Niks op aan te merken

Echt top!

T.o.v. andere verzenddoosjes waren de verzenddoosjes van Viv echt heel erg goed geprijsd, de bestelling kwam super snel aan en ook nog via DPD - vind ik persoonlijk een pluspunt. Ik kom zeker terug.

• Levertijd

Snel geleverd, helaas wel bij de buren

Snel geleverd, maar zal niet meer bestellen. Had duidelijk aangegeven om niet bij de buren te bezorgen maar is toch gedaan.

Snel geleverd, goede producten

De items zijn snel geleverd, goede prijs voor de producten.

Altijd goed!

Duidelijke website, snelle service en levering dus gewoon top.

Zeer te vrede

Goed en snel

Bestellen gaat gemakkelijk en was de volgende dag al binnen.

• Levertijd

Zeer gebruiksvriendelijk en snelle service

Overzichtelijke site, groot assortiment en erg gebruikersvriendelijk. Ik had tijdens mijn bezoek nog een vraag en werd gelijk via de chat verder geholpen. De bestelde dozen werden erg snel geleverd en we zijn er erg tevreden mee.

Altijd top!

Altijd top! Nooit problemen mee ervaren. Wij bestellen al ruim 2 jaar bij dit bedrijf! Dus een eerlijk review hebben jullie zeker verdiend! Raad dit bedrijf zeker aan. Betrouwbaar en waar voor je geld!

Goede product, nette levering

De levering van mijn bestelling verliep prima en het product voldeed aan mijn eisen.

Uitstekende service

Uitstekende service, zeer vriendelijke medewerkers

• Levertijd

Prima, goed assortiment, redelijke levertijden. Ik bestel hier vaak mijn verpakkingen.

Goed verpakkingsmateriaal, snel geleverd

Voor de eerste zending van mijn boeken zocht ik een betaalbare en stevige verpakking. Dankzij de duidelijke website kon ik snel een keuze maken. Morgen gaan mijn eerste boeken op de post, goed en snel geregeld!

Very Nice Boxes

High quality boxes, definitely buying again.

prima-. snel en goedverpakt

geen verbetersuggesties

snelle sevice

goede producten

Duidelijk en snelle levering

Duidelijk en snelle levering

Altijd snel en goed

• Levertijd

Volgende dag geleverd alles in orde en we kregen er een presentje bij.

Zeer positieve eerste ervaring

Van het initiële telefonische advies tot aan de uiteindelijke levering verliep het gehele proces soepel, snel en uiterst aangenaam.

• Levertijd

Snelle levering en goede kwaliteit

Zeer tevreden met de snelle levering. Kwaliteit van de tape die ik had gekocht was ook goed. - erg veel mails over de status van de bestelling.

Top kwaliteit en topprijs

Snelle levering. Voor enkelgolfdozen zijn ze heel stevig.

Top product, top service

Al de tweede keer dat wij onze boeken in verpakkingen van VIV versturen, en volgende keer zeker weer. De verpakkingen werken optimaal en onze boeken zijn tot nu toe tiptop aangekomen bij de klanten, de levertijd zou niet sneller kunnen zijn, maar het belangrijkste: de service van een super vriendelijk team is fantastisch.

Snelle levering!

Snelle levering en prima prijs!

• Levertijd

Prima bedrijf, levert volgens verwachting.

Ik heb 2x dozen besteld, beide keren netjes op tijd geleverd, niks mis mee.

Wageningselaan 98

3903 LA Veenendaal

Over Webshop.viv.nl

VIV Verpakkingen, dé online webshop voor al je verpakkingsmaterialen. We zijn een verpakkingsmateriaal groothandel en al sinds 1953 actief. In die tijd zijn we voor veel bedrijven uitgegroeid tot dé leverancier voor al hun verpakkingen. We onderscheiden ons door scherpe prijzen, snelle levering (binnen 24 uur), goede service en door laagdrempeligheid. Zowel grote als kleine afnemers profiteren bij ons van de scherpste prijzen. Tevens is het altijd mogelijk om gratis samples aan te vragen, zodat je de verpakkingen eerst kunt testen.