jammer dat uit praktische redenen de boekweit in plastic zakken geleverd wordt

Het bestel en leverproces verliep zeer voorspoedig. Ik was dan ook heel erg verbaasd dat de boekweit niet in de beloofde papieren zak werden geleverd. Via de klantenservice kreeg ik te horen, dat het vullen van de plastic zakken veel eenvoudiger gaat, tja... Ook vind ik het jammer, dat ik geen losse slopen met rits kan bestellen. Gebruik de boekweit in mijn kussen al heel lang, zelfs nog uit de tijd dat Tell Sell op tv nog te zien was. Ik was waarschijnlijk 1 van de eersten die via deze weg een " Japans " kussen met inhoud bestelde. Sindsdien wil ik met whiplash klachten in mijn nek, nooit meer anders. Eens in de zoveel jaar koop ik een nieuwe vulling. Ben daar nog steeds heel blij mee.

prima product mindere aflevering

Na bestelling heb ik het bestelde vlot ontvangen. Helaas was de verpakking van de navulling opengegaan. De eerste communicatie hierover was defensief en had weinig empathie voor het gedoe dat dit met zich bracht. Het productieproces is verder prima.

Beter kussen dan vorige

Ik heb dit kussen gekocht voor mijn man,die na een nekhernia operatie vorig jaar zeer slecht slaapt op elk kussen, dat we reeds geprobeerd hebben. Op aanraden van mijn moeder een boekwijtkussen gekocht. Een groot model, aangezien mijn man hele brede schouders heeft. Om in slaap te vallen vindt hij het aangenaam om op te liggen met goede ondersteuning van zijn nek. Het probleem is dat hij niet op zijn rug kan slapen en s'nachts steeds op zijn zij of buik draait en telkens zijn arm mee onder het kussen legt, waardoor er zenuwen worden gekneld en hij hierdoor dus opnieuw wakker wordt met tintelingen in zijn arm en handen. We hadden gehoopt dat dit kussen voldoende ondersteuning zou bieden,zodat hij dit niet meer zou hebben. Helaas is dit momenteel nog steeds niet het geval. Hij slaapt er nu een 2 tal weken op, dus we wachten nog even af of hij het gewoon kan worden en de pijnen misschien toch minderen. Levering was heel snel en ook voldoende info gekregen om het kussen in gebruik te nemen.

Meteen kunnen ervaren dat ik met dit kussen geen last meer heb van warme nachten.

Middenmaat kussen is nog steeds lekker compast en inderdaad geen last meer van een zweterig(e) hoofd (of nek) met warm weer. Ik had vroeger soms ook pijn in mijn oren (kraakbeen). Dat heb ik nog niet meegemaakt omdat ik zo nodig een extra kuiltje kan maken. Heel tevreden dus.

een goed kussen

het is een goed kussen maar volgens de aanbeveling 2 zakjes maar volgens mij een te weinig ik heb last van de nek ooit een operatie ondergaan maar ik heb in het verleden nog boekweit kussen gehad en daar had ik gene last van

Anders slapen

De eerste nacht is het even wennen aan de stevigheid van het kussen, maar daarna is het prettig. Mijn oor/oren denkt daar soms anders over, maar dat komt denk ik doordat ik veel minder draai en dus langer op een kant van mijn hoofd lig. Ik lijk ook minder te snurken.

Momenteel nog geen draai gevonden

Ik kan mijn draai er nog niet op vinde

Snelle levering, duidelijke uitleg en lekker stevig kussen

De levering verliep zeer snel. Het pakket was netjes ingepakt en bevatte een duidelijk uitleg. De vulling is perfect en het stevige kussen ligt zeer lekker.

Fijn kussen

Fijn kussen, wel even wennen. Ondanks het warme weer voelt het kussen niet warm, erg prettig

Yes!

Eindelijk gevonden wat ik nodig had! Het Japanse formaat is perfect voor een zij-rug-zij slaper als mezelf! Wil niet meer terug. Vlotte en verzorgde levering. Top.

Geweldig.

Ik slaap al meer dan dertig jaar op een boekweit kussen, de eerste kreeg ik cadeau van mijn schoonmoeder. die had ze in Duitsland besteld. De eerst kussens waren moeilijk te vervangen, want het was bijna niet te vinden. Dit is gelukkig de laatste tijd beter geregeld. Ik wil nooit meer een ander kussen, in de loop der tijd heb ik het wel geprobeerd, maar kwam steeds weer terug bij mijn "zandzakje"zoals hij oneerbiedig werd genoemd. Ik wil niets anders meer.

Super kussen!!

De levering ging snel en het boekweit kussen slaapt perfect. Het was een gok en omdat je het binnen 30 dagen terug kan sturen heb ik het besteld. Mijn erste boekweit kussen en zeken niet het laatste.

