makkelijk

snel geleverd

ga zo door

• Levertijd

Snelle service, goed en netjes verpakt.

• Levertijd

Goede service en nette prijs

De prijzen van de dozen zijn laag, daarnaast is de levering snel. Tevens wordt er meegedacht aan oplossingen.

• Levertijd

Product voldoet zeker naar verwachting

Optijd geleverd

• Levertijd

Duidelijke site, snelle levering.

Ik heb goede ervaringen met VIV. De website is duidelijk en de levering snel. Heb je een vraag krijg je snel en duidelijk antwoord.

super service

zeer tevreden u word dadelijk voort geholpen

• Levertijd

Alles was goed geregeld, en op tijd bezorgd

• Levertijd

Snel, goede levering, goede prijs

Nu meerdere keren bij VIV besteld. Gaat steeds erg soepel en naar volle tevredenheid.

Modern bedrijf

Tevreden klant.

prima service

Snelle goede levering

• Levertijd

Goede en snelle levering!

Een goede en snelle levering van het bestelde product. Ook via de mail goed doorgegeven wanneer het pakket geleverd wordt en is geleverd.

• Levertijd

product is prima maar website en bezorging ver onder de maat.

op de website is het invoeren van een andere bezorglocatie dan factuuradres een onnodig lastige opgave. Als het dan eindelijk gelukt is om een alternatieve bezorglocatie aan te geven én dat het bij jullie als standaard bezorgadres in mijn account staat aangegeven, gaat het bij de bestelling alsnog mis. Gevolg is dat op de factuur en bij de vervoerder doodleuk weer alleen het factuuradres staat. Gelukkig doet de vervoerder het beter en wordt mij te elfder ure nog de kans geboden om het bezorgadres te wijzigen. En dan wordt 1 kleine bestelling op 2 verschillende dagen in 2 pakjes bezorgd!! Kortom behoorlijk klantonvriendelijk en weinig duurzaam.

Zeer fijne webshop

Ik werd goed op de hoogte gehouden van de bestelling die overigens zeer snel geleverd werd. Doosjes zijn perfect voor mijn bedrijf LowlandsCouture dog collars. Groet Eve

Correcte en vlekkeloze afhandeling

De transactie verliep vlekkeloos, de levering was snel en het product is perfect.

• Levertijd

Altijd snel en denken mee

SNEL EN PRIMA KWALITIET

Snel geleverd.

De levering was snel. Enig minpunt is dat wanneer je 5100 doosjes wilt bestellen, ook vanwege de prijs, deze niet voldoende voorradig zijn en automatisch een hogere stuksprijs wordt belast.

snelle bezorging, goed product

snelle bezorging, goed product

Weer goed geregeld

• Levertijd

Excellent service, always can get what I want.

Excellent service, always can get what I want. The products are good.

Fijne dozen

• Levertijd

Op tijd en goede kwaliteit

Geen minpunten

Snel en prima

Tevreden met de verzenddozen. Prima prijs/kwaliteit verhouding en snelle verzending.

Wageningselaan 98

3903 LA Veenendaal

Over Webshop.viv.nl

VIV Verpakkingen, dé online webshop voor al je verpakkingsmaterialen. We zijn een verpakkingsmateriaal groothandel en al sinds 1953 actief. In die tijd zijn we voor veel bedrijven uitgegroeid tot dé leverancier voor al hun verpakkingen. We onderscheiden ons door scherpe prijzen, snelle levering (binnen 24 uur), goede service en door laagdrempeligheid. Zowel grote als kleine afnemers profiteren bij ons van de scherpste prijzen. Tevens is het altijd mogelijk om gratis samples aan te vragen, zodat je de verpakkingen eerst kunt testen.