Perfecte aanvulling voor mijn inrichting

Ze hebben een mooi aanbod en ze hadden de perfecte kast voor in mijn inrichting. Ze hadden mooie aanbieding die nergens anders te vinden was en ook nog een actie met extra korting op het hele assortiment. De kast was na bestelling niet direct leverbaar, maar hier werd duidelijk en snel over gecommuniceerd over wanneer het wel geleverd zou kunnen worden en of ik dan nog wel interesse had. Uiteindelijk is de kast alsnog een stuk sneller geleverd dan verwacht, heel positief! De bezorger was heel vriendelijk en ging zorgvuldig te werk.

Fantastische service

Ik kreeg 1 flesje geurolie met een gaatje erin, alles was eruit gelopen dus mailtje gestuurd en 2 dagen later alweer een nieuwe thuisgestuurd !klasse service!!!

Alleen pakje werd héél laat bezorgd..

Vlotte service

Correcte levering en alles in orde

Perfect!

Goed geregeld!

Very good

Great service and speedy delivery

Fijne steun voor mijn IPad

Een mooi product, wat fijn aanvoelt.

Prima levering en snel

Snelle levering en goed contact

Eerst zou kapstok later komen netjes bericht gehad of ik het dan nog wel door wou laten gaan . Uiteindelijk toch nog super snel geleverd. Kortom fijn contact en snelle levering

Opzich snelle levering maar bestelling niet compleet

Het was een snelle levering pakketje goed ingepakt, netjes ook, maar hij was niet compleet had er een kaars bij besteld maar die zat er duidelijk niet bij erg vreemd ook geen mailtje gehad over of het niet op voorad was of na geleverd word dus dat vind ik niet proffesioneel

super service

Ik ben heel vriendelijk en adequaat geholpen; fijne service!

Meedenken en snel antwoord

Snelle levering, goed verpakt

Genoeg keus. Vlot geleverd

snel en goed

Het bestelde voldeed zoals beschreven door jullie. Goede en snelle service.Kortom 5 sterren waard.

Snelle levering en fijne communicatie in de tussentijd!

Mooie tafeltjes en snel geleverd!

Ik ben heel tevreden over de tafels zijn erg mooi. Goede kwaliteit en een snelle levering.

Goede snelle levering gewoon goed

Ronduit Top

Ik heb een prachtige kapstok besteld bij intenswonen. Binnen 30 minuten werd ik gebeld over mijn bestelling. Dat de volgende dag er een levering in Delft was en of ik het fijn zou vinden dat mijn bestelling eerder kwam. Daar was ik uiteraard heel blij mee. Verder een super mooi product

Mooie meubeltjes!

Mooie meubels, gemakkelijk in elkaar te zetten en allemaal vrij snel geleverd!

Helaas wordt de fauteuil winnen gezet zonder verpakking er af te halen en de pootjes te monteren. Verzoek een bepaald merk en kleur te bestellen dit was mogelijk! Communicatie uitstekend!!

Snel en mooi assortiment

Groot assortiment en snel geleverd

Via Fonq besteld, levering snel en goed geïnformeerd hierover.

Snelle bezorging

Na het bestellen had ik het artikel al na twee dagen in huis.

Snel bezorgd

Sprendlingenstraat 9

5061 KM Oisterwijk

Over Intens Wonen

Intens Wonen is een nieuwe, jonge en dynamische winkel met een innovatieve en eigen kijk op de woonwens van vandaag in woonartikelen- en accessoires. Of u nu zoekt naar een nieuwe vintage look of het landelijke huiskamergevoel, dan zit u bij Intens Wonen helemaal goed. Bestellen via de webshop of toch even langskomen in onze showroom om de meubelen te zien onder een lekkere kop koffie is allemaal mogelijk.