Pluspunten
Timberlands gekocht omdat ze bij Mooiesneakers.nl het goedkoopst waren. Zeer tevreden over de levering. Zaterdag besteld, dinsdag in huis. Netjes verpakt en goed op de hoogte gehouden.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
De avond ervoor besteld en de volgende dag exact binnen de aangegeven tijd in huis. Ik ga in de toekomst zeker vaker bestellen bij deze site.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering en zeer te verzen mijn zoon is blij met zijn nike air max
VerbeterpuntenDie heb ik niet ben zeer te vreden en dat voor de eerste keer dat ik wat bij jullie heb besteld
Pluspunten
Voor de sneakers die ik zocht was Mooiesneakers.nl de goedkoopste.
VerbeterpuntenZorg voor een ophaalpunt om verzendkosten te verlagen/niet te berekenen.
Pluspunten
Mijn zoon had een mail gestuurd en kreeg vrij snel antwoord. Snelle levering.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Super snelle levering site is duidelijk Ruime keuze kort om ga hier vaker mijn sneakers bestellen.
Pluspunten
Netjes op tijd en als je een vraag heb reageren ze snel
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
100% tevreden ! om 23u besteld, volgende dag al verzonden, snelle levering en een super Customer Service ! Mails worden gelijk beantwoord op een hele vriendelijke manier !
VerbeterpuntenDoe zo verder ! :)
Pluspunten
Een duidelijke site! Je kan precies filteren wat je wilt zien. Alles is overzichtelijk. Wanneer nodig kan je makkelijk contact opnemen!
VerbeterpuntenAls schoenen niet op voorraad zijn, ipv 'levertijd ca 1 week' neer te zetten, zou ik het handiger vinden als er iets zoals 'backorder' staat. Op deze manier geef je niet precies aan wanneer de schoenen aankomen, maar laat je toch zien dat ze binnenkort komen en dat je ze alvast kan bestellen.
Pluspunten
Vlotte service en doet wat het belooft!
Pluspunten
1 woord .... Beter bestaat niet !!! Super snelle levering met de mogelijkheid om achteraf te betalen. Super kwaliteit !!
Pluspunten
Ze verkochte het model/kleur die ik zocht.
Verbeterpunten-Geen gedragen schoenen verkopen als nieuwe schoenen.. zeker niet voor de volle pond. -Geef je klanten een deel van hun geld terug bij duidelijk buiten gedragen schoenen (als het model/maat/kleur niet meer voorradig is). -Zeg niet tegen je klanten dat de schoenen niet gedragen zijn terwijl de klant duidelijk kan zien dat het wel zo is (je klanten voor leugenaar uitmaken terwijl jullie zelf de schoenen nog niet gezien hebben kan ik zelf echt niet goedkeuren).
Wij verkopen geen 2e hands schoenen. De schoenen die jij hebt ontvangen zijn gepast door een andere klant en daardoor lijken ze "gedragen". We hadden ze beter moeten schoonmaken, excuus daarvoor. Zoals aangegeven per email mag je ze kosteloos omruilen voor een ander paar.
Pluspunten
Zeer snelle levering
Meer informatie over de bezorgingstijd op de site
Pluspunten
Super snelle levering, 's middags besteld de volgende dag al in huis. Ik had de betaling per ongeluk niet doorgevoerd bij mijn eerste bestelling, waardoor de order niet volledig was afgehandeld, daarna namen ze netjes contact met mij op of ik deze order door wilde zetten. Uiteindelijk is de eerste order afgebroken en heb ik een nieuwe geplaatst.
VerbeterpuntenIk ontving nog wel een betaalmail via een ander bedrijf voor de eerste order. Echt prima service en afhandeling, nette levering, goed verpakt en in originele doos! En de schoenen lopen fijn. Ik zou hier zeker weer bestellen.