Pluspunten
Netjes in een stevige doos geleverd.
Pluspunten
Vrij snelle levering en goeie scherpe prijs. Super dat er geen verzendkosten waren!
VerbeterpuntenWel jammer dat je pakketje niet kon traceren
Pluspunten
fantastische webshop !
Pluspunten
VerbeterpuntenOp de website staat groot aangegeven dat er gratis geretourneerd kan worden. Dit is echter NIET zo. Dit is alleen t geval als je een ander product bestelt, RUILT dus. Vind ik er misleidend.
Pluspunten
Goed bereikbaar, reageren zeer snel, oplossingsgericht !
Pluspunten
Het bestellen op de site was overzichtelijk, de prijs en de levertijd waren top had de schoenen de volgende dag in huis!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Zeer goede prijzen en ruime voorraad. Verzending snel.
Pluspunten
Ben heel erg tevreden ze lopen echt lekker snelle service top
Pluspunten
Snel contact met de klantenservice, super snel geleverd en goed geprijsd! Goed contact gehad met Shirley over mijn retour en bestelling. Erg fijn!
Pluspunten
Goede kwaliteit tegen een scherpe prijs
VerbeterpuntenAangekochte schoenen waren verdwenen, dus niet tijdig geleverd voor het kerstgeschenk van mijn dochter, is een afknapper. We hebben dus een 2de keuze moeten bestellen die na de kerstdagen werden geleverd.
Nogmaals excuses dat jouw pakket bij onze vervoerder is zoekgeraakt. Hopelijk is het kerstgeschenk alsnog goed bevallen.
Verbesserungspunkte
Alles in Ordnung! Danke
We are afraid that you make a mistake with your total assessment. Everything is fine but we get the number 1 :-)
Pluspunten
Ik had wat probleempjes met de bestelling van mijn pakketje maar werd dan geëxcuseerd voor de late antwoord. Vervolgens werd ik een mooie compensatie voorgesteld en werden mijn mails snel beantwoord.
Pluspunten
Goede prijs voor de sneakers
VerbeterpuntenDe levering was niet 1 werkdag zoals beweerd op de site. De schoenen zouden tussen 18.00-22.00 geleverd worden. Om 22.15 geen bezorger! De track and trace was steeds niet up to date, bleef op dezelfde datum en tijdvak staan terwijl deze allang verstreken was. Een grote telleurstelling! Ik werd niet op de hoogte gehouden van de vertraging van mijn bestelling. Uiteindelijk zijn de schoenen 1 dag later bezorgd. Jammer dat de verkoopsite beweerd snel te leveren, binnen 1 werkdag, terwijl dit dus niet gebeurd!!
Door de extreme kerstdrukte (drukste weekend van het jaar) heeft onze vervoerder helaas jouw pakket een dag later afgeleverd. Gelukkig had je de schoenen nog voor kerst in huis.
Pluspunten
Alles is supervlot verlopen, bedankt voor de vlotte service!!!
Pluspunten
Niks
VerbeterpuntenWat vriendelijker en beschaafder reageren op e-mails. En na probleem met bestelling/bezorging een tegemoetkoming aanbieden o.i.d. heb 6 dagen op mijn bestelli g moeten wachten.
Je had de schoenen op maandag moeten krijgen maar je hebt ze vervolgens op donderdag (na 2 kerstdagen) ontvangen. Dat zijn dus geen 6 dagen te laat maar 1 (werk)dag aangezien er met kerst niet gewerkt wordt. Door de extreme kerstdrukte is het de bezorger helaas niet gelukt de schoenen daadwerkelijk op maandag te leveren. Onze excuses daarvoor. De schoenen mogen eventueel kosteloos geretourneerd worden.
Pluspunten
K heb bij dit bedrijf sneakers besteld en ben er erg blij mee. Naast de sneakers was de snelheid van de bestelling geweldig maar daarnaast werd ik goed geïnformeerd over het pakketje en waar het zich bevond dus complimenten daarvoor. Ik zal er zeker niet over peinzen om nog een op de webshop een product te gaan bestellen.
Verbeterpunten.......
Jammer dat ze geen halve maten verkopen Ik kocht Vans sk8 hi nu in mt 10 terwijl ik 9 heb. In het menu kun je alleen kiezen voor 42 of bijv 43, hele maten.