Originele beoordeling
Beste Ellen, Dank u wel dat u tijd heeft genomen om een recensie te plaatsen. Fijn om te horen dat de Sculpture bevalt door zowel jullie als de kat. Wij wensen u nog veel plezier van Sculpture. Hopelijk zien u nog eens bij ons op www.intenswonen.nl
Originele beoordeling
Beste Aniqah, Dank u wel voor het delen van uw ervaring. Hierbij heb ik ook even terug gekeken naar de prijs welke u heeft betaald voor de AnLi Style Eetkamertafel, aangezien wij achter onze laagste prijsgarantie staan. De prijs die u betaald heeft voor deze tafel was zelfs een stukje goedkoper dan bij onze collega, zoals wij ook via de mail hebben laten weten aan u. Als u hier toch nog een vraag over heeft hoor ik het graag. Wij wensen u nog veel plezier van uw eetkamertafel welke inmiddels door onze bezorger is geleverd en graag tot een volgende keer.
Originele beoordeling
Beste Miriam, Wij vinden uw ervaring erg belangrijk. Het is voor ons dan ook jammer om te lezen dat de ornamenten niet volledig aan uw wensen voldoen. Er is eerder nog geen melding gemaakt over de ornamenten. Vanuit ons wordt er altijd graag meegekeken naar wat wij voor u kunnen betekenen. Hierin zoeken wij dan samen met u naar een gewenste oplossing. Wij hebben bij Light & Living melding gemaakt van de ornamenten. Het team Intens Wonen wenst u nog veel plezier van uw aankoop.
Beste Stéphane Dank uw wel dat u uw ervaring met ons heeft gedeeld. Voor ons is de klantbeleving erg belangrijk. Wij vinden het dan ook jammer om dat uw ervaring met ons niet goed is. Op het moment dat wij uw recensie hebben ontvangen is er vanuit ons contact met u gezocht. Het was bij ons namelijk nog niet bekend dat er een stuk van het object is afgebroken. Vanuit ons wordt er altijd graag mee gekeken naar een oplossing. Dit hebben wij ook gedaan nadat de recensie van u door ons is ontvangen. Wij hebben in ons contact samen gezocht naar een oplossing. De oplossing die voor u gewenst is hebben wij naar tevredenheid met u afgerond. Hopelijk heeft de wandlamp een mooie plek gekregen.
Originele beoordeling
Intens Wonen is een nieuwe, jonge en dynamische winkel met een innovatieve en eigen kijk op de woonwens van vandaag in woonartikelen- en accessoires. Of u nu zoekt naar een nieuwe vintage look of het landelijke huiskamergevoel, dan zit u bij Intens Wonen helemaal goed. Bestellen via de webshop of toch even langskomen in onze showroom om de meubelen te zien onder een lekkere kop koffie is allemaal mogelijk.