4 september besteld en 17 september geleverd.
Ik was al een tijdje op zoek naar deze prachtige stoelen voor achter het bureau van mijn kinderen. Draait goed maar dan hoeft de stoel niet te schuiven. Snel geleverd en goed verpakt door Intenswonen. Bedankt.
Ik heb nu een aantal keer meubels en accessoires gekocht bij Intens Wonen. Altijd snel verzonden en goed verpakt. De klantenservice is ook zeer vriendelijk!
Had een fauteuil besteld via Bol.com volgens de bevestiging van de bestelling zou deze op zijn laatst 9 september bezorgd worden, niets gehoord dus zelf gebeld naar Intens wonen. Bleek iets fout te zijn gegaan werd ik na een uurtje terug gebeld, kreeg ik de stoel de dag erna, waar het fout is gegaan weet ik niet maar wel keurig opgelost, zeer goede klantenservice daar kan menig bedrijf een voorbeeld aan nemen. De fauteuil is mooi, zat snel in elkaar, dus alles bij elkaar zeer tevreden
Mooie lamp besteld. Snel geleverd. Helemaal blij dus! :)
Ik kwam per toeval op deze site en hoop dat mijn review de toeval vergroot.. Ik had een Fatboy nodig en Intens wonen had degene die ik wilde op voorraad. Ik had hem de volgende dag nodig en bij deze order stond “ voor 23:59 besteld de volgende in huis”. Altijd een beetje huiverig omdat die belofte er vaak bij staat maar eigenlijk komt dit “zeer weinig voor” Nette bevestiging, netjes op de hoogte gehouden per mail, en de volgende dag was zoals gezegd maar ook zoals gehoopt mijn Fatboy.. nette email, met dank voor u bestelling, echt keuzes voor betalingen zijn er meer 1.. Ik was zo tevreden dat ik direct een review heb ingevuld.. (doe ik bijna nooit, maar dit is een winkel die mijn dag had gemaakt.. en nog doet!) ik heb de review verstuurd en voor het eerst was ik de maand winnaar voor het plaatsen van de review van de maand?! Nog nooit eerder iets gewonnen en nu bij toeval dit leuke extraatje bovenop de super ervaring.. ik kan niet anders zeggen! Dit is een idd een Intense ervaring en ik voel me ook echt een klant… met alle overtreffende klantervaringen erbij.. niet twijfelen maar het is niet alleen intens wonen maar een intense ervaring en ik ben blij om er klant te mogen zijn.. Ik hoop dat ik enige twijfel heb kunnen wegnemen want bij Intens wonen is echt klant meeer dan Koning..
Na een week over en weer mailtjes te hebben gestuurd is er uiteindelijk een passende oplossing geboden. Wij konden rustig wachten op de levering van een nieuwe spiegel en zodra die in goede staat binnen was de beschikbaarheid terug sturen.
Originele beoordeling
Zeer slechte service. Zijn al een week bezig om een nieuwe spiegel geleverd te krijgen de geleverd spiegel was al beschadigd op meerder plekken bij levering. De geboden oplossing betekend dat wij moeten gaan zitten wachten op een nieuwe in de hoop dat de levering daarvan wel goed gaat. Wij hebben voorgesteld om de oude retour te sturen zodra de nieuwe geleverd is gezien ze de spiegel niet op voorraad hebben, daar weigeren ze aan mee te werken. Ipv met een passende oplossing voor de klant te komen komen doen ze vooral moeilijk om alles. Eerst retour en dan pas een nieuwe is de enige geboden oplossing. Maar ze doen wel aan achteraf betalen, ze wijzen naar de leverancier als fout maar zelf de verantwoordelijk nemen beschadigde verpakkingen na te lopen doen ze blijkbaar niet. Want hun woorden zijn dat het waarschijnlijk bij de leverancier al beschadigd was en niet aan de koerier lag dat ging eigenlijk altijd goed.
De klantenservice is makkelijk bereikbaar en ter zake kundig. Leveringstermijnen worden nagekomen
Hoi Marc, We zijn blij om te horen dat onze klantenservice je goed is bevallen. We doen ons best om uw producten zo snel mogelijk op te sturen dus fijn dat je hier zo positief over bent. Hopelijk tot snel!
Alles was goed beschermd ingepakt. Heel snel verzonden. Om 16u besteld en om 16:30u al een mail dat het pakket verzonden was. Heel blij met de nieuwe stoelen. Nu nog even geduld tot de volgende 4 stoelen binnen komen, deze waren in nabestelling.
