slecht

nog niks gekregen zou er gisteren al zijn, e hele dag na uit gekeken

Goed geregeld

Zeer correcte klantenservice en snelle levering

Duidelijke hulp gekregen bij het zoeken op de website! Dank

Netjes en snel geleverd

Snel en een nette prijs

prima bedrijf

prima bedrijf

Uitstekend service en super snelle levering Keurig verpakt En bij vragen wordt je zeer deskundig geholpen

Als verwacht

Protil is erg klantvriendelijk, heeft een goede service en levert producten van kwaliteit.

zeer tevreden

voor herhaling vatbaar

Snelle levering met zeer goede THT datum van de bestelde kit

Super bedrijf

Omdat ze geen kleurenkaart meer hadden van connect 216 even gebeld. Kreeg gelijk alles doorgemaild. Daarna mijn bestelling kunnen doen. Bedankt

werkt perfect

Zijn fijn als je dicht moet maken werken perfect met een spuit apperaat gebruik altijd deze

Perfect!

Perfect! Vooraf gebeld met vriendelijke dame. Haar instructies opgevolgd en de volgende dag het product ontvangen!

Snelle levering als het niet op vooorraad is bellen ze!

Kan alleen slecht de kleuren bekijken van de sanitair kit connectie.

1e keer

Oke

Overzichtelijke website en snelle levering

Het gewenste product is eenvoudig met behulp van een configurator te selecteren. Duidelijke uitleg bij de producten. En netjes verpakt geleverd op de afgesproken dag.

zoals altijd goed

snelle levering goede service

Perfecte en snelle levering

Zeer snel en netjes geleverd

het product is perfect.

emmertje met grijze kit beschadigt was een plakband van protil overheen geplakt.

alles prima geregeld

bij de bestelling prima geholpen en redelijk binnen een goed op tijd binnen Vrg J KolKooi

Zoals wij gewend zijn altijd goed

Zoals wij gewend zijn altijd goed