Laden reviews...
2 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
La livraison est en tout point conforme à la commande : produit bien décrit sur le site. Petit problème de suivi du transport auprès de POST NL mais rien de grave. Si besoin je referai appel au service d’HORECA.
29 October 2021
Philippe
SONNAZ
Überaus kompetente Bearbeitung und extrem schneller Versand nach D. Gerne wieder
13 October 2021
Patrick
Freiburg
Alles super schnell angekommen Ware war gut verpackt. Ich bin sehr zufrieden.
9 September 2021
Zakaria
Hamburg
We hebben een horeca koelkast besteld en deze is binnen twee dagen bezorgd, de extra roosters kwamen een paar dagen later. het afvoeren van de oude koelkast is echter na drie weken nog niet gebeurt.
3 September 2021
Ron
Baarn
alles super gelopen
12 August 2021
i struijk
Hedel
wij zijn zeer kontent van het vuur werkt vanaf het moment dat ik het aansloot ,alleen ietsjes te laag
29 June 2021
Johny Stas
Zonhoven
I purchase poffertjes machine! But the holls are to small on machine. Its 38mm. It should be 44mmz I suggest to describe that is 38mm holl in description on web
26 June 2021
Klavdija
Slovenia
De vriezer werd voor de deur op de stoep afgeleverd. Was niet echt klantvriendelijk verpakt, de onderkant zat in een houten bekisting wat erg moeilijk te verwijderen was en hierdoor bleef hangen in de wielen. De gehele vriezer moesten we op de stoep eruit tillen. Het product zelf is oke...
Beveelt niet aan
2 June 2021
F
Amsterdam
Nog nooit iets besteld bij dit bedrijf. Maar mijn ervaring is goed. Netjes en snel geleverd. goed verpakt. Ook de prijs was goed. Bedankt
10 May 2021
Mark
Emmen
Wij hebben een caterchef oven besteld en nagevraagd of deze op voorraad was via de chat. De oven werd snel geleverd en was keurig verpakt.
7 May 2021
Inge
Egmond
Heldere site en webshop en zeer snelle levering
20 April 2021
M. de Wit
Amsterdam
Duidelijke website, snelle en simpele betaling, vlotte levering.
19 April 2021
Ron Hart
Breda
Dankzij de snelle levering van een nieuwe as met mes, kan onze robot coupe weer jaren mee. snelle levering was gezegd ongeveer een ruime week, tot mijn verbazing, al na 6 dagen binnen TOP.
11 April 2021
andré
delft
Snel besteld en betaald en het juiste product snel geleverd gekregen
8 April 2021
Elite
Neede
Kleine schade aan vitrine, maar zeer hoed opgelost door Horeca.com
7 April 2021
Marco
Haarlem
Correct en zoals afgesproken.
5 April 2021
Nadine
Meulebeke
26 March 2021
Henk Valkenburg
Amersfoort
Robo-coupe sapcentrifuge. Toestel aangekocht in Oostkamp België bij een officiële dealer. Na 1,5 jaar een defect vastgesteld. Tijdens het centrifugeren kwam het mandje naar boven. Officieel binnengebracht bij dezelfde dealer met als resultaat 225,- euro herstelkosten ????????? Na veel discussie het toestel niet hersteld terug meegenomen en het onderdeel voor 27 euro bij jullie aangekocht en zelf vervangen. Het toestel werkt terug perfect voor 27 euro. Een tiende van de herstelkosten door de dealer. Horeca.com een aanrader.
17 March 2021
Chrisa
Brugge België
Na de bestelling bevestiging ontvangen. Daarna snel de vervolg mails betreffende de order gehad. Alles prima!
11 March 2021
AMHM
Den Dungen
Communicatie goed. Snelle aflevering en open om tot een oplossing te komen.
8 March 2021
Elizabeth Anna van der Meer
Utrecht
Een fijne ervaring hier te bestellen. Makkelijk en vriendelijk contact. Kwalitatief product zoals verwacht. Zal met een gerust hart opnieuw bestellen!
26 February 2021
Erik
Sint-Pieters-Leeuw
Alle bestelling op tijd en helemaal geleverd
26 February 2021
Wobben Schilders
Staphorst
zeer vlot opvolgend voor de gewenste producten en een correcte afhandeling. een aanrader om met dit bedrijf te werken.
23 February 2021
Bart Verkruysse
Maldegem
Behulpzaam en snelle levering.
20 February 2021
Arjan
Dordrecht
Site très clair, complet, prix correct et envoie très rapide et soigneux. Je recommande
10 February 2021
PIERRE RIBET