Pluspunten
Prima service. Snelle levering!
Pluspunten
Goede prijzen en een ruime voorraad. Website is overzichtelijk.
VerbeterpuntenIk heb geen mail gekregen toen jet pakket was verzonden. Dus ook geen track en tracé. Dit staat wel vermeld op de website. Levering was wel op tijd met de tijden die op de site vermeld waren
Pluspunten
Had na drie dagen nog niets vernomen van bestelling, ook geen track en trace code gekregen. Na een mailtje gestuurd te hebben hebben ze meteen uitgezocht waar ons pakket was afgegeven (bij de overburen) met de excuses van de transporteur.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Super snelle levering en goede prijs
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Goede service.
VerbeterpuntenSnelle levering wat natuurlijk altijd fijn is alleen jammer dat ik niet via track en trace kan zien hoe laat ze komen bezorgen maar verder alles gewoon toppie.
Pluspunten
Superblauw met mijn sneakers. Volgende dag al in huis. Helemaal top!
Pluspunten
Prima levering bij eerste ervaring met dit bedrijf.
Pluspunten
Snelle levering, je word op de hoogte gehouden van je bestelling en de prijs is heel netjes.
VerbeterpuntenMisschien wat meer fotos van de schoen bij het product plaatsen.
Pluspunten
* Een mogelijkheid om je pakket via een bepaald app te kunnen volgen. * De pakket wordt zo snel bezorgd, dan dat het anders verwacht werd.. * Heeft een goede kwaliteit, je wordt vast snel blij om..
Verbeterpunten* Bij het afleveren oftewel bezorgen van de pakket, eventueel wachten tot dat de klant ziet, of de bestelling correct is afgeleverd.
Pluspunten
Scherpe prijzen t.o.v. concurrenten.
VerbeterpuntenHet pakket is met een vertraging van een paar dagen gelukkig bezorgd. Schoenen passen perfect.
Pluspunten
Al meerdere malen hier besteld. Prijs is altijd net iets lager dan elders terwijl het wel exact dezelfde sneakers zijn. Verzending is ook heel snel. Tot nu toe de dag erna al binnen.
Pluspunten
de eerste keer hier besteld wat een top zaak ga zeker vaak bestellen
Pluspunten
Veel aanbod,mooie korting op de sneakers.
VerbeterpuntenStaat voor 23:59 besteld volgende dag bezorgt. Was niet gebeurd
Pluspunten
in 1ste aanleg waren mijn schoenen kwijt bij het postorderbedrijf wat de schoenen moest afleveren. Na mailcontact is dit direct hersteld en dezelfde dag nog nieuwe schoenen verstuurd en afgeleverd... Contact was goed en snel, en aan de afhandeling (na mijn mail) kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen!! Volgende keer zal ik met een gerust hart weer mijn schoenen hier bestellen.
Pluspunten
Supersnelle levering en makkelijk contact! Helaas niet de juiste sneakers kunnen vinden, maar makkelijk retour.
Qua communicatie via e-mail naar klanten toe, kan het wel wat netter en formeler. Voor de rest tevreden met mijn aankoop.
Pluspunten
Top bedrijf Zaterdag avond schoenen besteld dinsdag af te halen op het afleverpunt wat ik wilde Ik had even gevraagd waneer ik de schoenen kon verwachten en kreeg gelijk per mail antwoord terug
Pluspunten
Zeer snelle levering
Pluspunten
Goedkoper heb ik de sneakers niet kunnen vinden. Volgende dag in huis. Helemaal perfect.
VerbeterpuntenNvt