Top ⭐⭐⭐⭐⭐

De service was super

Ik werd door een medewerkster via telefoon en doormiddel van fotos geholpen om een houte. Bak te kunnen kopen ondanks dat de winkel dicht was.

Snelle levering van mooi product

Mooi krukje en kleur komt overeen met de afbeelding op de foto. Snel geleverd in stevige verpakking, daardoor geen beschadigingen. Staat mooi in de badkamer

Fijne winkel, mooie spullen.

TOP!!

Goede communicatie en snelle levering

Prima tevreden

Zeer snelle levering

Goeie service en erg blij met mijn Riverdale stoelen.

Zeer klantvriendelijk!

Zeer klantvriendelijk! Mijn houten wijnrek kwam helaas gebroken aan, zonder extra kosten retour en zsm een nieuwe ontvangen. Heel Fijn!

Klantvriendelijk!

Heel tevreden! Levering van de barkrukken was lang, dit is van te voren netjes aangegeven door Intens Wonen met ook nog de optie te annuleren. Wij hebben alsnog gewacht tot dat de barkrukken weer op voorraad waren en deze zijn netjes afgeleverd binnen tijdsbestek zoals aangegeven! Helaas was 1 van de barkrukken beschadigd, hierover contact opgenomen met klantenservice en ik werd weer heel goed geholpen en binnen paar dagen was de nieuwe barkruk er!

Top geregeld

In een keer goed geregeld snel en persoonlijk!

Goed snel antwoord

Tafel was beschadigd maar leverancier gaf geen garantie. Intens wonen heeft hem zelf omgewisseld

Alles wat je nodig hebt.

Kwaliteit, service, klantvriendelijk.

Ik ben heel blij dat het zo snel geleverd is.

Mooie kapstok ontvangen en snel geleverd

Ik heb rond de feestdagen het houten wijnrek besteld, waarop ik vrijwel direct een persoonlijke mail kreeg waarop er aangegeven werd dat er momenteel geen rekken meer op voorraad zijn. Ik kon kiezen tussen geld terug of wachten tot het weer op voorraad was en dat zou zo’n 6-8 weken kunnen duren. Gewacht en keurig melding gehad dat het pakketje onderweg was. Onwijs leuk wijnrek die ik cadeau zal geven!

Alles goed in orde

Goede service, snel geleverd!

Duidelijke webshop en snel contact gehad met deze verkoper. De breekbare artikelen waren goed ingepakt en de zending werd snel geleverd. Prima!

Zeer leuke artikelen en mooi geprijsd

Snelle reactie en levering. Product zoals beschreven en foto's

Goede website, snelle verzending. Top

Top correcte levering

Super snelle levering

Heel blij met de mooie keuken doeken.

Goed maar er moet nog wel contact met mij opgenomen worden

Ik had een stoel besteld en die was netjes binnen gekomen alleen zaten de poten er niet bij. Ik heb een retour aangemeld met ook de melding dat er geen poten bij zaten. Netjes op gereageerd alleen stoel moet nog wel retour. Omdat deze gewoon echt niet bij de bank staat. Maar daar heb ik joh niks van gehoord. Verder tot nu toe goeie service.

Goede eerste ervaring

Snelle reacties, snelle levering en mooie artikelen.

Goede kwaliteit

Het schap voelt heel degelijk aan en met het mangohout is supermooi!

Sprendlingenstraat 9

5061 KM Oisterwijk

Over Intens Wonen

Intens Wonen is een nieuwe, jonge en dynamische winkel met een innovatieve en eigen kijk op de woonwens van vandaag in woonartikelen- en accessoires. Of u nu zoekt naar een nieuwe vintage look of het landelijke huiskamergevoel, dan zit u bij Intens Wonen helemaal goed. Bestellen via de webshop of toch even langskomen in onze showroom om de meubelen te zien onder een lekkere kop koffie is allemaal mogelijk.