Goed om te horen dat u zo tevreden bent over onze snelle service en over de stoelen. De stoelen in nabestelling komen zo snel mogelijk uw kant op. Veel plezier met uw bestelling en tot snel!
Perfecte levering, op voorhand opgebeld hierover, fijne man. Ook heel tevreden met de aankoop zelf, een mooie loungeset die makkelijk te monteren was en prijs/kwaliteit lijkt zeer goed.
We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de levering en de loungeset zelf. We willen altijd de beste prijs/kwaliteit verhouding voor onze klant dus fijn om te horen dat je ook hierover positief bent. Bedankt voor je review en aanbeveling! Hopelijk zien we je snel weer.
Onlangs via Bol.com bij Intens Wonen een loungeset gekocht. Werd keurig gebeld voor de afleverafspraak welke de volgende dag al was. Levering was vlot en netjes. Prima shop dus.
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met je loungeset en de levering! Geweldig dat de afspraak snel geregeld werd en alles vlot en netjes is verlopen. Bedankt voor je positieve feedback en veel plezier met je loungeset! Volgende keer rechtstreeks bij ons kopen op www.intenswonen.nl ;)
Bijzettafels besteld, waren wel wat laat aangekomen ( post nl) maar ze zijn binnen en we vinden ze erg leuk.
Fijn om te horen dat de bijzettafels binnen zijn en dat je ze erg leuk vindt! Het spijt ons dat de levering iets vertraagd was door PostNL. Bedankt voor je geduld en veel plezier met je nieuwe tafels!
Originele beoordeling
Ik heb nog niets ontvangen
Ik heb een fatboy poef besteld die nooit is aangekomen. Het ‘verzenden’ duurde eeuwig en daarbij is hij nooit aangekomen.
Het spijt ons heel erg dat je Fatboy poef nooit is aangekomen. Helaas is deze kwijt geraakt bij de bezorgdienst, waarbij u de voorkeur had om uw bestelling te annuleren wat we daarop hebben gedaan en het betaalde bedrag hebben teruggestort. Bedankt voor je geduld en je feedback. Als er nog iets anders is waar we je mee kunnen helpen, laat het ons gerust weten.
Ik had een pakket nodig waar je als klant vaker ziet staan “voor 17:00 gekocht” volgende dag geleverd. Contact gehad en het belang aangegeven vriendelijk correct en zeer behulpzaam (het was er op tijd en werd continue op de hoogte gehouden) Prijzen zijn zo scherp als kan tegenwoordig in de zee van aanbieders Net als service, ondersteuning etc… Aanrader, ik bestel hier zeker opnieuw
Wat fantastisch om te horen dat alles naar wens is verlopen! We zijn blij dat je zo tevreden bent met de tijdige levering en de voortdurende updates. Fijn dat je onze prijzen en service waardeert in de huidige concurrerende markt. Bedankt voor je positieve feedback en je aanbeveling! We kijken ernaar uit je binnenkort weer te mogen helpen.
Snelle levering in veilige verpakking. Wellicht nog aandacht om verpakking nog iets milieuvriendelijker te maken.
Bedankt voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat de levering snel was en de verpakking veilig was. We waarderen je suggestie om de verpakking nog milieuvriendelijker te maken en zullen dit zeker meenemen. Bedankt voor je input en veel plezier met je aankoop!
mooie merken, goede acties en snelle verzending, tot weerziens
Bedankt voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de merken, acties en snelle verzending. We kijken ernaar uit je weer te mogen verwelkomen. Tot de volgende keer!
Snelle levering, vaas was heel goed en netjes verpakt. Vaas identiek aan afbeelding website.
Fijn om te horen dat de levering snel was en de vaas goed en netjes verpakt aankwam! Geweldig dat de vaas precies is zoals op de website afgebeeld. Bedankt voor je positieve feedback en veel plezier met je nieuwe vaas!
Probleem serieus genomen, heel blij met onze lampenkap.
Wat fijn om te horen dat je blij bent met je lampenkap en dat we je probleem hebben kunnen oplossen! Bedankt voor je positieve feedback en veel plezier met je aankoop!
Originele beoordeling
Bestelling nog steeds niet ontvangen 8 dagen terug besteld. Jammer, zeer teleurstellend.
Fantastische snelle service!
Geweldig om te horen dat je onze service fantastisch snel vond! Bedankt voor je positieve feedback en veel plezier met je aankoop!
Snel geleverd, geen problemen
Fijn om te horen dat je bestelling snel geleverd werd en alles zonder problemen verliep! Bedankt voor je feedback en veel plezier met je aankoop!
