Netjes en snelle levering

super

Goed en snel geleverd. De verpakking (doos) is goedkoper dan bij andere leveranciers.

• Levertijd

zoals gewoonlijk alles weer top, super snelle levering!

Een zeer correct bedrijf.

Super service

Ondanks dat we zelf een verkeerd product hadden besteld, heeft VIV er alles aan gedaan om dit zo snel mogelijk op te lossen. Hulde!

Snel, netjes en goed

Na een vraag via de mail kreeg ik snel en duidelijk antwoord. Het bestelde werd snel geleverd, goed verpakt en met een kleine attentie! Ook het product voldoet aan de verwachting. Al met al zeer tevreden!

• Levertijd

Goedemorgen service en snelle levering

Goed op de hoogte gehouden van moment waarop artikelen weer op voorraad waren. Meedenken met klant.

Gewoon zoals het hoort.

Snel geleverd. Wel jammer dat ze geen doosjes met variabele hoogte hebben zoals concurrent Raja. De zak met dropjes maakt dat weer goed.

bestel regelmatig

ga zo door

• Levertijd

Dozen zijn uitstekend, snel geleverd

De kwaliteit van de dozen zijn uitstekend, snel geleverd.

Fantastische service

De bestelling gedaan en kwam volgens afspraak. Zelf had ik verkeerde maat besteld en zonder enig probleem mogen terugsturen en werd ik geholpen aan testzakjes zodat ik de goede maat kon bestellen!

• Levertijd

Snelle levering en de verzend zakken zijn goed. Vind het goed dat ze 70% recyclebaar zijn.

zeer snelle levering

Tevreden!

Heel positief

Super winkel

Bestel hier vaker en ben erg blij met de producten, snelheid en levering. Zelfs een zak snoep welles meegeleverd gekregen, iedereen op kantoor was blij.

Top service !

Snel verzonden en heel goed ingepakt !

Altijd snel en goed

Alles Prima

service kwaliteit is top

Snelle service,goed verpakt

Groot aanbod, snelle levering en het is goed verpakt! Heel blij met de aankoop bij jullie, deze hou ik erin voor mijn webshop. Voor ieder wat wils, met juiste afmetingen en geheel aan te passen.

• Levertijd

Snelle levering, door zeer vriendelijke chauffeur

Dat het een familie bedrijf is vind ik vooral zo leuk. Er zijn mensen die hier al 30 jaar voor werken, dat zegt wel wat! Bestelling is goed aangekomen, op beloofde tijdstip, en is naar tevredenheid!

Snel en duidelijk

Snel een duidelijk.

• Levertijd

Besteld en keurig binnen een paar dagen afgeleverd

Netjes bezorgt en ingepakt

• Levertijd

Vaker besteld van viv en service is gewoon goed

Blijf bij hun bestellen. Duidelijke webshop , goede service en snel geleverd

• Levertijd

Alles volgens afspraak geleverd. Met name compliment voor de bezorger!! Zeer goede service.

• Levertijd N.v.t.

Wageningselaan 98

3903 LA Veenendaal

Over Webshop.viv.nl

VIV Verpakkingen, dé online webshop voor al je verpakkingsmaterialen. We zijn een verpakkingsmateriaal groothandel en al sinds 1953 actief. In die tijd zijn we voor veel bedrijven uitgegroeid tot dé leverancier voor al hun verpakkingen. We onderscheiden ons door scherpe prijzen, snelle levering (binnen 24 uur), goede service en door laagdrempeligheid. Zowel grote als kleine afnemers profiteren bij ons van de scherpste prijzen. Tevens is het altijd mogelijk om gratis samples aan te vragen, zodat je de verpakkingen eerst kunt testen.