Snel bezorgd

Correct meedenkend vriendelijk

Na via homedeco bij intens wonen terrecht gekomen ...snelle reactie buhulpzaam en priima product gekocht

Prettige ervaring

Van mijn online bestelling werd er een verkeerd product geleverd. Dit werd vervolgens keurig en snel opgelost. Ook heb ik nog een keer 's avonds om 22:00 uur contact met ze gehad via de chat op hun website. Geweldig toch, nog zo laat! Ook toen ben ik prima geholpen.

Mooi product, snel geleverd.

Tevreden met het product, levering was ook duidelijk.

Een goede ervaring en een mooi product!

Een goede ervaring en een mooi product!

Matig

De levering was snel en goed. Het ontvangen product heeft wel een beschadiging, dat vind ik heel vervelend.

De communicatie is erg goed, ze houden je op de hoogte

Ik had 4 waxinelichthouders besteld in de kleur goud. Meteen kreeg ik via de mail te horen dat deze niet op voorraad waren, heb met hun overlegd , en heb deze daarna keurig verpakt thuis ontvangen. Ook wilde ik een kast graag zien, maar deze hadden ze niet in de showroom staan, een afspraak gemaakt dat zij de kast gaan bestellen bij de leverancier en dataverkeer dan vrijblijvend kunnen komen kijken. Top

Bestelling geplaatst helaas zat hier een levertijd op was . Gelijk een vriendelijke mail hierover ontvangen. Levertijd duurde iets langer. Vriendelijke te woord gestaan door de klantenservice van intens wonen. Al snel werd mijn bestelling van Riviera Maison geleverd door de bezorg service zonder extra kosten waar riviera Maison wel kosten voor rekent daar kunnen ze bij RM nog wat van leren als je voor een aardig bedrag wat aan schaft!

Goede service, vooral erg snel!

Super, geen centje pijn

Tevreden

Snel geleverd, netjes verpakt (glazen pot)

Het product voldeed aan mijn verwachtingen.

Product besteld en helaas defect afgeleverd. Prima service en goed geholpen om het product te retourneren

Zeer goed , ook na de levering

Er was een verkeerd onderdeel meegeleverd, na een berichtje met foto werd direct het juiste onderdeel verstuurd.. Kan gebeuren zeggen we dan, maar nogmaals.. goed opgelost!

Topservice!Fijn personeel,goede communicatie.

Goedkoper als elders,bij latere levering goed op de hoogte gehouden. Uiteindelijk snelle levering. Totale ervaring:zoals het altijd zou moeten zijn!

Snel geleverd voor de juiste prijs

Snel geleverd en een vlotte service

Super klantvriendelijk en service

De medewerkers zijn heel erg klantgericht en hebben mij op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Alles is volgens afspraak geleverd tot in de woonkamer. Vriendelijke bezorger heeft ook netjes het karton afgevoerd! In de toekomst zal ik hier zeker weer bestellen

Heel fijne ervaring.

Meerdere bestellingen gedaan, snelle service, alles heel snel ontvangen. Word zorgvuldig ingepakt! Wat ik vooral fijn vind is dat jullie zo goed bereikbaar zijn! Zelfs via de mail dezelfde dag nog antwoord op al mijn vragen. Jullie zijn zeker een aanrader!

Laattijdige levering ondanks anders afgesproken

Toen we de bestelling online plaatsten kregen we kort daarna een mailtje met de melding dat het dressoir een 3 tal maand onderweg ging zijn. Hoewel op de website vermeld stond dat het een standaard levertijd bedroeg. Dat zou in principe tussen de 7 en 21 dagen zijn. Daar liep het al wat stroef, maar dat kan gebeuren. Geen probleem voor ons dachten we. Maar... De periode dat we verondersteld zijn van bericht te krijgen niets vernomen. Dan zelf maar contact opgenomen... Nog eens een maand extra wachttijd, niet tevreden dus! Een bericht (uit eigen beweging) dat de levertijd dan toch meer zou bedragen en een eventuele tegemoetkoming had wel op zn plaats geweest. Ben zelf reeds 20 jaar zelfstandig ondernemer dus ik weet over wat ik spreek. Ook een kleine knik in de kastrand waarschijnlijk van het tranporteren. Als ik dan toch iets positiefs mag meegeven, de chauffeur was een heel vriendelijk persoon. Voor ons de eerste maar dan ook de laatste keer!

Snelle reactie en levering

Goede ervaring met bestellen van salontafels. Kreeg heel snel antwoord op mijn vragen en ook bestelling en levering verliep soepel!

super

Bestelling is heel snel geleverd, heel bijzonder in deze hectische tijd. Zeer vriendelijke bezorger, heeft het tot in mijn woonkamer gebracht. Ik heb een super leuke vitrine kast, ben er erg blij mee.

zeer goed

Mijn bestelling voldeed niet helemaal. Na een mail werd direct gereageerd, alles is nu compleet.

Vlot in huis

Mooie tafeltjes besteld ben der blij mee

fantastisch

eerste maal dat ik bij jullie besteld heb super service steeds antwoord gekregen op mijn mails en steeds super vriendelijk indien ik nog iets nodig heb of andere vrienden zou ik zeker jullie aanraden

Snelle en nette levering

Tafeltjes waren goed verpakt , snelle levering, mooi product

Sprendlingenstraat 9

5061 KM Oisterwijk

Over Intens Wonen

Intens Wonen is een nieuwe, jonge en dynamische winkel met een innovatieve en eigen kijk op de woonwens van vandaag in woonartikelen- en accessoires. Of u nu zoekt naar een nieuwe vintage look of het landelijke huiskamergevoel, dan zit u bij Intens Wonen helemaal goed. Bestellen via de webshop of toch even langskomen in onze showroom om de meubelen te zien onder een lekkere kop koffie is allemaal mogelijk.