Super!!

Ik krijg deze maand een nieuwe keuken en zocht nog een mooie plank voor boven de kookplaat en al hangt de plank nog niet, ik zie het al helemaal voor me en kan niet wachten om m op te hangen!!

Bedankt

mijn bestelling heel snel hebt afgeleverd.

Zó blij met mijn Bounds bijzettafels!

Ik heb er wel even op moeten wachten, maar héél blij mee...en de kat ook! ;-)

Een prachtige tafel besteld van RM. De tafel werd snel en netjes afgeleverd. Ook de prijs was goed!

Snelle levering en het product voldoet aan de gegevens.

Kwalitatief goed product en keurige levering

We moesten wel wat langer wachten op onze bakkerszaak maar daarover zijn we Tevoren prima geïnformeerd. Aflevering was perfect. Geen bouwpakket maar zeer stevig ingepakt en een prachtige bakkerszaak.

Goede communicatie en super snelle levering

Op de site was de voetenbank in voorraad en alvorens mijn bestelling te plaatsen heb ik eerst telefonisch gecheckt of die wel degelijk voorradig was en na de bevestiging heb ik mijn bestelling geplaatst en de volgende dag is die geleverd geweest.

Uitstekende service

Via de mail op de hoogte gehouden van de levering en vlgs afspraak geleverd. Helemaal top @

Top snelle levering

Super service en vriendelijk

Uitstekende service en vriendelijke behandeling .Zeer tevree !

Heel prettig bedrijf

Ik heb het als heel prettig ervaren om bij deze zaak te kopen, de service is goed. Bij telefonisch contact is men heel vriendelijk en heel behulpzaam. Dus al met al een prima adres om te bestellen en kopen..

Helemaal top.

Keurig via de mail in kennis gesteld betreffend de levering. Product werd keurig op tijd volgens afspraak geleverd. Ga zo door.

Snelle levering en mooi product

supersnelle levering.

Al binnen een paar uur een mailtje dat de bestelling was ingepakt. Al de volgende dag in huis. Product-prijs is ook oké.

mooi product

Mooie lamp die aan alle verwachtingen voldeed!

Vriendelijke dame die me goede en volledige info gaf per telefoon.

Prima service. Dame heeft me telefonisch geholpen bij het zoeken van een barstoel bij mijn bartafel. Meldde mij nadien per mail welke stoel (hoogte) ik het best zou nemen. Ook de levering verliep zeer vlot en er werd uitleg gegeven bij het monteren en hoe ik mijn tafel het best zette. Ook ben ik zeer blij met de aangekochte goederen die ik digitaal bestelde. Ze zijn zoals ik het verwacht had, stoelen zitten goed en het geheel oogt mooi.

Supersnel bezorgd en goed op de hoogte gehouden gedurende bezorgproces. Goed product

Super service!

Hele fijne chatfunctie op de site, er wordt gelijk met je meegekeken en alles uitgelegd. Bezorging ook helemaal top en snel! Ik ga zeker nog eens bestellen!

Super service

Vlak na de bestelling kreeg ik een mail om te vragen of het goed was voor mij om een deel van de bestelling op de vooraf gestelde week te leveren en de rest achteraf. Als ik niet akkoord was zou men het geld terug storten.. Wat een service normaal wordt er pas op de vooropgestelde datum gemeld dat de levering niet kan doorgaan.

Heel tevreden!!!

Heel goed in gepakt en zeker een snelle levering.

Uitmuntend

Prima produkt, zeer snelle levering (binnen 20 uur), produkt erg netjes ingepakt

Super mooie tafeltjes

Set van 3 tafeltjes besteld Binnen 2 dagen geleverd, echt snel Alleen waren ze wel wat kleiner dan de beschrijving, maar zo mooi dat ik ze gehouden heb

Mijn riveira maison bekers waren super goed verpakt en ze zijn prachtig heel blij mee zal zeker vaker een bestelling bij Intens Wonen plaatsen!!!!

Duurt even, maar dan heb je wel wat!

Woood Boaz metalen kast besteld. Lange levertijd, maar wel erg leuke kast. Handleiding is wel erg kort en bondig, maar op een kwartiertje stond ie recht.

Goede customerservice

Intens wonen heeft een uitstekende customerservice! De levering van de bestelling duurde langer dan aangegeven was op de website. Dat is vervelend en had invloed op de wijze van verzenden. Thuis laten bezorgen was niet direct een optie meer. Intens Wonen bood direct aan om bij levering van de producten te bellen om de verzendwijze te bevestigen. Dit hebben ze ook gedaan: toen de eerste helft van mijn bestelling kwam, werd er gebeld en gevraagd hoe ik de zaken geleverd moesten worden. De rest van mijn bestelling wordt later geleverd en er is toegezegd dat ik wederom gebeld wordt. Zeer correcte afhandeling!

Sprendlingenstraat 9

5061 KM Oisterwijk

Over Intens Wonen

Intens Wonen is een nieuwe, jonge en dynamische winkel met een innovatieve en eigen kijk op de woonwens van vandaag in woonartikelen- en accessoires. Of u nu zoekt naar een nieuwe vintage look of het landelijke huiskamergevoel, dan zit u bij Intens Wonen helemaal goed. Bestellen via de webshop of toch even langskomen in onze showroom om de meubelen te zien onder een lekkere kop koffie is allemaal mogelijk.