Prettige ervaring met medewerkers

Online een lamp besteld die snel werd geleverd Helaas was de kleur niet zoals verwacht Maar daar er geen retour bon in de verpakking aanwezig was is het wel even een gedoe om hem terug te sturen (ouderdom)gelukkig kreeg ik goede hulp van medewerker Bedankt

Snelle levering heel veel keuze

Het ruikt hier eerlijk in huis met de geur van Ashleigh&burwood (baby powder) de geur blijft heel lang in huis ook al is de geurbrander uit.

Bestelling ging soepel, tafeltjes geleverd binnen de verwachte levertijd. Achteraf betaald. Prima geregeld allemaal!

Prima levering en mooi product

Bestelling ontvangen binnen de termijn zoals beloofd en prima verpakt. Product zoals afgebeeld!

Uitstekende service van zeer behulpzame medewerkers!

Toen ik éindelijk klaar was met mijn verbouwing leek ineens de bank die al zó lang op mijn verlanglijstje stond - overal uitverkocht. Behalve bij Intens. Telefonisch heeft de medewerker tóch eerst dubbel gecheckt of de bank echt op voorraad was. Heeft mij een linkje gestuurd per mail mét een carnavals-korting die op dat moment geldig was, én zorgde dat de bank de volgende dag ook nog bezorgd werd. Toen de bank in 3 delen bezorgd werd door een bijzonder vriendelijke en behulpzame bezorger, was mijn ervaring helemaal compleet. We hebben hem met z’n 3e naar de 1e verdieping getild, en terwijl ik voor ons koffie zette - heeft die beste man hem ook nog in elkaar gezet. Uit zijn bus haalde hij nog viltjes om onder de voetjes te plakken, en na een kop verdiende koffie ging hij naar zijn volgende adres! Het énigste minpuntje is dat ze geen antwoordapparaat hebben op de tijden dat ze niet bereikbaar zijn. Ik probeerde ze eerst op maandag te bellen, maar dan zitten ze dicht en gaat de telefoon gewoon over. Ik heb die dag 3x gebeld en dan raak je behoorlijk gefrustreerd als er niet opgenomen wordt.

goede ervaringen

Goede kwaliteit, snelle levering, kortom prima

Bij jullie een Mango houten salontafel besteld. - Je wordt goed op de hoogte gehouden hoe jouw bestelling ervoor staat - Snelle levering - Product goed verpakt - Erg mooie salontafel Echt een aanrader!

goede en snelle levering n 10 % carnavalskorting :-)

bij bol.com gezien ,even op hun website gecnect en daar bleek je toevallig de carnavalskorting te krijgen dus vandaar rechtstreeks gekocht. Ook was er na 17 uur nog iemand van de klantenservice online dus dat was ook erg prettig

Top communicatie, top service en een prachtige wandplank van Woood, al met al zeker een aanrader 👍🏽

Erg goed en netjes verpakt en snel verstuurd

Erg goed en netjes verpakt en snel verstuurd.

Open en communicatief. Komen afspraak na.

Via internet TV meubel gekocht. Goede info en contact via internet/mail. Meedenkend en goed communicerend.

Top bedrijf!

Vriendelijk personeel ,snelle levering.Mooie producten.Ik ben heel tevreden over dit bedrijf.

De bestelling en afhandeling ervan is heel correct verlopen.

Minpunt is dat het product niet op voorraad was ondanks dat er bij de bestelling op de website wel aangegeven stond dat het voorradig was. Pluspunt is dat de firma heel snel een bericht stuurden dat het niet meer voorradig was en dat ze me verder op de hoogte zouden houden. Minpunt was dat ik bijna een maand niets hoorde en dat ikzelf heb moeten mailen hoever het stond met mijn levering. Pluspunt is dat het daarna heel snel en heel correct is afgehandeld. Minpunt is de postbedeling die heel snel het pakketje bij de buren heeft afgeleverd terwijl ik wel thuis was.

Super service en snelle levering!

Naast het feit dat we een prachtige feauteuil geleverd hebben gekregen, belde de chauffeur keurig een half uur tevoren om aan te geven dat hij eraan kwam. En ook nog eens snel geleverd. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

Heel goed!!

Mooie spullen en super snelle levering!

Helemaal top

Ik had een bestelling geplaatst en vanuit mijn kant een vergissing gemaakt (kommetjes die te klein waren) de rest van de bestelling was prima. Voordat het opgestuurd zou werd, heb ik intens wonen opgebeld en het uitgelegd en ze waren ontzettend vriendelijk, behulpzaam en meedenken. Snel verstuurd dus ik ga zeker vaker bestellen

Naar verwachting..

Mooie lamp voor goede prijs. Levering was snel. Niks negatiefs op aan te merken.

Precies wat ik zocht en voordeliger dan elders.

De commode was precies de goede maat en voldeed aan mijn verwachtingen. Ik ben er blij mee.

Ontzettend goede service.

Leuk !

De wandtafel werd vroeger dan voorzien geleverd door een heel vriendelijke man. Het meubel werd voor mij uitgepakt en op zijn plaatst gezet. Een fantastische levering van een prachtig meubel!

Kwaliteit spiegel slecht

De spiegel heeft kenmerken van een lachspiegel. Jammer dat dit niet gecontroleerd wordt voordat de levering plaatsvind. Graag reactie omtrent deze. Na overleg blijkt de service goed te zijn en is het probleem naar tevredenheid opgelost. Daarvoor dank!

Goed verpakt, en netjes op tijd geleverd

Perfecte service en ette afhandeling

Wij hadden 2 krukken besteld. Deze kwamen in detail niet helemaal overeen met wat wij ons hadden voorgesteld en wat erop de foto te zien was. Intens Wonen reageerde meteen en bood ons een schappelijke en nette tegemoetkoming. Complimenten!

Snelle levering, mooi product

Mijn Ashleigh & Burnwood fragrance lamp was goed verpakt en bevatte een duidelijke handleiding. Twee dagen later had ik mijn bestelling al in huis.

Mooi en apart

Ik ben zeer tevreden met het product en de bezorging

Sprendlingenstraat 9

5061 KM Oisterwijk

Over Intens Wonen

Intens Wonen is een nieuwe, jonge en dynamische winkel met een innovatieve en eigen kijk op de woonwens van vandaag in woonartikelen- en accessoires. Of u nu zoekt naar een nieuwe vintage look of het landelijke huiskamergevoel, dan zit u bij Intens Wonen helemaal goed. Bestellen via de webshop of toch even langskomen in onze showroom om de meubelen te zien onder een lekkere kop koffie is allemaal mogelijk.