Prima, snel

Snelle levering, mooi product

Goede kwaliteit spullen, juiste service

Zoals ik boven aangaf. De spullen zijn mooi en van goede kwaliteit. Helaas was er een te weinig geleverd. De mail erop was iets minder, dat jullie gingen uitzoeken hoe het zat. Was fijn geweest als er meteen, zonder twijfel, een nieuwe werd opgestuurd. Maar vrij snel werd dit door jullie ook gedaan. Dat maakt weer een hoop goed!

Prima afhandeling bestelling, duidelijk over levertijd, goede bezorging

Prima service, voordelig en goede afhankelijk en levering

Voldoet aan de verwachtingen

Mooie waxinelichthouders, snel geleverd.

Mooie salontafel

We hadden een salontafel besteld. Het duurde even voordat deze geleverd kon worden, maar de communicatie hierover was duidelijk. De tafel was zoals verwacht. Er zaten echter te weinig schroeven bij. Dit is echter snel en netjes opgelost.

Goede degelijke meubels en assortiment

Komen perfect de afspraken na

Goede en snelle service

de ene dag besteld, de andere dag ondanks de kerstdrukte geleverd

in 1 woordgeweldig

Te snel deze mail gestuurd

Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen,dus niet logisch dat jullie nu al om een beoordeling vragen.

Geweldige snelle service

Precies zoals omschreven. Super snelle levering. Goed verpakt en met duidelijke mails op de hoogte gehouden.

Netjes afgeleverd. Goede communicatie. Sidetable is heel stevig en staat mooi.

Mooie meubels

De meubels zijn prachtig, het duurde even voordat ik ze had, maar ik ben steeds goed op de hoogte gehouden ivm de levertijd. Ze waren ook goed verpakt. Zeker voor herhaling vatbaar.

Jammer dat pakket was zoek geraakt bij de PostNL

Door leverancier correct en netjes afgewikkeld

Net mijn bestelling geplaatst gelijk gebeld dat niet alles er meer was dus of ik iets anders wilde zo gedaan en alles binnen 1 dag binnen en dat in de week voor kerst top

Mijn bestelling was er snel! Fijn dat ik een mailtje kreeg dat 1 product niet op voorraad was en ik telefonisch m’n bestelling kon aanpassen!

Supersnelle levering

Had net voor kerst glijviltjes voor mijn eetkamerstoelen besteld, snel geleverd

Goed!

Geen rare dingen, gewoon zoals het hoort!

Netjes verpakt zeer tevreden

fantastisch

super mooi ingepakt

Gewoon goed

Snelle reactie via mail gehad, levering optijd en netjes gebeld van tevoren!!

Op zaterdagmiddag bestelling geplaatst en maandagavond geleverd, een prima service

Weet ik niet heb nog niks

Kan ik nog niet beoordelen heb nog niet ontvangen wat ik besteld hebt maar wel keurig mail gehad dat 3 weken later werdt

Prachtig artikel en snelle levering

Prachtig artikel en snelle levering

Product was niet op voorraad. Netjes ingelicht en op de hoogte gehouden. Bezorging is ook prima geregeld. Zeer tevreden.

prima!!

Goede communicatie! Prima levering!

Sprendlingenstraat 9

5061 KM Oisterwijk

Over Intens Wonen

Intens Wonen is een nieuwe, jonge en dynamische winkel met een innovatieve en eigen kijk op de woonwens van vandaag in woonartikelen- en accessoires. Of u nu zoekt naar een nieuwe vintage look of het landelijke huiskamergevoel, dan zit u bij Intens Wonen helemaal goed. Bestellen via de webshop of toch even langskomen in onze showroom om de meubelen te zien onder een lekkere kop koffie is allemaal mogelijk.