Snelle levering en kwaliteit producten.

Bestellen ging soepel en simpel. Duidelijk uitleg wat betreft afmetingen van de artikelen en vaak met een video waar ze laten zien hoe je het artikel moet gebruiken.

• Levertijd

Snelle levering en netjes verpakt

Snel en goede prijs!

Niks te klagen. Hier gaan we vaker bestellen!

• Levertijd

Snel en eenvoudig besteld, snel geleverd!

Prima site met groot aanbod op voorraad leverbaar. Snelle levering.

• Levertijd

Snel geleverd en goed verpakt

Prijs is prima en de spullen zijn goed en snel geleverd. Verloopt altijd vlot! Bedankt voor de drop!

Goede snelle levering

Helemaal prima-de-luxe

Snel duidelijk en eenvoudig

Persoonlijk ken ik de firma al jaren vanuit de familie. Zodoende ook hier terecht gekomen. Ga vooral zo door.

• Levertijd

Goede snelle bezorging Dozen en andere bij behoren in prima shape Goedkoper dan de andere Verzending gratis

Heel tevreden

Besteld en snel geleverd. Producten ook super

Dozen later dan afgesproken

Goede service, maar vervelend dat dozen te laat geleverd werden.

• Levertijd

makkelijk bestellen en snel geleverd.

Makkelijk bestellen en snel geleverd keurig verpakt

• Levertijd

Altijd super snel geleverd!

helemaal vreselijk en raar

helemaal vreselijk en raar ik ben verkoper bol com. en ik wachtte langdurig af voor verpakking. En nu ik zoek een andere optie.

• Levertijd

Was eerste keer bestelling goed

Levering snel en goede prijs

Super snel geleverd.

Ik heb contact gezocht met de buitendienst echter dit liep niet erg soepel.

Erg positief

De zending was er erg goed en de klantenservice heeft ons enorm geholpen. Overal is onze ervaring mega positief

Heel snel afgeleverd.

Was snel afgeleverd en de prijs was ook goed.

duidelijk en snel

Bestelling was duidelijk, betalen makkelijk en levering snel en goed te volgen

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

efficient en snel

snelle levering overzichtelijke informatie

ViV prima, DPD beroerd!

Volgens mij is ViV prima - maar na een week is ons pakket nog steeds niet bezorgd door DPD. Twee keer aangeboden, geven aan dat onze zaak niet open is. Zelfs als een andere DPD-pakket op dezelfde dag wél wordt bezorgd. Zeer frusterend. Gaat ten koste van naam ViV.

• Levertijd

Levering vindt, bij de twee bestellingen welke zijn gedaan, tot nu toe de volgende dag plaats. Wat ik minder geslaagd vind is dat er een pallet met verzenddozen in de regen buiten werd neergezet toen er niemand was. Na een telefoontje van onze kant zou dit worden opgepakt en gecommuniceerd naar het transportbedrijf. Desalniettemin ben ik tot nu toe tevreden.

Goed en makkelijk

Snel en eenvoudig. Goed kwaliteit van cardboard.

• Levertijd

Goede, nette en snelle levering

Ik kreeg een tip van een vriend, die besteld had bij ViV, voor enveloppen met opening aan de bovenkant, waar ik naar op zoek was (type C/13). Toen ik dezelfde enveloppen bestelde bij ViV kreeg ik enveloppen thuis met de opening aan de zijkant. Op zich ook prima enveloppen, voor een scherpe prijs, maar niet helemaal waar ik op gerekend had.

zoals altijd SUPER tevreden

Zoals altijd: Snel, betrouwbaar en voordelig. Ik ben alweer super blij met ViV!!

Wageningselaan 98

3903 LA Veenendaal

Over Webshop.viv.nl

VIV Verpakkingen, dé online webshop voor al je verpakkingsmaterialen. We zijn een verpakkingsmateriaal groothandel en al sinds 1953 actief. In die tijd zijn we voor veel bedrijven uitgegroeid tot dé leverancier voor al hun verpakkingen. We onderscheiden ons door scherpe prijzen, snelle levering (binnen 24 uur), goede service en door laagdrempeligheid. Zowel grote als kleine afnemers profiteren bij ons van de scherpste prijzen. Tevens is het altijd mogelijk om gratis samples aan te vragen, zodat je de verpakkingen eerst kunt testen.