Snelle service, goed product

Snelle levering. Mooi degelijk product

Alles super verlopen

Snelle service, top!

Smiddags om 12u besteld, dag erop al geleverd en dit tijdens de feestdagen!

Uitstekende service

Prima en snel klantvriendelijk geholpen na prijsverschil.

Snelle afwikkeling op de hoogte gehouden en binnen 24 uur in huis geweldig en wat je ziet is was je krijgt zeer tevreden

Netjes confom de webside en afspraak

prima service

Fantastisch!!

Besteld en super snel geleverd, voldoet perfect aan de verwachtingen

Snelle en goede service

Na eerst een verkeerd pakket gekregen te hebben is er alles aan gedaan om alsnog snel de goede te leveren en gelukt.! Zeer vriendelijk aan de telefoon en via de mail...heel prettig.

Snelle levering, mooi product

Het bestelde item is snel en in goede staat afgeleverd. Het product beantwoordt aan de verwachtingen op basis van de foto's en beschrijving online.

Prima levering!

Snel geleverd!

Goede service en snelle levering

Mijn vraag over het product werd per mail zeer snel beantwoord. Na bestelling had ik het product binnen 24 uur in huis. Het product was exact zoals op de afbeeldingen. Top!

Perfect !!!

Bestelling keurig en vlot afgehandeld en ondanks de drukte rond de feestdagen zeer snel geleverd !!

Snelle service !

Wandplank besteld en geurstokjes Prachtige plank, snelle levering !

Alles oké

Super snelle levering

super goed

mooie meubels, goede service en een hele snelle levering

Woodwick kaarsen gekocht. Even wat heen en weer gemaild over de maat maar had de kaarsen snel in huis.

Goede afhandeling

De levering was niet compleet. Niet geleverde artikel zijn snel nabezorgd.

Klantvriendelijk en behulpzaam

Intens wonen is zeker aan te raden. Ze zijn erg klantvriendelijk en zoeken samen met de klant naar de juiste oplossingen. Ook ten tijde van de lockdown. Zeer tevreden.

Goede en snelle service

Tafel was netjes ingepakt en snel geleverd

Slechte service

Slechte service!!!zal het afraden

Heel goede service na een mail

Snellere service dan verwacht

Levering zou na 2 weken komen, kwam 1.5 week te vroeg. Dus top

Snelle levering, makkelijk te bereiken voor vragen

De klantservice was makkelijk te bereiken, geen wachttijden. Onze bestelling is vlot en netjes bezorgd.

Snelle levering en goeie prijs in vergelijking met andere winkels. Zeer tevreden!

Sprendlingenstraat 9

5061 KM Oisterwijk

Over Intens Wonen

Intens Wonen is een nieuwe, jonge en dynamische winkel met een innovatieve en eigen kijk op de woonwens van vandaag in woonartikelen- en accessoires. Of u nu zoekt naar een nieuwe vintage look of het landelijke huiskamergevoel, dan zit u bij Intens Wonen helemaal goed. Bestellen via de webshop of toch even langskomen in onze showroom om de meubelen te zien onder een lekkere kop koffie is allemaal mogelijk.