Conform afspraak

Op juiste datum geleverd en vooraf een update van de levertijd. Top

Zeer goede service.

Ze antwoorden correct en adequaat. Ook denken ze goed met je mee. Ik ben erg tevreden met de afhandeling van mijn vraag en met de bestelling en de snelle bezorging.

Aardige chauffeur, mooi op tijd dn ook snel geleverd. Binnen een dag

Snelle levering en uitstekende service

Snelle levering en uitstekende service

Snelle en zorgvuldige levering.

Ik beveel Intens wonen aan vanwege de snelle en goede service.

Snelle levering. Mooie meubelen.

Mooie meubelen. Netjes en snel geleverd.

goede service

heb je een product gekocht en het is niet naarr je wens dan gaat retourneren zeer gemakkelijk en accuraat. volgens afspraak. TOP.

Prima!!

Besteld, iets te laat geleverd maar ook dat probleempje netjes afgehandeld!

Heel mooi product

Mooi en hangt stevig aan de muur.

Slecht

2 x iets besteld, beide keren product beschadigd aangekomen

Keurige, snelle levering (gratis thuisbezorgd!)

Mooie wijnglazen van RM besteld die uitverkocht waren in de winkel van RM zelf. Snelle, gratis levering. Compimenten aan deze webshop.

Aardig in contact, snelle levering , duidelijkheid bezorgtijdstip

Intens goed….. Snel Aardig Duidelijk Mooi product

Zeer klantvriendelijk

Doordat mijn bestelling gebarsten geleverd werd door Post NL hebben de dames van de klanten service er alles aan gedaan zodat ik meteen een gaaf exemplaar zou ontvangen. Daar de 2e lamp wederom gebarsten was, heeft men meteen opdracht gegeven mijn aankoopbedrag terug te storten. Mijn complimenten voor de mensen van de klantenservice van Intens Wonen

Mooie spullen.

Nette service

1e keer wat besteld netjes en optijd geleverd

Eerst vraag over online product gesteld via mail..had 2de dag reactie en daarna besteld. Robuuste wandplank binnen en zag eruit zoals de afbeelding online dus prima. Enigste wat ik er op aan had te merken was dat en geen pluggen en zwarte bijpassende schroeven bij zaten...maar verder prima en behulpzaam via de mail

Keurige levering

1 week langer moeten wachten Maar verder prima

Mooie winkel met goed advies en klantvriendelijkheid.

Alles is keurig afgeleverd en gemonteerd.Verder zijn wij klantvriendelijk geholpen, in de winkel en telefonisch.

Snelle levering en goede prijs

Mooi artikel aan de juiste prijs

Perfect afgeleverd!

Prima afgeleverd leuke tafeltjes

Snel en goed product

Snelle levering, mooi wijrek! Goede communicatie

Snelle levering, ruim 2 weken eerder dan gepland. Ook zeer goede klantenservice. Meubels van zeer goede kwaliteit.

Sprendlingenstraat 9

5061 KM Oisterwijk

Over Intens Wonen

Intens Wonen is een nieuwe, jonge en dynamische winkel met een innovatieve en eigen kijk op de woonwens van vandaag in woonartikelen- en accessoires. Of u nu zoekt naar een nieuwe vintage look of het landelijke huiskamergevoel, dan zit u bij Intens Wonen helemaal goed. Bestellen via de webshop of toch even langskomen in onze showroom om de meubelen te zien onder een lekkere kop koffie is allemaal mogelijk.