Prima snelle sevice

Kijken naar oplossing

Wij zijn tevreden met VIV. Bij een niet toereikende voorraad werd er meegedacht hoe we alsnog de producten snel konden ontvangen. Het minpunt is dat wij met een zakelijke creditcard een percentage over het bedrag moeten betalen.

• Levertijd

Viv levert keurig en snel. Fijn bedrijf!

Perfecte behandeling van orders

PERFECT....

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Levertijd N.v.t.

Zowel tijdens de bestelling als na ontvangst goede service

Tijdens mijn aankoop had ik een vraag die ik via de chat stelde. Hier was binnen een uur antwoord op. Vervolgens heb ik mijn bestelling geplaatst en is mijn product binnen enkele dagen in prima staat bezorgd. Na afloop had ik nog een vraag over het product en ook toen weer prima telefonisch geholpen. Viv levert fijne service en zou zo weer opnieuw bestellen.

• Levertijd

altijd goede spullen voor een goede prijs

zie boven,.

• Levertijd

Snelle correcte levering, goede kwaliteit

Snel geleverd Goede prijs Goede kwaliteit

• Levertijd

Snel geleverd en goede doosjes

Was blij met mijn bestelling. De doosjes zijn snel geleverd en hadden een goede kwaliteit.

excellent service

Easy to order - delivered quickly

Zeker een aanrader. Top prijzen. Top service

Zeker een aanrader. Top prijzen. Top service

• Levertijd

Altijd makkelijk en snelle levering

Al een tijdje is VIV mijn go-to voor doosjes. Ben zeer tevreden en de levering is altijd binnen een paar dagen. Aan te raden!

Optijd en goed verpakt!

Met ervaring bij andere verpakking webshops is dit hooguit de beste!

Goed en snel geleverd

Geheel volgens afspraak, en extra dienst geleverd op zaterdag.

• Levertijd

snelle levering en goede kwaliteit

prima bedrijf altijd bestelling gedaan, en snel geleverd.

Nieuwe website zozo

De nieuwe web site is niet mijn ding. Kan niet zo goed de dozen vinden als eerst. En de prijs staat ook niet meer per bundel.

Snelle correcte levering

De website blijft behelpen, maar wanneer bestellen eenmaal is gelukt echt supersnel binnen!

• Levertijd

Heldere informatie en goed produkt

Op zoek naar krimpfolie prima geslaagd bij viv. Telefonisch goed geholpen en snel geleverd.

• Levertijd

Alle bestelde goederen op tijd, netjes en volledig geleverd.

• Levertijd

Bestellen volgende dag geleverd zonder problemen

Netjes snel en compleet los

Snelle en correcte levering

• Levertijd

Zeer tevreden Ruime keuze en betaalbaar Na een chat kon ik ook de keuze maken het af te halen Gezien wij in dezelfde woonplaats zitten

Doen wat ze beloven

Overzichtelijke site, snelle levering. Ik heb geen contact gehad met de klantenservice, dus daar kan ik niet over oordelen

• Levertijd

Snel en van goede kwaliteit

Ik heb eindelijk stevige verzendkokers gevonden om mijn posters veilig in te versturen. Ze lijken onverwoestbaar, dus ik verwacht dat alle posters op deze manier veilig bij de ontvangers terechtkomen. Snel geleverd ook, blij mee!

• Levertijd

corecte levering van prima producten

na telefonisch contact te hebben gehad via de webshop besteld. Goede web communicatie omtrent de status van de bestelling. goed verpakt geleverd.

Wageningselaan 98

3903 LA Veenendaal

Over Webshop.viv.nl

VIV Verpakkingen, dé online webshop voor al je verpakkingsmaterialen. We zijn een verpakkingsmateriaal groothandel en al sinds 1953 actief. In die tijd zijn we voor veel bedrijven uitgegroeid tot dé leverancier voor al hun verpakkingen. We onderscheiden ons door scherpe prijzen, snelle levering (binnen 24 uur), goede service en door laagdrempeligheid. Zowel grote als kleine afnemers profiteren bij ons van de scherpste prijzen. Tevens is het altijd mogelijk om gratis samples aan te vragen, zodat je de verpakkingen eerst kunt testen.