Alles goed geregeld! Snelle levering!

Verkeerde folie besteld, dit was meteen snel opgelost voor ons. Telefonisch contact ook goed op orde! Goed bedrijf! Aanrader.

Snel en correct!

Ik was zo blij om eens een andere verpakking te zien voor mijn dozen…plastieken is zoveel makkelijker om te openen. Ik vreesde wel voor wat beschadiging aan de randen maar dat viel heel goed mee. Ook sneller geleverd dan verwacht.

• Levertijd

Simpel bestellen en vooral snel geleverd

De bestelling via de website van eenvoudig. De levering zeer snel. Wat mij wel opvalt is dat de verpakking van plastic is. Ik had een kartonnen doos verwacht die of hergebruikt kan worden of bij het oud papier gezet kan worden. De kwaliteit van de bestelde dozen in perfect. Volgende keer weer.

Behoorlijk tevreden

Tot voor kort waren wij zeer tevreden over de kwaliteit van de dozen die wij elke keer weer opnieuw bestelden. Nu hebben wij onlangs ter beoordeling de dozen (oude en nieuwe) gebracht ter beoordeling. Wij wachten nog op een reactie. We hopen dat dit opgelost wordt, zodat jullie ons tot de vaste klanten kring kunnen behouden.

Gaat altijd goed, ook fijn dat je zending verzekerd is tot €100,-

• Levertijd

Goedkoop en toch een goede koop

Stevige verpakking voor een goede prijs. Snelle levering.

• Levertijd

In de middag besteld, in de ochtend geleverd. Product volgens verwachting.

Duidelijk, goeie communicatie en snelle levering

Duidelijk, goeie communicatie en snelle levering

Super service

Overzichtelijke website met eerlijke prijzen waar de medewerkers ook nog eens met je meedenken Nog nooit zo een goede service meegemaakt

Klantgericht

VIV heeft me een duidelijke en snelle offerte gestuurd, die goed aansloot bij mijn vraag. De levering van de dozen was ook snel.

• Levertijd

Goede kwaliteit en snelle levering.

• Levertijd

Netjes geleverd binnen afgesproken tijd

Goede producten tegen scherpe prijzen, nette levering binnen gecommuniceerde termijn en aangekondigde levering is erg fijn.

Overzichtelijk!

Snelle levering.

• Levertijd

Alles netjes op tijd! Goede kwaliteit!

perfect

Voor mij hoeft het nooit zo snel ik bestel altijd op tijd dus heb geen haast met uitleveren. Maar sta er elke keer weer van te kijken hoe ontzettend snel jullie zijn.

Supersnelle levering

Vandaag besteld en morgen al in huis!

Gewoon goed

Ondanks dat het via internet ging en je dus geen idee hebt van wat je gaat krijgen ben ik zeer tevreden met de draagtassen

Goed en snel geregeld

Ik bestelde kokers voor posters bij VIV. Binnen één werkdag werden ze keurig geleverd. Helaas ontbraken de doppen, maar ook deze waren binnen 1 dag binnen.

Goed!

Geen opmerkingen

• Levertijd

Fijn bedrijf, snelle levering en goed verpakt, TOP!

Altijd tevreden met de service en snelheid.

prima service!

Na bestelling via de website, snelle afhandeling. En duidelijk aangegeven wanneer de bestelling geleverd wordt. Jammer dat alle pakketten ook nog in plastic worden verpakt, in het kader van het terugdringen van verpakkingsmateriaal en plastic moet dit toch zonder kunnen lijkt me.

Zorgvuldig

Persoonlijk contact op mijn vraag! Mooie foutjes, goede prijs

Alles supper

helemaal top

snellll

zeer goed

dozen warden in goede kwaliteit en ook goed verpakt, we zijn zeer tevreden er mee, raad het elke ondernemen aan

Wageningselaan 98

3903 LA Veenendaal

Over Webshop.viv.nl

VIV Verpakkingen, dé online webshop voor al je verpakkingsmaterialen. We zijn een verpakkingsmateriaal groothandel en al sinds 1953 actief. In die tijd zijn we voor veel bedrijven uitgegroeid tot dé leverancier voor al hun verpakkingen. We onderscheiden ons door scherpe prijzen, snelle levering (binnen 24 uur), goede service en door laagdrempeligheid. Zowel grote als kleine afnemers profiteren bij ons van de scherpste prijzen. Tevens is het altijd mogelijk om gratis samples aan te vragen, zodat je de verpakkingen eerst kunt testen.