Snelle levering, netjes verpakt en nog een lekkere zal drop erbij

De bestelling is snel geleverd, netjes verpakt met, hetgeen altijd leuk is en klein extraatje

Goudenschatkist.com is tevreden

Goudenschatkist.com is een tevreden klant. Snelle levering en keurig verpakt.

Weer goed en snel

• Levertijd

Fijne website, gebruiksvriendelijk. Snelle levering, geen problemen. Niks op aan te merken, top.

• Levertijd

Zeer vlotte levering van 200 boekverpakkingen.

Aardige verrassing in de doos, een zak viv drop, We bestellen volgende keer weer bij jullie. Mijn smaakvoorkeur is salmiakmix :)

• Levertijd

Heb nog geen bestelling ontvangen.

Heb diverse keren gemaild en gebeld maar er wordt gezegd we zijn aanwezig maandag t/m vrijdag. Mooi niet.

• Levertijd

Zeer vertrouwbare en vlotte leverancier

Perfecte levering en kwaliteit qua product. Zeker een aanrader door vlotte levering.

• Levertijd

Veel keuze en waar voor je geld

Erg veel keuze in alles wat je nodig kan hebben om te verpakken en verzenden, allemaal voor een zeer redelijke prijs.

Prima service.

Prima service en snelle levering.

• Levertijd

Duidelijke site en snel besteld. Verzenden van het pakket was zoals aangegeven op de site en dag erna al in huis! Top service!

Heel erg tevreden!!

Snel geleverd tegen een goede prijs!

Prima product

Product is goed, maar de levertijd is niet volgens belofte

Levering na 2 weken nog steeds niet binnen

Levering na 2 weken nog steeds niet binnen. Bedrijf onbereikaar

Levertijden

Bij het doen van de aanvraag wordt een levertijd genoemd die bij verre niet wordt waargemaakt. Zonder enige vorm van overleg wordt een genoemde levertijd van 3 dagen verlengd tot 7 dagen.

Bestelling 3 x vergeten verzenden

Wij bestelden op 10 december een aantal dozen om onze kerstpakketten en kerstbestellingen in te pakken, deze bleken na navraag niet te zijn verzonden. Toen werd ons beloofd dat de bestelling zeker op vrijdagmorgen 18 december voor 12 bezorgd zou worden, hiervoor had ik mensen ingeroosterd om de dozen te plakken en vullen voor de pakketten. Na telefonisch contact bleek de bestelling vrijdagmiddag nog steeds in uw filiaal te staan, ik heb mijn mensen naar huis gestuurd. Met een spoedbestelling zou de bestelling vervolgens maandag geleverd worden, wederom personeel geregeld, u kunt het al raden, dit was wederom niet gelukt! Zelf om dozen gereden om de reeds te laat bezorgde bestellingen in te pakken en uit te leveren. De bestelling volgde nèt op tijd om de kerstbestellingen in te pakken, een deel van de dozen waren nat van de regen, hier is reeds een mail over gestuurd waar we nog geen antwoord op mochten krijgen.... U begrijpt dat ik erg teleurgesteld ben, ik ben niet uit op financiële compensatie maar een berichtje uwentwege zou toch het minste kunnen zijn wat u kunt doen. Vriendelijke groeten, Bart Hoogstad

Vond prettig en snel

Verkeerde geleverd

Verkeerde product geleverd, bellen in deze week heeft geen zin, zijn gesloten. Geen probleem op zich in deze tijd , zet het alleen wel op je telefoon beantwoorder. Hoop snel te horen hoe we het op gaan lossen

correcte kwaliteit

Goede prijs, goede kwaliteit en correcte levering

Dik tevreden

Makkelijk bestellen, vlotte verzending en altijd tevreden over de producten.

Supper

Alles oke

prima service en levering

aanrader

• Levertijd

Netjes en snel geleverd tegen zeer concurrerende prijzen!

• Levertijd N.v.t.

Geweldige en snelle service

goede ervaringen met dit bedrijf.

Snelle levering en goede kwaliteit dozen die makkelijk te vouwen zijn

Snelle levering en goede kwaliteit dozen die makkelijk te vouwen zijn

Wageningselaan 98

3903 LA Veenendaal

Over Webshop.viv.nl

VIV Verpakkingen, dé online webshop voor al je verpakkingsmaterialen. We zijn een verpakkingsmateriaal groothandel en al sinds 1953 actief. In die tijd zijn we voor veel bedrijven uitgegroeid tot dé leverancier voor al hun verpakkingen. We onderscheiden ons door scherpe prijzen, snelle levering (binnen 24 uur), goede service en door laagdrempeligheid. Zowel grote als kleine afnemers profiteren bij ons van de scherpste prijzen. Tevens is het altijd mogelijk om gratis samples aan te vragen, zodat je de verpakkingen eerst kunt testen.