Beste Emma, Bedankt voor je review. We hebben de afgelopen week een aantal keer geprobeerd je telefonische te benaderen, helaas hebben we je niet te pakken gekregen. Per mail hebben we ook contact gezocht maar geen reactie ontvangen. We zouden graag telefonische contact met je hebben om te bepalen of je het juiste formaat kussen hebt en dit kussen op de juiste wijze gebruikt. Hierbij nogmaals het verzoek contact met ons op te nemen zodat we je uitgebreid kunnen helpen.
Beste Lotte, Jammer te lezen dat de afmeting niet naar wens is. Wij hanteren 3 formaten. Een kinder/reis formaat, het traditionele Japanse formaat en het kingsize formaat. Wij zien dat je het traditionele Japanse formaat hebt besteld, deze is inderdaad kleiner dan een gemiddeld kussen. Deze Japanse boekweitkussens worden gemaakt volgens eeuwenoude Japanse traditie. In eerste instantie lijkt dit wellicht klein voor wat je gewend bent qua formaat hoofdkussen. Echter, gezien de speciale eigenschappen van het boekweitkussen is het Japanse model voor de meeste volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar de ideale maat en verhouding. Dit zorgt voor een optimale verdeling van de boekweitdoppen. Een kussen is erg persoonlijk via onze klantenservice helpen wij je graag met welk formaat het beste past bij jou postuur en slaaphouding. Je kunt hierover ook meer lezen in onze blog; Hoe groot is het ideale boekweitkussen? https://www.boekweitkussen.nl/hoe-groot-is-het-ideale-boekweitkussen/
Beste Anje, Bedankt voor je reactie. Wat jammer te lezen dat het kussen niet naar wens is. Een kussen gevuld met boekweitdoppen is een steviger kussen. Dit om zo ook een optimale ondersteuning voor jouw spieren te geven. Het is belangrijk het kussen goed af te stemmen op jouw slaaphouding en postuur. Soms kan hier een week overheen gaan voor de optimale hoeveelheid boekweitdoppen is bereikt. We hadden graag geholpen met het bepalen van de juiste hoeveelheid boekweitdoppen voor jouw postuur en slaaphouding. Uiteraard kan je 30 dagen proef slapen bij ons en als het artikel dan nog niet naar wens is retour sturen.
Beekstraat 54
6001 GJ Weert
boekweitkussen.nl staat garant voor kwaliteit en service. Met trots en aandacht maken wij al 15 jaar lang natuurlijke gezondheidsproducten. Wij onderscheiden ons door het gebruik van eerlijke en natuurlijke, biologische materialen en hechten daarbij veel waarde aan duurzaamheid, kwaliteit en esthetiek. Wij garanderen topkwaliteit tegen een gangbare prijs. Met onze behulpzame klantenservice voorzien wij je graag van persoonlijk advies. We zouden van je willen horen hoe jouw ervaring met onze service en producten is. Zodoende kunnen wij blijven verbeteren, en kunnen toekomstige klanten beter tot een keuze komen. Alvast hartelijk dank!