

Ik bestel reeds al een tijdje spullen bij Protil. Snel geleverd, goede producten. Laatst was een doos pur-schuim tijdens transport door de vervoerder "ontploft" en na een mailtje werd er razendsnel een nieuwe opgestuurd! Perfecte service!

Goed gevoel.

Snelle en correcte levering van de goederen.

Prima bedrijf om zaken mee te doen!

Fijn bedrijf , komt afspraken na!

Bestellen, volgende dag leveren, Top

Goed materiaal

Snel maar 1 kleur verkeerd had 2 wit besteld Gr ray

Producten zijn perfect, vervoerder is zwaar klote.

Elke keer weer een nachtmerrie als DHL iets afleverd. Zolang DHL jullie vervoerder is bestel ik niks meer bij jullie. Sorry voor dat.

Altijd snel en netjes geleverd

altijd goed

goede snelle leveringen en goede communicatie

Altijd verse kit

Ze waren dicht deze kerstvakantie, en toen was ik naar een andere handelaar geweest. Gelijk spijt, kreeg oude kit mee. Gelukkig na mail contact kon PROTIL toch naar leveren.

Zeer goed en snelle afhandeling van de bestelling!

Goedkoop en snel geleverd. Goed ingepakt. Bedankt Protil

Altijd goed

Altijd op tijd geleverd,als er iets mis gaat wordt het snel.opgelost goede prijs en super kwaliteit kit.

Bestelling met een weekje binnen, juiste kwaliteit

Zo hoort het.

Gewoon goed.

Mooie lateien.

Snelle en keurige levering van de stalen lateien.

Top, snelle levering en fijne kit

Top, snelle levering en fijne kit