Goed product, vriendelijke naar de klant.

De ervaringen zijn qua eerste contact minder goed dan de algemene beoordeling die ik geef. Omdat ik problemen ondervond met het plaatsen van de order, heb ik klantenservice gebeld. Op een normale werkdag kreeg ik onmiddelijk een bandje te horen dat ze helaas gesloten waren enzovoort, maar op werkdagen bereikbaar enzovoort. Volgende (werk)dag weer gebeld, zelfde ervaring. Reactie mailtje gestuurd met de beschrijving dat ik een (kleine) order wilde plaatsen. Hierop kwam ook geen reactaie UIteindelijk toch telefonisch en rechtsreeks contact gemaakt en het probleem(pje) voorgelegd. Daarna is de order rechtsreeks door juillie op de afdeling verkoop verwerkt en zijn de dozen keurig verstuurd. Ik kreeg het gevoel dat er wat IT opstartproblemen zijn, want de benadering van mij als klant was telefonisch verder prima.

Top product snel geleverd

• Levertijd

Mijn bestelling werd de volgende dag al geleverd. Super!

prima en snel geleverd

• Levertijd

ik kon de bestelling al snel ophalen

Behulpzame mensen. Goede en snelle service.

Toppie

Prima, zonder gedoe en snel geleverd

• Levertijd

Snelle levering en goed verpakt.

• Levertijd

Prima kwaliteit, netjes op tijd geleverd

• Levertijd

Prima dozen voor mijn webshop

Als ik bestel kan ik het de volgende dag ophalen. De dame achter de balie is altijd erg vriendelijk en behulpzaam.

Overzichtelijk en mooie website

Producten zijn super. Topkwaliteit Levering is supersnel en eenvoudig te bestellen

Overzichtelijk aanbod ~ Snelle levering

Vanaf A tot Z helemaal prima!

Snel geleverd goede kwaliteit

Besteld en twee dagen later al in huis. Verrassend goede kwaliteit voor die prijs.

• Levertijd

Goed maar met klein puntje voor verbetering

Ik zou het op prijs stellen als er op de website de maten bij staan met de letters Lengte breedte hoogte...... En persoonlijk denk ik dat het fijner is om de maten te zien in Centimeters ipv Millimeters. En ook zou het fijn zijn dat als bepaalde producten niet of niet voldoende op voorraad zijn, dat je ze dan later geleverd krijgt en niet wederom een nieuwe bestelling hoeft te plaatsen, vooral voor kleine ondernemers die bestellen over de € 100. Om zo te vermijden dat ze als nog voor de nabestelling....verzendkosten moeten betalen, omdat de voorraad op was en dus niet meer konden bestellen.

Snelle levering, goede prijs/kwaliteitverhouding

Snel geleverd en voor een aantrekkelijke prijs.

`perfecte partner

Wij hebben een pallet producten van VIV besteld . Eerst telefonisch contact gehad en wordt vriendelijk geholpen en al mijn vragen werden netjes beantwoord . Ze kunnen zeer snel leveren. Wij hebben op donderdagavond laat besteld, en de vrachtwagen stond maandag bij ons magazijn in limburg voor de deur om de bestelling te leveren. Wij hebben bij meerdere partijen offertes opgevraagd , en VIV was erg gunstig in prijs. Kortom, VIV is voor ons een ideale partner als het om verzend en verpakkings materialen gaat.

Gemakkelijk en snel

Een fijne ervaring, het bestellen ging gemakkelijk en de levering was netjes en snel.

Duidelijke site

Goede producten, snelle levering

levering de volgende dag

duidelijke webshop, levering de volgende dag

• Levertijd

Snelle levering en breed assortiment!

Snelle levering en breed assortiment!

Professioneel, snel

Sinds geruime tijd bestel ik hier mijn postdoosjes met plakstrip. De eerste keer dat ik ze ontving bleek dat het karton erg dun was. Viv gecontacteerd, binnen korte tijd een nette mail terug met verschillende mogelijkheden. Levering snel, behandeling professioneel.

Goeie service, snelle levering

Mooie pruducten met een snelle levering

Super doosjes en enveloppes

De brievenbusdoosjes en bubbeltjes enveloppes zijn precies de juiste maat en van prima kwaliteit.

• Levertijd

Altijd snelle levering en goede kwaliteit

Wageningselaan 98

3903 LA Veenendaal

Over Webshop.viv.nl

VIV Verpakkingen, dé online webshop voor al je verpakkingsmaterialen. We zijn een verpakkingsmateriaal groothandel en al sinds 1953 actief. In die tijd zijn we voor veel bedrijven uitgegroeid tot dé leverancier voor al hun verpakkingen. We onderscheiden ons door scherpe prijzen, snelle levering (binnen 24 uur), goede service en door laagdrempeligheid. Zowel grote als kleine afnemers profiteren bij ons van de scherpste prijzen. Tevens is het altijd mogelijk om gratis samples aan te vragen, zodat je de verpakkingen eerst kunt testen.