Perfecte service !

Het bestelde artikel was van prima kwaliteit, goed verpakt en snelle levering .

Snelle levering en service

De kastkleur was goed weergegeven op de foto en de levertijd korter dan ik had gedacht. De actie van 15% korting was mooi meegenomen. Een handgreepje bleek gebroken. Na een mailtje hierover werd dit nagestuurd foor de fabrikant. Prachtige kast, blij mee.

Prima, duidelijk en snel!

Alles gaat naar wens, hoe het hoort.

Voortreffelijke service

Twee mooi poefen besteld. Één bleek defect, gebeld. Werd direct een nieuwe toegestuurd. Top Besteld via Fonq

Slecht product

Alles ging prima ,tot het product kwam .De schroef gaten van de riviera masion kapstok zitten op de verkeerde plek

Wandplank besteld. Tevreden over levertijd. Plank is prachtig! Ophang systeem vonden we niet betrouwbaar, totaal is 130 cm en hangt aan 2schroeven. Extra schroeven (2) aan bovenzijde geplaatst, hierdoor hangt hij stabiel. Ook was een van de schroeven in de plank kapot, waarschijnlijk te hard aangedraaid. Deze kon ook niet vervangen worden omdat het schroefdeel in de plank zat. Maar dankzij mijn handige man hangt hij en is het een eyecatcher in de nieuwe keuken.

Zeer snelle levering

Erg vriendelijk en snelle levering ik ben erg tevreden.

Prima product, prima prijs en prima levering

Kende intense wonen niet maar zal niet schromen er nog een keer te kopen

Snelle levering en mooie producten.

Dat wat ik had besteld was mooi en van goede kwaliteit, eenvoudig op te hangen daarnaast snelle levering

Mooie spullen en snel/ netjes geleverd!

Al een tijd op zoek naar 2 leuke tafels voor in onze veranda. Eigenlijk gevonden voor een leuke prijs. Volgende dag in huis. Helemaal blij mee!

Super service

Wij hadden een set met 3 salontafels besteld, helaas waren deze niet leverbaar dus konden wij ons geld terug krijgen of kiezen voor een alternatief dat ons werd geboden, 3 andere (duurdere) salontafeltjes voor de prijs van de eerste goedkopere set. De nieuwe set hadden we de volgende dag al in huis. Super service dus!

Mooie en leuke spullen!

Mooie spiegel en verdere woonaccessoires! Ben er blij mee!

prachtige producten en vriendelijke service!

De meubelen zijn prachtig, service was héél vriendelijk. Levertijd kon zelfs een maand eerder dan we hadden gedacht, héél tevreden van!

Perfecte service

Eerst een fijn telefoongesprek gehad om even de werkelijke levertijd te bespreken. Artikel was nog op voorraad en zou na de online bestelling de volgende dag kunnen arriveren. Dit was dan ook het geval. Prima service en artikel was geheel naar verwachting.

Top !!

Snelle levering! netjes bezorgd en goed ingepakt.

kwalitatief goed product

Goede ervaring met klantenservice als bezorgdienst. Prima!

Snelle levering, prima prijs

Hoi, Snelle levering, prima prijs. Gratis verzonden.

Goede service, snelle levering!

we bestelden de goederen naar Duitsland en waren zeer verrast door de snelle levering!

Zowel in de winkel als online aankopen gedaan. Artikel thuisbezorgd keurig op tijd en vakkundig in elkaar gezet. Online aankoop heel snel bezorgd.

Mooie stoel, maar vrij lange levertijd

stoel uitgezocht, besteld en hoorde verder niets, na reaktie van mijn kant kreeg ik te horen dat deze in week 10 of 11 geleverd zou worden, terwijl deze op voorraad was?

Op tijd binnen maar beschadigd

Tafeltjes op tijd binnen maar beschadigd helaas. Nog wachtend op de procedure om ze te retourneren.

Goede service!

Goede service en een snelle levering. Duidelijke communicatie vanuit het bedrijf. Kortom: top!

Zeer snelle levering

Keurig ingepakt en een hele snelle levering

Goede snelle service

Goede en snelle service. Alles liep vlot, aanrader!

Had vooraf levertijd gevraagd en binnen die tijd geleverd. Netjes verpakt en mooi product. Zeer tevreden, zou hier zo weer bestellen.

Sprendlingenstraat 9

5061 KM Oisterwijk

Over Intens Wonen

Intens Wonen is een nieuwe, jonge en dynamische winkel met een innovatieve en eigen kijk op de woonwens van vandaag in woonartikelen- en accessoires. Of u nu zoekt naar een nieuwe vintage look of het landelijke huiskamergevoel, dan zit u bij Intens Wonen helemaal goed. Bestellen via de webshop of toch even langskomen in onze showroom om de meubelen te zien onder een lekkere kop koffie is allemaal mogelijk.