Pluspunten
snelle levering!
Transparanter /Duidelijker op de homepage informeren wat de voorwaarden zijn mbt retourneren. Snelheid afwikkeling retourzending
Beste Nadia, Vervelend dat onze retourvoorwaarden dus blijkbaar niet duidelijk voor je waren. Wel willen we er jou graag op wijzen dat al onze retourvoorwaarden al duidelijk op de website staan vermeld. Zie onderaan de homepage onder "retouren". Als je daar op drukt zie je al onze voorwaarden en regels. Wat betreft de afwikkeling, wij verwerken elke dag al onze retourvoorwaarden. Het duurt dus maximaal enkele werkdagen voordat een retourorder is verwerkt.
Pluspunten
goed overzicht met strakke prijzen
Verbeterpuntengeen tips, ik koop hier zeker nog eens
Pluspunten
Prijs was gunstiger t.o.v. andere webshops.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Geen gedoe met retourneren of ruilen, binnen 24 uur had ik mn nieuwe schoenen. Netjes verpakt en hele vriendelijke bezorgservice, niets dan lof :)
Pluspunten
Snelle levering! Goede prijs!
VerbeterpuntenMisschien keuze aan klant laten voor dag- of avondlevering i.v.m. opgeven werkadres/thuisadres. Per mail waren ze goed te bereiken en snelle reactie en actie. Ik had mijn werkadres opgegeven, maar was blijkbaar geselecteerd voor avondlevering. Goed meegedacht door Mooiesneakers.nl en mijn pakket is alsnog binnen 24 uur bezorgd op mijn thuisadres. Blij met de nieuwe schoenen (voor een lagere prijs dan elders)!
Pluspunten
Duidelijke site
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Snelle levertijd zoals beloofd. Verder nooit problemen gehad met het bedrijf.
VerbeterpuntenDe afbeeldingen van de sneakers zijn niet erg scherp en geven niet geheel de juiste kleur van de sneakers weer (in dit geval de converse all star hi bordeaux). Het zou waarde toevoegen als de organisatie wat scherpere afbeeldingen op de site upload.
Pluspunten
Blij met mn mooie sneakers
Pluspunten
Snel bezorgd , heel fijn :)
Pluspunten
Snelle levering en zorgvuldig verpakt
Pluspunten
Snelle communicatie
VerbeterpuntenRetourprocedure klantonvriendelijk. Pakket kan enkel en alleen op eigen kosten via post NL retour gestuurd worden
Pluspunten
Eerlijke prijs en supersnelle levering!! Achteraf betalen en duidelijke correspondentie. Gewoon zoals het hoord.
Pluspunten
Genoeg maten op voorraad.
VerbeterpuntenRetour verzendkosten op kosten van de loperamide is echt niet van deze tijd. Online aankoop moet je ook gratis retour aanbieden!
Pluspunten
Zeer snelle levering en goed verzorgd
Pluspunten
Goed en lekker snel bezorgd gelijk volgende dag binnen .schoenen zien er perfect uit .kort om ga zo door
Pluspunten
Snelle service, scherpe prijs!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede prijs, goed aanbod
VerbeterpuntenGratis/goedkopere verzending boven €50
Pluspunten
Leveren snel en zijn. Goedkoop
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Prijs verhouding is goed. De snelle levertijd is netjes. En leveren wat later op avond super