Mooi tafeltje, nog steviger dan ik had gedacht!

Bezorging duurde iets langer, was niets aan te doen met alle drukte daar. Keurig verpakt aangekomen.

SUPER

Geweldige service. De spullen waren goed verpakt,zodat het niet kon beschadigen.

Site is duidelijk en verzending snel ondanks drukte bij de verschillende pakket koeriers. Zelf na ontvangst had ik een vraag en werd netjes te woord gestaan.

zeer tevreden met het artikel en de gemaakte en voldane afspraken

Even moeten wachten wegens niet in voorraad, contact opgenomen en duidelijke afspraak gemaakt die dan ook binnen de afgesproken termijn werd voldaan werd. Het artikel zelf is mooi afgewerkt en van goede kwaliteit. Mijn vrouw is er héél blij mee.

correcte en professionele aanpak

Communicatie zeer goed , product comform afgeleverd opvolging en contact ivm vragen verloopt vlot

Super goed

Super leuke artikel en snelle levering

meedenkend!

Bedankt voor de prettige service!

De ene dag heb ik het product de dag erna had ik het in huis.is.

Heel gieue ervaring . Snel het bestelde in huis. Ook mijn complimenten voor de bezorger.

Top service en snelle levering!

Fijne klantenservice. Snelle levering.

Snelle levering, prima kwaliteit

Kleed besteld, was zoals verwacht, goede kwaliteit en snel geleverd. Super bezorger!

Snel en goede levering

goede service

Netjes geholpen, blij met aankoop!

Netjes te woord gestaan. Blij met aankoop. Was ook heel snel in huis.

Vlotte levering, top

Super snelle levering

Drie plafondlampen besteld. De volgende dag in huis. Mooie lampen

Goed product 5x vertraagde levering

Een vertraagde levering kan voorkomen. Het is alleen hinderlijk dat er 4 dagen achter elkaar wordt aangegeven dat de levering de volgende dag plaats gaat vinden. Dan liever bericht dat het dat het 4 dagen later wordt. Met verpakking en product is niets mis. Voldoet aan de verwachtingen.

Ik heb een eetbank besteld en we toch met de corona zitten, heb ik het netjes op tijd gekregen.

Niet oké

Mijn bestelling kwam veel later dan de ene dag die beloofd wordt op internet. De plaatjes (om aan de muurhaken te maken) van de wandplanken zitten bij iedere plank (3) scheef en er zit geen materiaal bij om het te bevestigen aan de muur. 1 plank is qua dikte de helft van de andere 2 planken waardoor de plaatjes erboven uitsteken. Kortom....de planken gaan retour. Jammer! Hopelijk gaat het geen gedoe opleveren om mijn geld retour te krijgen, want er zit geen retourenformulier bij.

Goede snelle service. Heel klantvriendelijk.

Na een kapot geleverd artikel, binnen een week een nieuwe opgestuurd gekregen.

Je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling.

Prima! Snelle verzending

Super snel verzonden! Bestelling was goed en stevig verpakt. Helaas was ons pakket vertraagd maar dat kwam door PostNL ;)! Kregen daar ook keurig mail over vanuit Intens Wonen.

Vriendelijk

Goed geholpen, goede service prettige afhandeling, perfect!

Prijs/kwaliteit/levertermijn = top !

Snel geleverd en goed verpakt

Sprendlingenstraat 9

5061 KM Oisterwijk

Over Intens Wonen

Intens Wonen is een nieuwe, jonge en dynamische winkel met een innovatieve en eigen kijk op de woonwens van vandaag in woonartikelen- en accessoires. Of u nu zoekt naar een nieuwe vintage look of het landelijke huiskamergevoel, dan zit u bij Intens Wonen helemaal goed. Bestellen via de webshop of toch even langskomen in onze showroom om de meubelen te zien onder een lekkere kop koffie is allemaal mogelijk.