Alleen niets gehoord over de gevraagde sample.
snelle levering prima
Ik heb het opgehaald bij jullie adres nog voordat ik een mailtje kreeg dat mn order klaar stond. Jullie hadden meteen mn order gepakt en super vriendelijk mij geholpen.
De bestelling werd snel geleverd
zeer goed
Snelle levering en goede service,
Nvt
Alles goed
Redelijk prijs, goeie doosjes
Ik bestel altijd mijn dozen en verpakkingsmaterialen bij Viv. Prijs/kwaliteit is prima. Ze hebben een groot assortiment, versturen snel en bij klachten wordt dat altijd prima opgelost.
Overzichtelijke site en snelle afhandeling van mijn bestelling
De producten zijn goed en voor een eerlijke prijs. Ook de levering is snel. Erg tevreden.
Stevige en kwalitatieve producten! Normaliter ervaren wij een snelle levertijd van VIV Verpakkingen, echter klopte alleen dit keer de verwacht levertijd op de website niet; wij hadden namelijk op een donderdag voor 16:30 besteld, echter ontvingen wij onze bestelling helaas pas na het weekend.
Verpakkingen keurig volgens afspraak afgeleverd, goede kwaliteit, goede prijs.
Bestelling werd snel geleverd
Top product en de volgende dag al in huis
Uitstekende service, snel geleverd.
Snelle levering en goede producten.
Altijd goed, geen klachten
Onze ervaring met VIV: scherpe prijzen, correcte leveringen en goede service
Uitgebreide assortiment met goede prijzen. Als ooit iets niet goed gaat met de levering of iets anders dan is er wel iemand die luistert, uitlegt waarom het gebeurt is en het probleem probeert op te lossen.
Hallo Pieter, Bedankt voor de beoordeling! Spijtig dat je niet tevreden bent. In de week waarin je besteld hebt, waren we gesloten. Dit stond duidelijk aangegeven met een (bijna) niet te missen melding bovenaan iedere pagina op onze webshop. Tevens waren de levertijden op de daarvoor bestemde plekken aangepast. Vriendelijke groet, VIV
Originele beoordeling
Op hun website geven ze aan voor 16:30 besteld, zelfde dag verzonden maar tot nu toe 2 keer besteld en iedere keer is dat niet het geval geweest. Ik heb op 28-12-2023 een bestelling gedaan (voor 16:30 besteld, zelfde dag verzonden artikel). Ze zijn niet verzonden dus niet eens onderweg!!!! Hier ga ik nooit meer iets bestellen.
Al vaak verzenddozen besteld hier, altijd prima in orde!
De bestelde producten waren in no time afgeleverd en voldeden geheel aan de verwachtingen.
Bestellingen worden altijd erg snel uitgeleverd.
Wageningselaan 98
3903 LA Veenendaal
VIV Verpakkingen, dé online webshop voor al je verpakkingsmaterialen. We zijn een verpakkingsmateriaal groothandel en al sinds 1953 actief. In die tijd zijn we voor veel bedrijven uitgegroeid tot dé leverancier voor al hun verpakkingen. We onderscheiden ons door scherpe prijzen, snelle levering (binnen 24 uur), goede service en door laagdrempeligheid. Zowel grote als kleine afnemers profiteren bij ons van de scherpste prijzen. Tevens is het altijd mogelijk om gratis samples aan te vragen, zodat je de verpakkingen eerst kunt testen.