zeer tevreden

ik ben heel tevreden met mijn aankoop ,zeer goede service

Snellere levering maar de kleur zoals afgebeeld klopt niet. Heb daar over gebeld maar dat kan gebeuren zij medewerker

Beschadigd

Ik heb 5x een artikel aangeschaft. En niet een keer kreeg ik artikel dat nog ongeopend was. Steeds lichte beschadigingen.

Levertijd van 6 tot 9 weken

Na de betaling kreegik het bericht dat de levertijd 6 weken of nog langer was, stond niet vermeld bij de bestelling

goed. correct en duidelijk

Vriendelijk te woord gestaan; correct afgehandeld mijn vraag

Prima service duidelijke afspraken!

Goede en vriendelijke telefonische service. Behulpzaam bij het rechtzetten van een door mij zelf gemaakte vergissing. Prijs bij een ander filiaal was lager. Men is mij prima tegemoet gekomen waardoor de bestelling door kon gaan. Netjes op tijd geleverd. Men heeft zich aan de afspraken gehouden. Deze service is een voorbeeld van hoe het ook kan! TOP!

perfect

Prima op tijd geleverd en precies wat ik bedoelde. Ik ben er blij mee. Wel helemaal omgebouwd want het moest een tv onderstuk voor aan de wand worden. Nu zijn alle kabels netjes in de laatjes opgeborgen. Perfect. Sjouke

Super goede service

Helaas waren niet het aantal artikelen in voorraad zoals op de website vermeld. Er is direct gebeld voor overleg mbt wel/ niet leveren. Uiteindelijk geld direct terug gekregen. Heel vriendelijk en servicegericht!

Helaas eerste keer niet de juiste kleur tafeltje toegezonden gekregen Moest weer extra handelingen verrichten om aan het juiste tafeltje te komen. Ook glas in de uitsparing in tafeltje paste niet goed.

Helemaal prima

Super! snelle levering!

Prima.

Leren fauteuil besteld, snelle levering, stoel ziet er prima uit

Mooie tafels besteld

Ik heb 3 kleine salon tafeltjes besteld. Ze waren heel mooi en degelijk alleen de maten klopte niet met wat er op de site stond. Het verschilde zelfs 9 cm per tafeltje met wat er op de site stond. Dat vond ik een beetje veel. Ik heb wel gebeld erover maar ben bang dat ik blijf schouwen met retour verzendingen en tafeltjes omdat ik zeker wilde weten of de anderen wel goed waren. Dat konden ze mij niet gelijk vertellen. Ik heb besloten om de tafels te houden omdat het zo een gedoe kost om een doos te vinden en ze weer op te sturen retour. Vind het wel jammer want toch knaagt dat aan mij...als ik iets bestel moet het ook goed zijn.. vooral met grote pakketten.

Positief

De bestelling was niet gelijk leverbaar en liep vertraging op maar we werden uitstekend op de hoogte gehouden vanuit henzelf, zonder dat je zelf eerst contact moest zoeken

Mooie spulletjes en snel geleverd zoals afgesproken.

Wij hebben een tv kast uitgezocht zoals we die graag wilden hebben. Bekeken werd of deze op korte termijn leverbaar was, en jawel, na een dag of acht stond de leverancier al bij ons voor de deur. Goed product, voldoet helemaal aan onze wensen. We zijn dus heel tevreden.

Heb mijn product nog niet maar communicatie is perfect

Communicatie is heel goed, heb mijn product nog niet dus kan ik daar nog niet over oordelen!

Prima bedrijf die goed helpt

Eerst contact via de chat voor ik bestelde daarna via de mail goed op de hoogte gehouden voor de status helaas kleine beschadiging en ook daar is prima op gereageerd! Wel via hun eigen site besteld ipv fonq (daar had ik ze gevonden)!

Je wordt telkens op de hoogte gehouden wat de status is van je bestelling, wat zeer prettig is.

Wat beloofd wordt qua bezorgtijd van de te leveren producten wordt ook echt na gekomen. Je wordt constant op de hoogte gehouden hoe het met de bestelling staat en wanneer het geleverd wordt. Kortom de feedback is uitstekend en zeer prettig.

Superbedrijf!

Duidelijke communicatie en snelle levering. Chauffeur was ook een topper en hielp met de tafels in elkaar te zetten. Dit maak je niet vaak meer mee, dus kortom zeer tevreden!

Op de valreep besteld en de volgende dag al genieten

Zoekend naar een nieuw kastje voor in de gang, werd ik opslag verliefd op het ladekastje van PTMD het was al laat en voor 17:00 besteld was de volgende dag in huis 17:07 betaling afgerond Dus ik dacht die komt morgen niet. En nog geen 10 minuten na de betaling had ik de track and trace al in mijn mailbox. Pakket kwam binnen netjes verpakt en de foto op de site had niet gelogen.... was was/is die mooi. In love met mijn nieuwe kastje♡♡♡ Thanks voor de snelle en nette levering!

Snel goed en goedkoop

Kastje besteld is binnen een week geleverd terwijl er 2 weken voor stond, zeer gunstig geprijsd en een mooi product.

lange levertijd

Voor de spullen die ik bestelde is de levertijd wel erg lang. Ik vind hetzelfde op bol.com dat ze 1 a 2 werkdagen erna leveren. Wist ik dat maar op voorhand. Online chat wel vrij snel en vriendelijk.

Wat afgesproken was is ook gebeurt. Dat kom je nog zo weinig tegen.

Heel blij met de levering keurig op tijd. Keurig personeel.

Dank voor de snelle en zakelijke aflevering van onze bestelling j.l.

Prettige en vlotte ervaring!

Snelle levering , goede service

Het online bestelde snel ontvangen en is zoals omschreven op website . Goede service en snelle levering.

Sprendlingenstraat 9

5061 KM Oisterwijk

Over Intens Wonen

Intens Wonen is een nieuwe, jonge en dynamische winkel met een innovatieve en eigen kijk op de woonwens van vandaag in woonartikelen- en accessoires. Of u nu zoekt naar een nieuwe vintage look of het landelijke huiskamergevoel, dan zit u bij Intens Wonen helemaal goed. Bestellen via de webshop of toch even langskomen in onze showroom om de meubelen te zien onder een lekkere kop koffie is allemaal mogelijk.