Goede en snelle service

Mijn bestelling werd direct in behandeling genomen en ik werd keurig op de hoogte gehouden hoe ver het proces van afhandeling was. Tijd van aflevering werd tot op een uur nauwkeurig aangekondigd, wat ook heel plezierig was. Product is ook van prima kwaliteit, dus zeer tevreden.

snelle levering en goed

Snelle levering en goede prijsverhouding

Kwaliteit verzenddozen

Bestel inmiddels een paar jaar bij viv. Top kwaliteit.

Goede en snelle levering

We bestellen hier regelmatig dozen en enveloppen. Levering is altijd snel en door vriendelijke, behulpzame bezorgers bezorgd!

• Levertijd

Goed doen wat ze beloven

Goed product, had alleen beter moeten kijken hoe ik de doos openmaakte, de banden voor degene die ook zo'n doos gaat bestellen, moet je er om laten.

Toppers!

Toevalligerwijs op de site van Viv terechtgekomen. Omdat ik twijfelde over welke verzenddozen ik nodig heb voor mijn webshop had ik even gebeld. Ik kreeg de volgende dag direct een sample toegestuurd. Omdat Viv super snel levert en goede prijzen biedt is dit vanaf nu mijn eerste keus voor verzendverpakkingen!

Service is prima

Nadat ik eerder wat dozen had besteld, bleken deze van slechte kwaliteit. VIV trok het boetekleed aan en beaamde de mindere kwaliteit. Dit hebben zij netjes opgelost door mij gratis soortgelijke producten aan te bieden. De kwaliteit van de dozen is nu trouwens weer OK zoals het moet.

• Levertijd

Goedkoop verzendmateriaal tegen een goede prijs en snelle levering.

Perfecte afhandeling!

Na bestelling, direct bevestiging en een leverdatum. Zeer snel en op de afgesproken tijd stond de expediteur voor de deur. Heerlijk: bestellen als het echt nodig is en dan je artikelen ook snel in huis. Bovendien: keus uit een ruim assortiment.

• Levertijd

Snel geleverd en goed verpakt.

• Levertijd

Snelle levering en goede producten

Altijd snelle levering en producten zijn altijd zoals gewenst. Geen verdere op of aanmerkingen.

• Levertijd

Ik heb nog geen factuur ontvangen van de bestelling op 15 februari j.l. door St. R'dams Handwerk. Zie product hieronder

• Levertijd

Snelle levering en goede klantenservice!

Wij bestellen regelmatig en is altijd op tijd binnen (mits voorraad natuurlijk).

• Levertijd

Verhouding prijs, kwaliteit is uitstekend.

Onze 1e ervaring met jullie is uitstekend en ga in de toekomst zeker weer bij jullie terug komen.

Mooie dozen

Snel geleverd en mooie dozen, had wel iets minder strak ingepakt mogen worden daardoor was er een hoekje verbogen. Op die ene na waren ze allemaal nog wel mooi.

Super!!

Super service!!

Goede service, goede kwaliteit producten

Goede service, goede kwaliteit producten

Alles is goed geregeld!

Alles is prima geregeld

Snelle levering, goede kwaliteit

Wordt ook goed rekening gehouden met beszorgvoorkeuren!

zeer goed

Wij zijn heel tevreden overzichtelijk bestellen en snel in huis en goed verpakt

Bestellen voor 16:30 volgende dag in huis?? Niet dus

Wij doen wel vaker bestellingen bij ViV. Hierover kunnen wij melden dat de kwaliteit van diverse producten achteruit gaat. Daarnaast bestellen voor 16:30 en volgende dag in huis is nog nooit gehaald. Laatste bestelling ook weer gedaan om 15:00uur zodat deze spoedig zou komen. Pas de volgende dag bericht dat het klaar was gezet, en de dag daarop pas in huis. SLECHT

• Levertijd

Snelle bezorging en handige webshop

Het blijft een gepuzzel welk formaat geschikt is - ook gezien de hoeveelheid verschillende formaten en soorten. Maar in de webshop duidelijk aangegeven. Ook handig om vanuit je bestelgeschiedenis te kunnen bestellen. Erg tevreden. Na bestelling snel bezorgd.

• Levertijd

De levering van de bestelling ging wat moeizaam.

Omdat ik niet thuis was liep de levering - DPD - via een afhaalpunt. De beheerder gaf mij mijn pakketten niet mee omdat ik geen QR - code had. Hij heeft de pakketten de volgende dag retour gestuurd. Door zelf alert te zijn en na enige telefoongesprekken met DPD is alles toch goed gekomen.

Verkeerde product ontvangen

Totaal ander formaat ontvangen dan besteld. Er zou mij opnieuw een order toegestuurd worden maar heb helaas nog niets ontvangen.

• Levertijd N.v.t.

Service gericht en betrouwbaar

Wij zijn heel tevreden over de service en betrouwbaarheid van VIV Verpakkingsindustrie Veenendaal.

Wageningselaan 98

3903 LA Veenendaal

Over Webshop.viv.nl

VIV Verpakkingen, dé online webshop voor al je verpakkingsmaterialen. We zijn een verpakkingsmateriaal groothandel en al sinds 1953 actief. In die tijd zijn we voor veel bedrijven uitgegroeid tot dé leverancier voor al hun verpakkingen. We onderscheiden ons door scherpe prijzen, snelle levering (binnen 24 uur), goede service en door laagdrempeligheid. Zowel grote als kleine afnemers profiteren bij ons van de scherpste prijzen. Tevens is het altijd mogelijk om gratis samples aan te vragen, zodat je de verpakkingen eerst kunt testen.