Gemakkelijk, snel, accuraat

Snel besteld, snel en goe geleverd

• Levertijd

Snelle levering en goede producten

Van de week weer een levering binnen gehad.Is vast ergens goedkoper te krijgen maar voor ons een goede leverancier die snel levert en goede producten heeft. Altijd netjes geleverd, prima prijs.

perfecte, snelle levering

Zoals gewoonlijk een vlugge en goede levering. Prima verpakt.

• Levertijd

Snelle levering en goede kwaliteit!

De bestelling werd snel en netjes bezorgd. Alles goed verpakt en precies zoals verwacht. De producten voelen stevig en van goede kwaliteit, ik bestel hier graag nog eens.

• Levertijd

Onbruikbare en kwalitatief slechte producten

Bestelling ontvangen met twee volledig onbruikbare producten (tapehouder & tape). Beide artikelen hebben ernstige functionele gebreken en zijn niet te gebruiken. Twee keer contact opgenomen via e-mail en via het contactformulier, maar helaas totaal geen reactie ontvangen. Zeer teleurstellende ervaring

Goede producten

Bij bestellen even zoeken naar de juiste maten maar producten van goede kwaliteit en prijs

Alles goed

Bestellen gaat heel gemakkelijk

Bestellen gaat heel gemakkelijk

perfect

snel en accuraat voor een schappelijke prijs

Snelle en proactieve service

We hadden snel een tijdelijke verpakking nodig. Bij Verpakkingsindustrie Veenendaal vonden we snel de doos die we nodig hadden en stond de levering de volgende dag al op de stoep! In een vervolgbestelling maakte in een fout, maar dit werd na een belletje direct opgepakt. Hele fijne en proactieve service!

Super advies en snelle levering

Super advies en snelle levering

Helemaal top

Ik had een bestelling geplaatst voor dozen. er was aan hun kant iets misgegaan met het behandelen van de bestelling. ik had paar dagen daarna gebeld en ze hebben het dezelfde dag verzonden. goede klantenservice

Snelle en goede levering

Goed dozen op maar en snel geleverd

Niks ontvangen

Geen bestelbevestiging ontvangen, ook geen zending gestuurd

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

zeer tevreden

Na jarenlange tevredenheid over de uitstekende service en kwaliteit van jullie bedrijf, ben ik ook deze keer zeer tevreden met mijn bestelling.

• Levertijd

Mooi assortiment en snelle levering

Ik ben zeer tevreden, snelle verzending, goede communicatie en prima product kwaliteit.

Goede kwaliteit snel geleverd

We bestellen meerdere keren per jaar en altijd goede service en kwaliteit verpakking.

zeer goede service

Ik had al lang gelden iets verkeerds besteld en na telefonisch gesprek kon ik het nog omruilen, zeer goede service en goed geholpen!

super

snel en vlot geleverd, fijn om zo te kunnen vertrouwen op betrouwbare levering van verpakkings materiaal.

• Levertijd

makkelijk bestellen en snel op te halen

Makkelijk via de site bestellen en de volgende dag kan je het ophalen bij het bedrijf. En als cadeau kregen we nog een zak drop erbij.

• Levertijd

Top kwaliteit en snel geleverd!

Super kwaliteit en snelle levering.

snel en netjes

Snel en netjes

Alles is prima verzorgt

Ik bestel al een tijdje hier en dat bevalt heel goed. Orders zijn snel geleverd. Daarnaast heb ik ook brievenbusdoosjes laten bedrukken voor een hele mooie prijs. Dat kunnen ze scherp aanbieden omdat ze deze zelf printen. Ben erg tevreden.

Snel en makkelijk

heel goed

snel en betrouwbaar

Wageningselaan 98

3903 LA Veenendaal

Over Webshop.viv.nl

VIV Verpakkingen, dé online webshop voor al je verpakkingsmaterialen. We zijn een verpakkingsmateriaal groothandel en al sinds 1953 actief. In die tijd zijn we voor veel bedrijven uitgegroeid tot dé leverancier voor al hun verpakkingen. We onderscheiden ons door scherpe prijzen, snelle levering (binnen 24 uur), goede service en door laagdrempeligheid. Zowel grote als kleine afnemers profiteren bij ons van de scherpste prijzen. Tevens is het altijd mogelijk om gratis samples aan te vragen, zodat je de verpakkingen eerst kunt testen.