Vaak kopen

De goede kwaliteit. Aanraden.

• Levertijd

Snel geleverd en ook voor kleinere oplages. TOP!

De enige die snel en met kleine oplages kon leveren. Ik heb gewoon niet zoveel nodig per maand. Wat dus kan bij VIV. Ik heb ze opgeslagen onder mijn favorieten.

xxx

xxx

Goede prijs kwaliteit verhouding

Meerdere bestellingen geplaatst voor kunstinkaart.nl Wordt altijd snel en netjes verpakt en geleverd.

• Levertijd

Goede webshop en snelle levering

Ik kan goed en snel vinden wat ik nodig heb, ondanks het grote aanbod. Bestellen gaat makkelijk en de levering volgt snel. De doosjes zijn ook goed ingepakt. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Kan wat mij betreft niet beter

• Levertijd

Snel en je word goed op de hoogte gehouden

Vanaf bestellen tot aan de deur, je weet precies waar je pakketje is. Snelle levering

Zeer goede service

Perfect!

Goede prijs/kwaliteit verhouding, snel verzonden. Ik bestel altijd al mijn verpakkingsmateriaal bij VIV.

• Levertijd

Goed product en prettige service

Ik bestel al lang mijn producten bij VIV. Goede kwaliteit en redelijke prijs. Veel keus en duidelijke productomschrijvingen op de website. Mooi om te zien dat ook de stap naar groen gemaakt wordt.

goede dienst

goede snele levering met goede kwaliteit dozen.

Geweldige service

Snelle verzending, overzichtelijke website en producten van goede kwaliteit. Ik ga hier vaker bestellen.

volgens afspraak geleverd

Snel en goed. Netjes verpakt

Super snelle service

Dag na bestelling al bezorgd! Perfect.

• Levertijd

Snel geleverd en goede klantenservice

Wij zijn erg tevreden over VIV Verpakkingen. Fijn bedrijf met meedenkende medewerkers. Tot de volgende bestelling!

Goede service , betaalbaar

Ik bestel maandelijks , en altijd snelle levering en een goede prijs... super geregeld !!! Aanrader om daar je verkkings spullen te bestellen.

• Levertijd

Fijn bedrijf om mee te werken

Goede producten en medewerkers die snel reageren. Hier kan je op vertrouwen.

• Levertijd

Bestelling was snel geleverd.

• Levertijd

Snel, goed en goede prijs

Supersnelle levering, laagste prijs voor de dozen die ik nodig heb en goede kwaliteit.

handige doosjes

Deze doosjes zijn makkelijk om te bouwen , we werken voor het eerst met een doosje met een deksel en het bevalt ons super. Ook fijn , als we moeten iets kleins versturen, hoefen wij niet te grote doos gebruiken.

vertrouwd, snel en eerlijk

Al enkele jaren bestel ik met plezier, al mijn dozen en zakken hier. Eerlijke prijzen en altijd snel dat wil deze webshophouder wel. Wederom bedankt en tot de volgende keer Want ook dan bestel ik weer!

• Levertijd

Professioneel bedrijf met vlotte levering!

Prime website!

Prima website! Prima telefonische ondersteuning, ook voor een wat kleinere eenmanszaak met weinig pakketjes.

Snel en goed

Goeie webwinkel, snel bestellen, snelle levering

• Levertijd

Prima kwaliteit, goede prijs en snelle levering

Alles echt voortreffelijk, snel en hoed op de hoogte gehouden van de levering, alles conform belofte

Wageningselaan 98

3903 LA Veenendaal

Over Webshop.viv.nl

VIV Verpakkingen, dé online webshop voor al je verpakkingsmaterialen. We zijn een verpakkingsmateriaal groothandel en al sinds 1953 actief. In die tijd zijn we voor veel bedrijven uitgegroeid tot dé leverancier voor al hun verpakkingen. We onderscheiden ons door scherpe prijzen, snelle levering (binnen 24 uur), goede service en door laagdrempeligheid. Zowel grote als kleine afnemers profiteren bij ons van de scherpste prijzen. Tevens is het altijd mogelijk om gratis samples aan te vragen, zodat je de verpakkingen eerst kunt testen.