Uitstekend aanbod, scherpe prijzen en snelle levering

Uitstekend aanbod, scherpe prijzen en snelle levering

Alles was goed

• Levertijd

Prima ervaring en snelle levering

Helaas kan ik niet meer dan vijf sterren geven!

Jammer van de kleur.

Goede snelle bezorging. Veel meer maar dunner papier dan ik had verwacht. Ook is de kleur rood niet zo helder als om de foto. Meer donkerbruin.

• Levertijd

Goede producten voor een goeie prijs!

Bestelproces is gemakkelijk, snelle response alleen vind ik het jammer dat bij levering ik niet thuis was en het pakketje elders in de straat was afgegeven zonder dat ik ervan af wist waar het pakket was.

• Levertijd

Prijs prima, jammer dat niet alles op voorraad was.

Prijs is prima en vriendelijke mensen alleen jammer dat niet alles wat ik bestelde op voorraad was. Zou daarna nog te horen krijgen wanneer ik de rest op kon halen alleen moet er nu helaas zelf achteraan gaan...

• Levertijd

Goede producten en doorgaans snelle levering

Deze keer werden de producten niet tegelijkertijd afgeleverd, wat waarschijnlijk niet aan jullie ligt. Verder alle sprima.

Levering

Snelle en correcte levering

Snelle en nette levering

Snelle en nette levering van mijn brievenbus doosjes. Leuke attentie erbij

• Levertijd

Tevreden, prima verpakt, keurig op tijd geleverd.

Gewoon TOP!

Bestled, en snel geleverd voor een zeer goede prijs. Bedankt en chapeau.

• Levertijd

Eenvoudig bestel proces, snelle levering

Het zoeken en vinden van de artikelen in de webshop is snel en makkelijk te doen waardoor je direct het juiste artikel te pakken hebt.

Supervriendelijke en snelle service

Top, voor het eerst een bestelling geplaatst omdat we snel wat nodig hadden. Gebeld naar jullie, supervriendelijke vrouw aan de lijn gekregen. Snel een account aangemaakt, bestelling geplaatst en binnen een half uur kon ik het al ophalen. Kreeg zelfs nog een zakje drop mee! TOPPERS!

Top webshop

Goede ervaring, en goed bereikbare klantenservice

Uitstekende service!

Nadat 2 x de aflevering niet gelukt was door verschillende omstandigheden, is het bestelde persoonlijk afgeleverd. Top!

• Levertijd

Duidelijke site, goede info, je ontvangt wat je bestelt. Prima!

Deze periode is voor onze wijnspeciaalzaak erg druk. Om de doosjes wijn extra cachet te geven heb ik ze ingepakt met inpakpier van VIV in de kleuren van onze wijnen, rood, wit en rosé. Met een strik erop kan onze klant ze met een tevreden gevoel geven aan zijn medewerkers. En dan heb ik het nog niet eens over de inhoud... fijne dagen alvast, Van Gijs Wijnen Joop van Gijs

Fijn bedrijf

Snelle verzending, goed contact. Zak drop gekregen, bedankt!

• Levertijd

Alles wat ik nodig heb voor een goede prijs en snel geleverd.

Alles wat ik nodig heb voor een goede prijs en snel geleverd. Website is heel gebruiksvriendelijk.

Prima producten.

Prima product en prijs verhouding. Snelle levering. Prima verpakking. Correcte berichtgeving t.a.v. bestelling en levering.

• Levertijd

Makkelijk te bestellen en snelle levering.

Scherpe prijzen voor verzenddozen, snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden van de zending.

Snelle service, goede klantenservice

Bij de klantenservice werd ik zonder lang te wachten te woord gestaan. De levering was snel, maar niet compleet. Nadat ik contact heb opgenomen is het missende pakket alsnog vlot geleverd.

Voor herhaling vatbaar

Betrouwbaar en op tijd.

Goede ervaring gehad bij VIV.

• Levertijd

Prettig bestellen en snelle levering

Wageningselaan 98

3903 LA Veenendaal

Over Webshop.viv.nl

VIV Verpakkingen, dé online webshop voor al je verpakkingsmaterialen. We zijn een verpakkingsmateriaal groothandel en al sinds 1953 actief. In die tijd zijn we voor veel bedrijven uitgegroeid tot dé leverancier voor al hun verpakkingen. We onderscheiden ons door scherpe prijzen, snelle levering (binnen 24 uur), goede service en door laagdrempeligheid. Zowel grote als kleine afnemers profiteren bij ons van de scherpste prijzen. Tevens is het altijd mogelijk om gratis samples aan te vragen, zodat je de verpakkingen eerst kunt testen.