Marge verbetering door slimme verpakking

Ik heb de envelobox gekocht omdat ik een product verkoop die door de brievenbus moet. Door gebruik te maken van deze verpakking bespaar ik op verzendkosten en kan ik ook mijn product gunstiger aanbieden.

• Levertijd

Snelle levertijd. Goede prijs en producten.

• Levertijd

Snel geleverd in goede staat.

• Levertijd

correcte service en correcte levering

Het enige puntje is eventueel een iets duidelijkere productbeschrijving. daar het inschatten van afmetingen niet altijd vlot verloopt tijdens het betsellen.

• Levertijd

Snel geleverd, rechte dozen (erg fijn) klantenservice is zeer behulpzaam en vriendelijk Bezorger was ook vriendelijk:)

• Levertijd

Snel en goed verpakt geleverd.

Makkelijk via de site te bestellen.

TOP

• Levertijd

Prima, klein puntje van kritiek op de vervoerder

Had in de order gezegd, vrijdag leveren. Toen ik de trackinginfomatie kreeg stond er donderdag. Dus aangepast in de portal van de dat de zending alsnog vrijdag geleverd zou worden. Maar de zending is wel donderdag geleverd. Voor de deur gezet, gelukkig niet gestolen. Op zich eind goed al goed, deze keer

Goed en gemakkelijk

Makkelijk via webshop bestellen en snel binnen. Tevreden !

• Levertijd

Zeer concurrerende prijzen, groot aanbod, prima service en snelle levering. Ik beveel Viva aan! Tot de volgende keer weer!

• Levertijd

Mooi en stevig ingepakt en snelle service

Snelle levering. Prima

Prima in orde

Prima materiaal

Als je weet wat je moet bestellen is het makkelijk. Natuurlijk prijzen vergeleken en VIV kwam er voor mij gunstig uit. Bestelling geplaatst en enkele dagen later netjes door DPD afgeleverd. Mocht ik, als particulier, weer nodig hebben dan kom ik hier zeker terug.

• Levertijd

Prima prijs en snelle levering

Doet wat het beloofd

Fijne service!

Top service heb het snel binnen gekregen!

• Levertijd

Snelle verzending, goede levering!

Ik ben erg blij met de bestelling van VIV, bestelling werd snel bezorgd en alles was netjes verpakt. Niets op aan te merken.

Snelle levering..mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit ..Netjes verpakt binnen gekomen en snelle levering

prima service, snel geleverd

Prima service en snel geleverd. Ook als de chauffeur niet op plaats van bestemming kan komen, wordt er ter plekke een oplossing gezocht.

• Levertijd

Vlot bezorgd en vlotte verzorgster !

• Levertijd

Handige site. Goed product. Snelle levering.

Tweede bestelling

Ook dit keer weer prima in orde. Wij zullen hier zeker vaker bestellen!

• Levertijd

Altijd goed, snel en op ijd

Bestellen is eenvoudig, producten zijn altijd goed en alles wordt snel en op tijd geleverd.

• Levertijd

Correcte en snelle levering !

positief

• Levertijd

Heel blij met de 100% composteerbare folie. En super snel geleverd..

Altijd kijk ik naar milieuvriendelijke oplossingen. Vooral aan het vele plastic dat niet vergaat heb ik een hekel. Dus ik ben heel blij met deze 100% composteerbare folie.

Levering bloemen folie

Goede kwaliteit, snel verzonden. Ben tevredeb

Wageningselaan 98

3903 LA Veenendaal

Over Webshop.viv.nl

VIV Verpakkingen, dé online webshop voor al je verpakkingsmaterialen. We zijn een verpakkingsmateriaal groothandel en al sinds 1953 actief. In die tijd zijn we voor veel bedrijven uitgegroeid tot dé leverancier voor al hun verpakkingen. We onderscheiden ons door scherpe prijzen, snelle levering (binnen 24 uur), goede service en door laagdrempeligheid. Zowel grote als kleine afnemers profiteren bij ons van de scherpste prijzen. Tevens is het altijd mogelijk om gratis samples aan te vragen, zodat je de verpakkingen eerst kunt testen.