Perfect kussen

Ik ben heel tevreden met het kussen, slaap er prima op en word met minder nekklachten wakker ! Formaat is wat klein, maar voor mij is dat prima.

SUPER SERVICE !

Via mail contact gehad ivm eventueel opsturen naar Spanje. Wat een service !!! Mail terug gehad, normaal niet maar we gaan dit voor u oplossen. Het contact met de klantenservice uitstekend verlopen, vriendelijk , een firma van hun woord. Alles netjes geregeld. Updates enz…. Als ik 10 sterren kon geven zou ik het direct doen. Nogmaals dank ! Mvg Sylvia

Heerlijk!

Na jaren op een groter boekweitkussen geslapen te hebben, nu de kleinere, Japanse maat. Dit slaapt helemaal uitstekend!

Na 25 jaar geslapen te hebben met mijn oude boekweitkussen, heb ik eindelijk de stap gezet om een nieuwe aan te schaffen. Een beetje angstig, want ik heb mijn kussen al zo ontzettend lang. Het valt mij 100% mee!

Fantastisch, ook fijn voor zijslapers

Fijn kussen!! Medium kussen besteld. Wel even wennen en soms even zoeken naar de houding, maar ik heb nu na +- 2 weken wel het idee dat het beter is voor myn nek... minder nekklachten (> ik ben een zijslaper).

Vlotte bestelling van zalig hoofdkussen

Ik slaap zowel op m'n zij als m'n buik en het is dan ook niet zo evident een goed hoofdkussen te vinden. Mijn vorige boekweit kussen was na 10(!) jaar op meer wel aan vervanging toe. Heel tevreden van het Japans model dat zeer licht en comfortabel is (veel vulling eruit gehaald). Aanrader!

Heerlijk

Heel fijn

Nog uitproberen

Zoals aangegeven in eerste instantie te veel vulling. Het geluid bij bewegen is wennen. Denk dat de vulling nog niet optimaal is dus verder met experimenteren.

Een zalig hoofdkussen

Wij gebruiken dit al vele jaren en ik zou geen ander hoofdkussen meer willen

Waarom maar 4 sterren ?

Ik ben n slechte slaper en heb alle soorten kussens, van goedkoop tot duur. Nu als laatste de boekweitkussen en het ligt heerlijk, een kussen waar mijn hoofd en nek echt ontspannen in ligt. Ik heb de kingsize gekocht en die raadt ik zeker aan, ik heb daar een beetje doppen uitgehaald. Het krakend geluid van de doppen hoor je maar even want als je lekker ligt dan hoor je dus niets meer. Ik vind t ook zeker niet storend. Wat ik wel heel erg storend en belachelijk vind is dat ik er meteen 3 zakken navulling bij moet bestellen ipv 1 extra zak. Die 3 zakken liggen nu misschien wel jaren ergens te verstoffen. Daarom maar 4 sterren.

Super kussen boven verwachting

Al jaren ben ik op zoek naar een goed kussen. Toen vond ik boekweitkussen.nl en heb daar een kussen besteld. Het was wel een paar nachten wennen maar wat een heerlijk kussen is dit. Blijft de hele nacht dezelfde vorm en lekker hard. Ben zelfs na een paar weken van de pijn in mijn schouder af. Heerlijk. Ik slaap weer goed. Dus het is even wennen, maar daarna echt super. Erg blij mee.

Ik kan het boekweitkussen niet meer missen!

De garantie om het boekweitkussen eerst te mogen uitproberen heeft me over de brug getrokken! Nu, na enkele maanden wil ik het boekweitkussen niet meer missen. Vanaf de eerste nacht was ik verbaasd dat ik zo probleemloos de slaap kon vatten. Én, het nachtelijk zweten was ook meteen over! Een verrassende ervaring inderdaad. Dankjewel.

Tevreden!

Snelle levering en netjes verpakt

Beekstraat 54

6001 GJ Weert

Over Boekweitkussen.nl

boekweitkussen.nl staat garant voor kwaliteit en service. Met trots en aandacht maken wij al 15 jaar lang natuurlijke gezondheidsproducten. Wij onderscheiden ons door het gebruik van eerlijke en natuurlijke, biologische materialen en hechten daarbij veel waarde aan duurzaamheid, kwaliteit en esthetiek. Wij garanderen topkwaliteit tegen een gangbare prijs. Met onze behulpzame klantenservice voorzien wij je graag van persoonlijk advies. We zouden van je willen horen hoe jouw ervaring met onze service en producten is. Zodoende kunnen wij blijven verbeteren, en kunnen toekomstige klanten beter tot een keuze komen. Alvast hartelijk dank!