Pluspunten
snelle levering en makkelijk te bestellen en de beste prijs.
Pluspunten
Snelle levering, mooie producten en mooie prijzen!
Pluspunten
Snel
Pluspunten
Ze doen wat ze beloven. Precies wat je wilt!
Pluspunten
Goede snelle levering,
Pluspunten
op één na laagste prijs, maar voor MooieSneakers.nl gekozen omdat je hier achteraf kunt betalen, dit vind ik wel prettig. Voor 10 uur 's avonds besteld, volgende dag in huis! Super.
Pluspunten
goede kwaliteit, goede prijs en volgens afspraak geleverd! Aanrader en volgende keer weer!
Pluspunten
snel bericht bij een vraag en goede afhandeling en levering
Pluspunten
Schoenen die ik zocht waren op voorraad (volgens website)
VerbeterpuntenOp de website staat vermeld "voor 23.59 uur besteld, morgen geleverd". Dit wordt niet waargemaakt. Op woensdag (middag) besteld en nu maandag (5 dagen later) nog steeds niet bezorgd. De belofte op de website wordt dus niet waargemaakt. Melding bij de Reclamecodecommissie gedaan.
Het zit toch iets anders in elkaar. Pakket is op tijd door ons opgestuurd maar zoals je in de track en trace gegevens kunt zien heeft het pakket bij de vervoerder vertraging opgelopen. Heel vervelend maar kan helaas gebeuren. Hopelijk bevallen de schoenen verder goed.
Pluspunten
Zeer snelle levering en handelen volgens afspraak.
Pluspunten
Er stond dat de levering de volgende dag zou plaatsvinden, dit was echter pas een dag later.
Pluspunten
Snelle levertijd en veel mogelijke betaal methodes!
Pluspunten
Goedkoop in vergelijking met de rest, snelle levering.
Pluspunten
Snelle levering. Ruilen mogelijk
Pluspunten
Snel en betrouwbaar
VerbeterpuntenOverdag leveren kan ook is wel niets fijner.
Pluspunten
Echt een top shop! Mooi assortiment en eerlijke prijzen. Gewoon zoals het hoort. Levertijd binnen 24 uur en een duidelijke tracking code. Zeker voor herhaling vatbaar.
Pluspunten
Wat ik had besteld was ook geleverd
VerbeterpuntenIk kwam erachter dat de Adidas schoenen die ik had gekocht wel 20 euro goedkoper waren bij aktiesport! Beetje zonde :(
Schoenen mogen altijd binnen 14 dagen geretourneerd worden. Geen enkel probleem.
Pluspunten
Zeer snelle levering en via de link van track&tracé kan je precies volgen waar de koerier is +evt vroegere of latere bezorging
Pluspunten
Tja er stond voor 2300u besteld volgende dag binnen...duurde uiteindelijk 6 dagen... zonder reactie van hun kant... na 6 dagen eindelijk de schoenen gekregen.
VerbeterpuntenHou je klanten op de hoogte van de bestelling en/of vragen... niks laten weten is echt not done! Echt niet... Bellen kun je niet naar dit bedrijf want dan krijg je een receptioniste die niks weet en alleen een boodschapper is.. die verdienen geen boze mensen aan de lijn!
Omdat jij bij het bestellen een verkeerd emailadres hebt ingevuld, zijn onze mailtjes wat betreft de vertraging niet bij jou aangekomen.
Pluspunten
Zeer tevreden klant over mijn nieuwe aankoop, voor een kwaliteit goede prijs
VerbeterpuntenOf het mogelijk is als er een aankoop gedaan wordt va van sneakers om het ook in te pakken met Cadeau papier,
Pluspunten
Super toffe website, heb laatst voor het eerst hier schoenen besteld. Binnen 24 uur waren ze al binnen gekomen. Ben helemaal tevreden.
Verbeterpuntengeen, ga zo door!
Schoenen één dag later dan aangegeven ontvangen, maar levering was goed. Eenmaal ontvangen zat op één schoen wat vlekken, deze heb ik er gelukkig wel afgekregen. Verder zijn ze prima.