Super snelle levering, netjes ingepakt!

Goed contact en mooie producten!

Contact verliep prettig, netjes op de hoogte gehouden vanaf het bestellen tot aan levering! En prachtige kastjes!

Snelle en correcte service ! Fijne afhandeling met retour sturen. Dit adres zal niet worden vergeten voor een volgende aankopen!

top

spiegel besteld gecommuniceert kwa levertijd telefoontje wanneer ze komen geen beschadigingen ...gelijk uitgepakt dus samen te zien dat t goed was met de chauffeur

zeer tevreden

We hebben alles in goede orde ontvangen en de spullen waren ook zeer goed verpakt zodat er tijdens het transport niets mis kan gaan. Ook de terugkoppeling bij vragen waren ze zeer snel en correct.

Super service

Ik had een bank besteld die door mijn verhuisomstandigheden pas later geleverd kon worden. De levering kon ik last minute nog wijzigen en ondertussen hield Intens Wonen mij steeds netjes op de hoogte over de volgende levering. Ik was erg blij hiermee omdat het toch om een grote aankoop gaat. De levering was een paar dagen later alweer geregeld en kwam netjes optijd. Ook droeg de bezorger de bank naar binnen.

Snelle levering en alles naar wens

Dinsdagavond laat de bestelling geplaatst en donderdag netjes aangeleverd door Post.nl. Ook het volgen van de bestelling wordt per mil aangegeven. op product, top levering en ook heel belangrijk, geen verzendkosten.

Prachtige afwerking, levering vrij laat door Corona

Heel tevreden met ons schabje. Super mooie afwerking. Mooi hout. Het ziet er erg kwaliteitsvol uit. Ik word er steeds blij van als ik ernaar kijk. Helaas werd het pas na enkele maanden geleverd.

Alles verliep naar wens!

Bedankt voor het mooie bureau, ik ben er zeer blij mee! Sneller geleverd dan initieel gezegd dus dat was een aangename verassing! Wellicht tot een volgende keer :-)

Alles netjes en op afgesproken week geleverd

Top !

Snelle en correcte service ! Mooi gerief!!!!!! Topper !! Dit adres zal ik niet vergeten voor volgende aankopen!!!

Nalevering theeglazen

Ik werd via de mail op de hoogte gehouden. Achteraf betalen met Billink was ook geen probleem.

tevreden

snel en netjes

Netjes en snel geleverd

De belofte voor een bepaalde dag te leveren werd keurig nageleefd. De klaar werd nethes afgeleverd. Ben er heel blij mee

Snel en goed

Mooi product voor een mooie prijs

snel verzonden prima product

Zo makkelijk aan en prachtige side table komen voelt heel Intens.

Via een makkelijk bereikbare website de gewenste sida table besteld. Ook aan de telefoon werden we prima geholpen om onze vraag beantwoord te krijgen. En op precies de 14e dag werd hij geleverd. Alles stevig verpakt werd hij in de woonkamer afgeleverd en nadat we hem hebben uitgepakt, staat hij te pronken daar waar we hem wilden hebben.

Heel tevreden

mooi duo salontafelsetje, snelle levering, netjes verpakt

Heel tevreden, juist wat ik wou

Heel tevreden over de aankoop

Product gekregen vlgs planning

Product afgeleverd door vriendelijke medewerker.

Snelle levering en product zoals omschreven

Goede service goede kwaliteit

Zeer snelle service

Product is helemaal naar verwachting en de volgende dag al in huis!

Het product was zoals het beschreven was. Ben er heel blij mee.

Vlotte service, tijdige levering

Naast de vlotte service en tijdige levering zijn het gewoonweg ook super leuke producten om in huis te halen!

Goede, snelle en correcte service

Zie header

Kerkstraat 36

5076AX Haaren

Over Intens Wonen

Intens Wonen is een nieuwe, jonge en dynamische winkel met een innovatieve en eigen kijk op de woonwens van vandaag in woonartikelen- en accessoires. Of u nu zoekt naar een nieuwe vintage look of het landelijke huiskamergevoel, dan zit u bij Intens Wonen helemaal goed. Bestellen via de webshop of toch even langskomen in onze showroom om de meubelen te zien onder een lekkere kop koffie is allemaal mogelijk.