Prima service, kan niet beter !

Mijn bestelling kwam 2 dagen later bij mij toe - sneller gaat niet ! Bank en krukje heel secure (apart) verpakt en ze zijn heel mooi !

Tevreden

Keurig nette afhandeling.

Prima service.

Er was een schroef dopje van de sidetable kapot. Ik heb dat gemeld en de volgende dag kwamen er 4 nieuwe schroefdopjes. Helemaal goed.

Goede service en prettige klantenservice

6 stoelen besteld en 2 plantenbakken. De stoelen waren perfect. De plantenbakken retour gestuurd, omdat deze niet in het interieur pasten.

Online een lamp besteld waar bij stond dat deze niet op voorraad was en de levertijd. Kreeg toch nog netjes een e-mail na mijn bestelling hoe of wat. Lamp was daarna veel eerder binnen dan aanvankelijk vermeld werd!! Dat is fijn! Daar worden klanten bij van

Prima ervaring

Extra vragen in de comments voor welk afgiftepunt etc goed opgepakt en prima service gehad.

Niets op aan te merken prima .

Alles ging zosls beloofd.

snel en correct

snel en correct

Je wordt goed op de hoogte gehouden over je bestelling.

toppie

top

Slechte prijs kwaliteit verhouding

Het onderstel van de grootste tafel was beschadigd en de middelste zag eruit alsof een waslaagje koper overheen is gedaan bij het onderstel. Erg jammer gezien hoeveel er voor gevraagd werd.

Top service!!!

Ze verzenden heel snel je pakket en is dan ook nog is heel goed ingepakt!

Mooie asscoires

Mooie asscoires En snelle service

Keurige levering

Nette levering, op tijd en goed verpakt. Inzou zeker opnieuw bestellen bij Intens Wonen

Zeer tevreden met mijn wasmand

zeer snelle levering en wasmand is super mooi voldoet aan al onze verwachtingen, een heel tevreden klant

Snelle levering, heel goed verpakt. En ondanks dat je de geuren niet kunt ruiken (online besteld) vind ik het fantastische geuren.

Super goed

Super snelle levering! En erg mooi windlicht!

Vriendelijk, duidelijk en enorm goede service

Vriendelijk, duidelijk en enorm goede service! Ieder contact was prettig en in het geheel klantvriendelijk!

Top ingepakt .en snel

Klantvriendelijk en servicegericht

Na 2 eerdere nare ervaringen in de weken voor de levering van mijn nieuwe bank, met andere leveranciers, was ik blij verrast. De chauffeur die hem kwam brengen, heeft de bank zelfs voor mij in elkaar gezet, zodat ik eindelijk kon zitten, na heel lang met mijn verhuizing bezig te zijn geweest. De bank is mooi, zit heerlijk en ik ben er superblij mee!!

Snel

Om 17.00u besteld andere dag al binnen! Super!

goede ervaring, leuke woonartikelen en klantvriendelijk

goede ervaring, leuke woonartikelen, klantvriendelijk en snelle verzending

Mooie bijzondere winkel

Fijne winkel met mooie meubels. Medewerkers denken mee en zijn zeer vriendelijk. De communicatie verliep snel en goed. Bij onverwacht langere levertijd mocht ik de aankoop annuleren, maar dat heb ik niet gedaan. Uiteindelijk kwam het meubel toch nog eerder binnen en werd door Intens Wonen direct geleverd.

Snelle levering prachtige tafel, Voldere aan mijn verwachting

Perfect.

Correcte priis, snelle verzending

Sprendlingenstraat 9

5061 KM Oisterwijk

Over Intens Wonen

Intens Wonen is een nieuwe, jonge en dynamische winkel met een innovatieve en eigen kijk op de woonwens van vandaag in woonartikelen- en accessoires. Of u nu zoekt naar een nieuwe vintage look of het landelijke huiskamergevoel, dan zit u bij Intens Wonen helemaal goed. Bestellen via de webshop of toch even langskomen in onze showroom om de meubelen te zien onder een lekkere kop koffie is allemaal mogelijk.