Levering zoals het beschreven stond, mooi op tijd.

Goede ervaring en een fijne korting op het Terapy rugkussen! Top!

TV kast

Mooie tv kast van driftwood besteld en prima afgeleverd.

Zaterdag mijn bestelling van enkele geuren geplaatst. Ik kreeg de dag zelf nog telefoon dat er 1 niet binnen was met het voorstel om een ander in de plaats te hebben, hele sympathieke meneer aan telefoon. De maandagmiddag kwam mijn bestelling al toe in belgie. Super service, ik bestel nog!

Goede service. Nette chauffeur

Als boven. Goede service en netjes geleverd.

Heel erg goed. Helemaal top!

Ben erg goed geholpen. Werd een dag voor levering gebeld wanneer kast geleverd zou worden met de tijd erbij. Ook de chauffeur belde dat hij onderweg was. Mooi product!

Top communicatie en service!

Bestellen, communicatie, refund en levering perfect.

Wat een geweldig webshop deze ben ik tegen gekomen via Bol.com als verkoper. Het fijne is dat je telefonisch informatie kan inwinnen, ze zijn erg vriendelijk en neem ook de tijd voor je, Deze webshop is zeer exclusief met hun artikelen. Ook snelle aflevering met zorg verpakt. Als ik iets nieuws wil/ exclusief kan ik uit mijn stoel naar Intens Wonen. Ik raad ieder dit aan.

Super goed

Heel vlotte service heel behulpzaam en zeer vriendelijk een aanrader!!!

Verrassend

Een heel mooie aparte hanglamp en met de lampen erbij maakt het hem echt speciaal. Prijskwaliteit zeer goed. Heb wel lang moeten wachten, maar dat kwam door de Kerstperiode en Corona tijd, maar het mag gezegd worden dat ze me altijd goed op de hoogte hielden.

Klantvriendelijk geïnformeerd inzake de gehele afhandeling

Zeer prettig contact, gewenste kwaliteit.

zeer goed

al eerder wat wandlampen besteld en ben er zeer tevreden over vandaar nog een besteld

Goede snelle levering

Prima webshop die snel levert conform de levertijden!

Snelle levering, nettjes verpakt en mooie tafeltjes

Makkelijk te vinden. Goedkoopste prijs die ik gezien heb en snel geleverd na bestelling. Komt in een goed verpakte doos en zijn netjes ingepakt. De tafeltjes zagen er top uit. Staat mooi in de kamer.

Super snelle levering.

Volgende dag al in huis.

Efficiënte en vriendelijke levering

Levering binnen de afgesproken tijd is uitstekend verlopen.

Vijf dagen geleden besteld en nog niets ontvangen. Informatie over of en wanneer er geleverd gaat worden lukte niet in één keer. De combinatie Black Friday en Sinterklaas heeft de levering vertraagd. Los van de vertraging ben ik tevreden met het bedrijf en met het geleverde artikel.

Teleurstelling

Wij zijn helaas teleurgesteld door Intens Wonen. Er was onder andere onvoldoende contact. Zo zijn we niet op de hoogte gebracht van de status van onze bestelling. We hebben meerdere keren gebeld en telkens zijn we voor ons gevoel afgewimpeld. Ons werd beloofd dat ze diezelfde dag ons terug zouden bellen, wat vervolgens niet gebeurde. Daarnaast was de levertijd tussen 10 en 14 weken. Het duurde al bijna twee weken voordat zij de bestelling ook daadwerkelijk hadden doorgevoerd naar de leverancier. Na 14 weken hebben we opnieuw gebeld. Zij bleken de bank al binnen te hebben, maar ze hadden de bezorging nog niet ingepland. Dit alles vind ik erg nalatig; zowel dat het invoeren zo lang duurde, dat bezorging nog niet ingepland was als dat we niet op de hoogte waren gebracht. Na het telefonisch inplannen (waar we dus vaak voor hadden gebeld) werd er geen mail hierover gestuurd. Uiteindelijk heeft het nog twee weken geduurd voordat de bestelling bezorgd werd.

Klantvriendelijk en goede service

Alleen maar positief

Lange levertijd maar mooie lampen!

Helaas erg lang moeten wachten op de lampen maar ze zijn wel echt erg mooi.

Gewoon goed

Bestelling naar tevredenheid geleverd.

Prachtige kast

Optijd geleverd. Geen lange leveringstijd Kast is prachtig.

Mooi product

Op tijd en volgens afspraak bezorgd

Online besteld. Netjes op de hoogte gehouden over de levering.

Prima en snelle service

Top!!

Sprendlingenstraat 9

5061 KM Oisterwijk

Over Intens Wonen

Intens Wonen is een nieuwe, jonge en dynamische winkel met een innovatieve en eigen kijk op de woonwens van vandaag in woonartikelen- en accessoires. Of u nu zoekt naar een nieuwe vintage look of het landelijke huiskamergevoel, dan zit u bij Intens Wonen helemaal goed. Bestellen via de webshop of toch even langskomen in onze showroom om de meubelen te zien onder een lekkere kop koffie is allemaal mogelijk.