Prachtige lampenkap besteld welke snel werd geleverd. In een lampenzaak zou levering 6 à 8 weken duren, hier was het binnen 1 week binnen! Zeker aan te raden!
Wat geweldig om te horen dat je de lampenkap snel hebt ontvangen, vooral in vergelijking met de langere levertijd bij andere winkels! We zijn blij dat je tevreden bent en danken je voor de aanbeveling. Veel plezier met je lampenkap en bedankt voor je positieve feedback!
Hele mooie vaas gekocht, ik had voor 22:00 besteld en het de volgende dag in huis! De aankoop is een eye catcher in mijn interieur, ik ga er nog een kopen bij jullie binnenkort :)
Wat fantastisch om te horen dat de vaas zo snel bij je was en een eye-catcher in je interieur is! We zijn blij dat je tevreden bent met je aankoop. Bedankt voor je positieve feedback en we kijken ernaar uit je binnenkort weer te mogen verwelkomen voor je volgende aankoop!
Ik heb 3 dure lampen besteld. 1x was de lampset compleet 2e en 3e lamp waren incompleet. Er mist een trekontlasting van de elektriciteit draad. 2 kleine dingen wat je wel uiteindelijk nodig hebt om de lamp op te kunnen hangen. Gebeld met de klantenservice, netjes te woord gestaan. De klantenservice keek mee en wist na uitleg wat er ontbrak. Ik moest nog maar een x een mail sturen met een foto en dan hoopte de betreffende medewerker dat de leverancier dit op voorraad had en zin had om op te sturen. Dure lampen van €300 per stuk en dan deze afhandeling. Ik ga hier mijn andere meubels niet kopen!
Dank u wel voor het delen van uw ervaring. De klantervaring vinden wij erg belangrijk daarom vinden wij het dan ook jammer om te lezen dat deze niet goed is geweest. Wij hebben telefonisch contact gehad voor dat de recensie bij ons binnen is gekomen. Hierin hebben wij gevraagd om een foto op mail te sturen. Dit doen wij zodat wij mee kunnen kijken en zodat wij dit ook door kunnen zetten naar de leverancier. De mail hebben wij helaas nooit mogen ontvangen. Om deze reden hebben wij na ontvangst van uw recensie contact met u gezocht. Aangezien wij u graag verder willen helpen. Samen hebben wij naar een gewenste oplossing gezocht. Wij wensen u nog veel plezier van uw aankoop.
De gekozen lamp is in het echt nog mooier dan op de afbeelding van af het moment van bestellen via Bol.Com tot aan de aflevering van Intens Wonen was alles perfect snelle levering en zeer goed op de hoogte gehouden door Intens Wonen. Intens Wonen jullie verdienen een groot compliment.
Wat geweldig om te horen dat de lamp in het echt nog mooier is dan op de afbeelding! We zijn blij dat alles, van de snelle levering tot de communicatie, naar wens was. Bedankt voor je complimenten, die waarderen we enorm! Voor de beste ervaring en om toekomstige bestellingen nog makkelijker te maken, raden we je aan om rechtstreeks via onze website www.intenswonen.nl te bestellen. We kijken ernaar uit je daar weer te verwelkomen!
Zeer bevredigende ervaring bij deze webshop. Enorme keuze, overzichtelijk zoeken en vergelijken. Prijs/kwaliteit is goed in elke prijsklasse. Speciale dank voor het zéér zorgvuldig verpakken van de (soms kwetsbare) goederen. Op deze wijze is er geen enkel risico op transportschade. Aanbevelenswaardig.
Wat fantastisch om te horen dat je zo tevreden bent met je ervaring bij onze webshop! We zijn blij dat je de keuze, het overzicht en de prijs/kwaliteit waardeert. Het is fijn om te weten dat je het zorgvuldige verpakken van de kwetsbare goederen op prijs stelt en dat dit heeft bijgedragen aan een schadevrije levering. Bedankt voor je aanbeveling en je positieve feedback! We hopen je snel weer te mogen verwelkomen.
Sprendlingenstraat 9
5061 KM Oisterwijk
Intens Wonen is een nieuwe, jonge en dynamische winkel met een innovatieve en eigen kijk op de woonwens van vandaag in woonartikelen- en accessoires. Of u nu zoekt naar een nieuwe vintage look of het landelijke huiskamergevoel, dan zit u bij Intens Wonen helemaal goed. Bestellen via de webshop of toch even langskomen in onze showroom om de meubelen te zien onder een lekkere kop koffie is allemaal mogelijk.