Snelle levering, goede communicatie, prima dienstverlening

Fijne webshop. Ten zeerste aan te bevelen

Bijzonder positief over het geleverde product. Ambachtelijk gemaakt, en een verassend hele mooie kwaliteit hout. Supersnelle levering!! Binnen 15 uur.

Verzending niet op gekozen moment

Ik bestel bij Fonq en kies voor verzending op dinsdag, omdat we nog op vakantie zijn. Heeft Fonq geen koppeling met Intens Wonen en wordt het de volgende dag geleverd. Dit gaf bij mij irritatie. Postbode rijdt voor niks. Salonttafel onnodig lang bij Readshop-postnl punt. En ik moet zelf mijn tafel ophalen. Ik baal van deze slechte service, wat andere mensen ook een hoop tijd en kilometers kost.

Tevreden

Snelle levering, mooie producten

Ik had 't product op de.campi g laten verzorgen. Helemaal prima

Communicatief sterk, en zeer snelle levering!

Via Fonq.nl een bestelling mogen plaatsen. Daarna van stap tot stap op de hoogte gehouden van de bestelling en levering. Zowel vanuit Fonq als vanuit Intens Wonen. Top! Niets op aan te merken!

Prachtige teakhouten tafel

De teakhouten tafel die ik heb besteld is prachtig en voldoet meer dan aan mijn verwachtingen. De levering werd netjes afgestemd.

Zeer goede service en communicatie

Erg goed contact omdat het lang duurde dat mn kandelaar geleverd kon worden. Top opgelost en adequaat!

Prima service na ontvangen beschadigd product

De bestelde lamp bleek beschadigd te zijn. We konden hem terug sturen en ontvingen snel een onbeschadigd exemplaar.

Netjes zoals het hoort bestellen betalen en bezorgd koop er zeker wel weer snel geleverd

Een 7,5

Mijn ervaring is dat ik twee tafels had besteld via FonQ en Intens Wonen, waarvan er maar ééntje aankwam. Die ene van Intens Wonen zat er niet bij, FonQ verdient hierbij een dikke pluim, omdat ik niet op de hoogte werd gehouden van mijn bestelling van Intens Wonen, heeft FonQ namens mij contact opgenomen. Toen kwam pas een reactie dat IW niet op maandag levert.... Dit werd er niet bijverteld toen ik mijn bestelling plaatste. Desalniettemin ben ik erg blij met mijn tafels.

Mooi voetenbakje besteld

Prijs kwaliteit is goed en snelle levering

Ik heb een terrasscherm met doek besteld. De beschrijving was zeer helder en stevig materiaal. Helaas zitten hier en daar wel kleine beschadigingen op het materiaal, maar de prijs is ook relatief laag. Er vanuit gegaan dat éénenander met elkaar te maken heeft. Helaas kan ik geen foto toevoegen van mooie eindresultaat.

Perfecto

Netjes verpakt snelle levering

Topservice met duidelijke website, je krijgt wat je ziet!!

Ik had een mooie vaas gezien en hij was zeer gauw thuis. Was supergoed verpakt, ik denk dat ik wel 10 minuten bezig ben geweest om hem uit de verpakking te halen.

prima dienstverlening

na de bestelling werd ik meteen gebeld door intens wonen of het de volgende dag bezorgd kon worden in de ochtend. Toen op de dag zelf door de chauffeur gebeld dat hij eraan kwam. Echt prima service

Snelle en goede service

Vragen per mail werd gelijk op gereageerd. Bezorging duidelijk een tijd afgesproken, chauffeur belde dat hij eraan kwam. Nazorg ook goed. Een onderdeel was niet goed, hebben ze geregeld met fabrikant dat deze gelijk nagestuurd werd.

Is goed

Is goede service

Gewoon Top!

Super snelle levering, nieuwste colllectie RM direkt leverbaar. Verzending snel en voordelig. Ga zo door!

Snelle en goede service!!

Een woonwinkel die snapt hoe je goede service moet verlenen! Groot assortiment, maar als het product wat je zoekt niet op de website is te vinden, gaan ze het voor je zoeken.

Gewoon goed

Belletje vantevoren dat ze er over een kwartier zouden zijn. Eerst nog even moeite met het trapgat, ze wilden eigenlijk niet eens proberen en het op een later moment met een verhuislift doen, maar na even aandringen hebben ze het toch geprobeerd en gelukkig paste het! Al met al erg tevreden over de bezorging en service.

Mooie lamp

Voldoet aan verwachting

mooie producten

Supersnelle service! Degelijke kwaliteit, goede prijs. Zelfs de doos waar de lamp in verpakt zat was eigenlijk te mooi en stevig om weg te gooien!

Onvolledige levering en slechte nazorg

Ik bestelde een tafeltje. Bij aankomst bleek een schroef te ontbreken. Leverancier 'De Eekhoorn' stuurde 8 nieuwe schroeven op die allemaal niet goed waren. Vervolgens leverde men een geheel nieuw tafeltje in plaats van de juiste schroef. dat pakket moest ik uitpakken om de juiste schroef eruit te halen. Vervolgens moest ik dat tafeltje weer in de juiste doors inpakken om het vervolgens naar een pakketpunt van PostNL te brengen. Nu heeft Intens Wonen dus wederom een onvolledig pakket in bezit.

Vlot in huis en netjes verpakt!

Mijn RM hart porcelein was goed verpakt. En vlot bezorgt, alles is in goede staat ontvangen!

Sprendlingenstraat 9

5061 KM Oisterwijk

Over Intens Wonen

Intens Wonen is een nieuwe, jonge en dynamische winkel met een innovatieve en eigen kijk op de woonwens van vandaag in woonartikelen- en accessoires. Of u nu zoekt naar een nieuwe vintage look of het landelijke huiskamergevoel, dan zit u bij Intens Wonen helemaal goed. Bestellen via de webshop of toch even langskomen in onze showroom om de meubelen te zien onder een lekkere kop koffie is allemaal mogelijk.