Snel verzonden, goede prijs

Snel verzonden, goede prijs

Plezierig inkopen bij viv

Plezierig inkopen bij viv,

• Levertijd

Kleine ondernemer. Dus heel fijn dat ik van bepaalde producten niet gelijk 50 of 100 stuks hoef af te nemen. Snelle levering. Super

Alles prima

Duidelijke site met formaten erbij. Levering was ook best snel, ondanks dat er al op de site was aangegeven dat het door corona wat langer zou kunnen duren. :)

• Levertijd

Goede kwaliteit producten en een duidelijke shop

Je kunt alles snel vinden en de kwaliteit is top. Ook de prijzen zijn goed en al helemaal het verzendkosten beleid: laag franco bedrag en als je niet zoveel nodig hebt zijn de verzendkosten ook nog betaalbaar, daar kunnen concurrenten wat van leren. Het enige nadeel voor ons is dat ze met DPD verzenden, en dat is als je op Vlieland woont de traagst denkbare vervoerder maar dat nemen we op de koop toe!

• Levertijd

Prima en snel geleverd en goedkoper dan bol.com

Dat dus... :-)

Top !!

Prachtig matriaal zoals besteld !!

• Levertijd

Veel assortiment! Zeker voor die graag ecologischer verpakken. Enkel wel wat jammer van de hele hoge verzendkosten. Dat houd me wel tegen vaker te bestellen.

• Levertijd

Mooie producten en snelle levering

Eenvoudig te bestellen, mooie producten en snel geregeld! Aanrader!

• Levertijd

Alles positief van mijn bestelling

Alles positief

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Levertijd N.v.t.

Goed product

Nvt

Prima prijs-/kwalitietsverhouding

Artikelen goed vindbaar en prima prijs- / kwaliteitsverhouding. Snelle levering en goede service.

• Levertijd

Trage levering. Product nog niet geleverd.

Besteld op 28-01-2021 Factuurdatum: 28-01-2021 Bericht van levering: 01-02-2021 Tijdstip: 13.13 uur Status: Nog niet geleverd. Beoordeling: Goede prijs, maar levering laat te wensen over.

• Levertijd

Goeie Service en Snelle levering!

Top hoe snel het bij ons is aangekomen! Binnen 2 werk dagen binnen !

• Levertijd

Ze hebben me goed telefonisch te woord gestaan bij de specifieke vragen die ik had en daarna ook aan hun afspraak gehouden me te mailen met de antwoorden die ze me op dat moment schuldig moesten blijven. Bij bestelling snelle levering en goede producten.

snel en betrouwbaar

Makkelijk te bestellen. Snel geleverd door DPD. We doen al meer dan 30 jaar zaken met VIV. De webshop is een goede toevoeging.

Top service met topprijzen

Goede service en prima prijzen en assortiment

• Levertijd

M'n bestelling kwam goed verpakt binnen, onbeschadigd, en binnen de gestelde levertijd. Wat wil je nog meer?

• Levertijd

Alles staat duidelijk aangegeven en snelle levering

• Levertijd

Eerste keer dat ik dozen heb besteld (zakelijk). Ik vind de site overzichtelijk, mis alleen een menu om te filteren op maten. Verder was het bestellen duidelijk en eenmaal besteld, kreeg ik het pakketje binnen een week binnen.

Matig

Ik zou niet thuis zijwand dat wel. Briefje in de bus gevonden. De gegevens die daar op staan geven foutmelding aan. Geen duidelijke afspraak wanneer men komt of waar ik het kan ophalen

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Levertijd

Prima netjes en snel geregeld

Goede service, snel geleverd

Duidelijke webshop en de producten waren snel geleverd

Good

Good

• Levertijd

Geweldig, snelle levering netjes verpakt

Mijn 1e bestelling bij Viv, geweldige service,een snelle levering en erg netjes verpakt. Ga hier zeker mijn verpakkingsmateriaal blijven bestellen.

Wageningselaan 98

3903 LA Veenendaal

Over Webshop.viv.nl

VIV Verpakkingen, dé online webshop voor al je verpakkingsmaterialen. We zijn een verpakkingsmateriaal groothandel en al sinds 1953 actief. In die tijd zijn we voor veel bedrijven uitgegroeid tot dé leverancier voor al hun verpakkingen. We onderscheiden ons door scherpe prijzen, snelle levering (binnen 24 uur), goede service en door laagdrempeligheid. Zowel grote als kleine afnemers profiteren bij ons van de scherpste prijzen. Tevens is het altijd mogelijk om gratis samples aan te vragen, zodat je de verpakkingen eerst kunt testen.