Goede levering

Goede levering, breed assortiment. Alleen de dozen waarin het komt zijn echt veel te groot.

• Levertijd

een dag te laat bezorgd, verder prima

een dag te laat bezorgd, verder alles prima

Prima.

Snelle service en goed product.

Prima ervaring gehad

Wat is er over te zeggen, anders dan dat ik een goede ervaring heb gehad. Netjes gekregen wat ik besteld heb.

• Levertijd

Goede producten en snelle levering!

Tevreden over VIV! Producten zijn goed en voldoen aan de verwachtingen. Prijstechnisch prima in orde! Levering is snel en goed verpakt. Tot op heden tevreden.

• Levertijd

Snelle levering en afhandeling, zelfs met de feestdagen.

Tussen Kerst en Nieuwjaar bleken we lege dozen te kort te gaan komen. Bij VIV online besteld, direct net mailtje terug dat ze er 4 januari naar gingen kijken ivm feestdagen (begrijpelijk). Op 4 januari mailtje dat de dozen verstuurd waren en dag later geleverd. Top geregeld.

Goed en snel!

Goede snelle service en het product is zoals omschreven! Als ik nog meer van dit product nodig heb bestel ik het weer hier.

• Levertijd

Snelle levering, kwaliteit en scherpe prijs!

Ik heb voor het eerst besteld bij viv webshop. Ondanks de Corona tijd toch een snelle levering. Blij met de spullen, want het is kwaliteit voor een scherpe prijs! tip: mijn bestelling werd in 2 delen geleverd. Ik was hier van te voren niet van op de hoogte gesteld. Door een mailtje naar de klantenservice sturen had ik al snel antwoord dat de rest van mijn bestelling de volgende dag geleverd werd, dat was fijn. Maar misschien is het handig om een mailtje te sturen dat een bestelling in 2 delen geleverd wordt ;-) Ik ben zeer tevreden en ik zal hier zeker weer opnieuw bestellen.

• Levertijd

Prima webshop, maar bezorging kan beter Het pakket lag op een pilaar aan de doorgaande weg iedereen kon het zo meenemen

• Levertijd

Snelle en nette, duidelijke service!

Duidelijke webshop, goede, nette en duidelijk service en levertijd.

Snelle levertijd

Snel geleverd na bestellen

Goede en snelle service

Goed !!

• Levertijd

Snel geregeld met een dag in huis

Makkelijke webshop, snelle levering

Duidelijk website, snelle levering

VIV heeft een ruime assortiment. Door door de verschillende categorieën te klikken heb ik inpakmateriaal gevonden die past bij mijn behoefte.

• Levertijd

Snel geleverd, product is prima.

• Levertijd

Goede info, bereikbaarheid en levering

Al eerder bij VIV besteld. Goede bereikbaarheid, ook als je vragen hebt over een product. Levering eerder altijd prima op tijd, nu heeft ook VIV soms last van de drukte bij de transportbedrijven. Maar daar hebben we allemaal mee te maken en het is VIV dus niet aan te rekenen.

• Levertijd

Fijn bedrijf en prettige webshop!

Al een aantal keer dozen besteld en altijd snel verzonden en goed verpakt.

Makkelijk en snel besteld

Via de website kreeg ik makkelijk contact met de klantenservice. Mijn bestelling kwam op tijd.

• Levertijd

Snelle goede service en kwaliteit!

Ik vond het makkelijk bestellen en een account aanmaken. En snelle levering!

• Levertijd

Levering op tijd, product naar verwachting

• Levertijd

Ik heb nog maar een keer besteld en het ging super goed. Duidelijke website met goede omschrijving van de producten.

Prima producten, snelle levering

Goede producten voor een redelijke prijs.

Wageningselaan 98

3903 LA Veenendaal

Over Webshop.viv.nl

VIV Verpakkingen, dé online webshop voor al je verpakkingsmaterialen. We zijn een verpakkingsmateriaal groothandel en al sinds 1953 actief. In die tijd zijn we voor veel bedrijven uitgegroeid tot dé leverancier voor al hun verpakkingen. We onderscheiden ons door scherpe prijzen, snelle levering (binnen 24 uur), goede service en door laagdrempeligheid. Zowel grote als kleine afnemers profiteren bij ons van de scherpste prijzen. Tevens is het altijd mogelijk om gratis samples aan te vragen, zodat je de verpakkingen eerst kunt testen.