Goed , binnen een week, compleet , goede kwaliteit.

Zie boven. Plus zorgvuldig verpakt.

Mooie collectie, makkelijk zoeken en snelle verzending in degelijke verpakking.

Het artikel was zoals verwacht. Besteld en de volgende dag was het daar al :-)

Was netjes verpakt, snelle levering en helemaal naar wens.

Snelle levering en goed advies

Product werd snel geleverd en goed advies gekregen over het product en gebruik.

Super service en snelle levering

Product helemaal zoals op de site. Aanrader deze leverancier.

Uitstekend!

Zeer goede service en communicatie, en betrouwbaar.

En mooie Sidetabel en sneller bezorgd . Daar ben ik erg blij nee dankjewel.

Snelle levering, top verpakking en uitstekende kwaliteit

Ich bin froh diese Art von Tassen gefunden zu haben, denn das ist perfekt für eine kleine Tasse Nespresso; der Kaffee bleibt lange warm.

Niet heel vriendelijk personeel

Lange wachttijd beschadigingen aan product en niet heel vriendelijk personeel

Nog in afwachting

Kap besteld via fonq maar zit na een week nog steeds op mijn kap te wachten dus ook beetje moeilijk om te beoordelen of het product goed is verzending in iedergeval zeker niet

Fijn bedrijf, prima levering

Mooie dressoir. Alleen 1 sleutel past niet.

Slechte levering. Slechts door 1 persoon geleverd. Moest het dressoir zelf uitpakken en op zijn plaats zetten.

Uitstekend!

6 eetkamerstoelen besteld, in overleg kreeg ik ook de laagste prijs garantie. Ik zou de stoelen een week na mijn vakantie bezorgt krijgen omdat ik fulltime werk was het in mijn eerste werkweek lastig om vrij te krijgen. Ze waren zo vriendelijk om de stoelen bij de leverancier zelf op te halen om deze in mijn vakantie nog te bezorgen. Bij het uitpakken van de stoel beschadigde ik zelf de stof van de leuning, omdat ik het zelf kan herstellen met een nieuw stukje stof heb ik gevraagd of ze me dit willen opsturen, ook hier zijn ze achteraan gegaan en dit krijg ik keurig opgestuurd. Ik kan alleen maar zeggen dat ik heel erg tevreden ben met Intens wonen en zou het zeker aanraden om hier te bestellen.

Erg goed

Stoel en een poef besteld 1,5 week later stond het beide al in mijn woonkamer. Gelukkig netjes tot mijn appartement gebracht. Als ik iets nodig heb kijk ik zeker in het vervolg eerst bij intens wonen op de site

Mooi product met toch wel enkele tekortkomingen

Product was goed verpakt. Alleen jammer dat ik van en product de uitsparing van het frame moest uitvijlen zodat ik de plank goed kon bevestigen op het frame zonder de schroefdraad te beschadigen. de tweede tekortkoming is dat 1 van de 5 frames de zwarte lak is beschadigd . Maar ondanks dit is het een mooi degelijk product wat straks als decoratie onze huiskamer zal opfleuren.

Duidelijke communicatie en goed ingepakt.

Snel geleverd, mooi tafeltje

Na het bestellen was het meteen duidelijk wanneer we het product konden verwachten. Goede tijdsindicatie. Product goed ingepakt geleverd. Product voldoet aan de verwachting!

snelle levering goed ingepakt erg tevreden

Snelle verzending

Zeer snel geleverd en werd direct op de hoogte gehouden wat betreft de levering van mijn bestelling die eind oktober begin november word geleverd en ook nog de vraag of ik hierop wilde wachten super netjes tot de volgende bestelling.

Prima tafels, snel geleverd

Snelle levering en scherpe prijzen

Een aantal Shelfmate delen besteld. Waar andere webshops lange levertijden (tot zelfs 14 weken) en vaste prijzen hanteerden, kon Intens Wonen de volgende dag al leveren en nog met korting ook. Super!

Mijn winetable is netjes volgens afspraak geleverd. Bestellen en betalen ging makkelijk. Duidelijk op de hoogte gebracht van de levertijd.

Snel en profesioneel

Mijn wandkastje is snel bezorgd, zat goed ingepakt en zag er net zo uit als op t plaatje. Maten klopte precies.

Uitstekend geholpen

Erg goed heb een telefoontje gekregen wanneer de bestelling kwam .

Sprendlingenstraat 9

5061 KM Oisterwijk

Over Intens Wonen

Intens Wonen is een nieuwe, jonge en dynamische winkel met een innovatieve en eigen kijk op de woonwens van vandaag in woonartikelen- en accessoires. Of u nu zoekt naar een nieuwe vintage look of het landelijke huiskamergevoel, dan zit u bij Intens Wonen helemaal goed. Bestellen via de webshop of toch even langskomen in onze showroom om de meubelen te zien onder een lekkere kop koffie is allemaal mogelijk.