Super goede service

Ik had een artikel gekregen dat beschadigd was. Hier heb ik contact over opgenomen. Dit werd meteen opgelost doordat hetzelfde artikel kosteloos naar me werd opgestuurd. De volgende dag had ik het al in huis. Super goede service dus!

De perfecte online shopping ervaring ervaren !

Mooie en gebruiksvriendelijke website met duidelijk foto's van de produkten. Zeer goede bereikbaarheid via chat voor al uw vragen . Vlotte en handig om online bestellingen te plaatsen . Produkten zijn van hoge kwaliteit en degelijk ingepakt voor vervoer . Snelle en vriendelijke levering .

Super vriendelijk en een goede service . Wij komen zeker nog terug .

Ik ben blij dat ik de eetkamer tafel bij jullie heb aangekocht . Het was de trip meer dan waard . Heel vriendelijk ontvangen in de winkel . Ook het leveren was top , zoals afgesproken werd de tafel geleverd door een hele vriendelijke chauffeur.

Alles prima verlopen.

Voorradig wat ik nodig had, nette prijs, kosteloos verzonden,

Super ervaring !

Goede communicatie, vriendelijk personeel, levering top !

Snelle reactie via e-mail. Bestelling op afgesproken datum alles geleverd! Erg netjes, fijne service! Achteraf betalen mogelijk, geen klachten, gewoon top!

Correcte service

Snelle levering, eerlijke prijs en correcte service!

TV meubel besteld , alles voldoet aan de verwachtingen . Betaald bij aflevering , zeer goede service . Wij zijn tevreden !!

Mooi aanbod en snelle levering.

Tv meubel gekocht maar was jammer genoeg beschadigd. Mail gestuurd en probleem meteen opgelost.

perfekt verlopen

zoals het hoort

Snelle en goede levering

Artikel werd snel en goed ingepakt geleverd, ook de prijs was goed tov andere websites! Hopelijk is de kwaliteit net zo positief!

Bestelling kwam beschadigd binnen

Bij het uitpakken van de tafeltjes bleek het grootste tafelblad beschadigd te zijn. Na overleg met Intens wonen Franco geretourneerd. Aankoopbedrag werd enkele dagen later terug betaald.

Goede service,

Goede website, goede service en houden zich aan de afspraak.

Duidelijke website, snelle levering, artikel is goed verpakt en voldoet aan de afbeelding op de site

Heel tevreden

Ben blij met mijn citetable

Mail contact gehad en volgende dag netjes een antwoord Goede service

Uw actie op onze bestelling vond ik zeer klantgericht, daarvoor dank.

Uw actie vond ik adequaat helder en duidelijk. Prima! Houden zo!

Snelle service, mooi product, precies wat we nodig hadden.

Besteld via Bol.com. Snel in behandeling genomen en binnen 48 uur geleverd. Past perfect bij de interieur. Value for money.

In onze zoektocht naar een nieuwe salontafel kwamen we uit bij de website van Intens Wonen. De salontafels worden op bestelling gemaakt waardoor er een levertijd van 12 weken was, Dit was duidelijk op de website vermeld. Na het bestellen van de tafeltjes kreeg ik netjes een mail met de mededeling dat het om een lange levertijd gaat. Erg netjes. Precies volgens de levertijd kregen we de tafeltjes thuis bezorgd. Zijn er erg blij mee en precies zoals op de foto! Goeie service, levering en kwaliteit!

Producten zijn mooi

Heb 2x moeten mailen of bestelling goed was doorgekomen .bleek dat hij over het hoofd gezien was . Uiteindelijk alles,goed gekomen

Topbedrijf met uitstekende service

Bestellen ging gemakkelijk en de levertijd was ook niet al te lang. Binnen 2 weken. Ook nog gratis levering. Alles keurig verpakt en binnen gezet. Helemaal tevreden.

Zeer servicegericht

Via de website een tafel uitgezocht, en ongezien gekocht, in de veronderstelling dat hij een bepaalde kleur zou hebben. Bij het uitpakken thuis blijkt de kleur toch anders te zijn, contact opgenomen met de winkel, en ik mocht hem gewoon retourneren. Binnen mijn budget dankzij de meedenkende medewerkers alsnog geslaagd voor een leuke tafel! Echt een top service!

Zeer klantvriendelijk, snelle levering, mooi product!

Zeer klantvriendelijk, snelle levering, mooi product, voldoet aan de verwachtingen.

Prima levering, mooie producten

Snel geleverd, precies wat ik zocht

erg goed

via de chat alles geregeld, en de volgende dag mijn bestelling binnen.

Sprendlingenstraat 9

5061 KM Oisterwijk

Over Intens Wonen

Intens Wonen is een nieuwe, jonge en dynamische winkel met een innovatieve en eigen kijk op de woonwens van vandaag in woonartikelen- en accessoires. Of u nu zoekt naar een nieuwe vintage look of het landelijke huiskamergevoel, dan zit u bij Intens Wonen helemaal goed. Bestellen via de webshop of toch even langskomen in onze showroom om de meubelen te zien onder een lekkere kop koffie is allemaal mogelijk.