Dankjewel voor je beoordeling. Graag tot ziens op intenswonen.nl of in de winkel in Hilvarenbeek.
De klant laten weten als het product niet op voorraad is.
Jammer dat u de bestelling bij ons zo ervaart. Wij kunnen helaas niet alles wat op onze webshop staat op voorraad houden en dit hebben we ook 10 april in een mail aangegeven. Het pakket is 21-04-2018 al naar u verzonden wat we ook kenbaar hebben gemaakt via een track&trace code. Helaas zit er op 1 of andere manier wat vertraging in de zending bij DHL en verwacht dhl 28 april uw pakket te bezorgen. Uiteraard wensen we u wel veel comfort en plezier van uw tijdschriftenrek!
Pluspunten
Goede kwaliteit, goede prijs, leveringsafspraken klopten
Pluspunten
Prima geleverd.
VerbeterpuntenHandig als er dag kan worden gekozen voor bezorging.
Dankjewel voor je beoordeling. We nemen deze feedback zeker mee! Graag tot ziens op intenswonen.nl of in de winkel in Hilvarenbeek.
Pluspunten
Goeie levering en mooie stoelen!
VerbeterpuntenEr stond al 4 dagen dat het werd geleverd, bij track en trace stond er hele tijd zending nog niet aangemeld, maar dit is denk ik meer post&nl, maar misschien handig om in de mail te zetten dat het een aantal dagen kan duren voordat het ook daadwerkelijk wordt bezorgd.
Dankjewel voor je beoordeling en graag tot ziens op intenswonen.nl of in de winkel in Hilvarenbeek.
Pluspunten
Mooie winkel, leuk ingericht, mooie producten
Verbeterpuntenafspraken allemaal nagekomen, geen verbeterpunten
Pluspunten
VerbeterpuntenWerk met Track&Trace, want de levering kwam nu als verrassing.
Dankjewel voor je beoordeling. Helaas is deze kaar iets misgegaan met het versturen van het track & trace nummer. Normaal wordt een klant altijd op de hoogte gehouden van de bezorging/levering van hun bestelling.
Pluspunten
Erg klantvriendelijk. Spots besteld maar waren niet leverbaar in de kleur, direct een telefoontje gekregen over de mogelijkheden, zeer attent en meerwaarde gezien de webshop! Klantcontact is erg belangrijk en wordt zeer op prijs gesteld!
VerbeterpuntenHeb ik niet...
Dankjewel voor je beoordeling, we denken graag mee met de klant. Succes met het inbouwen van de spotjes.
Pluspunten
Snel, goede service, persoonlijk, mooi product
Dankjewel voor je beoordeling en veel plezier met uw Sidetable. Graag tot ziens op intenswonen.nl of in de winkel in Hilvarenbeek.
Pluspunten
Heel goed telefonisch contact en alle afspraken zijn nagekomen
VerbeterpuntenWat mij betreft geen verbeterpunten
Dankjewel voor je beoordeling en veel plezier met uw eetkamerstoelen. Graag tot ziens op intenswonen.nl of in de winkel in Hilvarenbeek.
Pluspunten
Klantvriendelijk
VerbeterpuntenWebsite dusdanig aanpassen dat je je bestellingen kunt zien
Dankjewel voor je beoordeling en feedback. We gaan dit zeker meenemen.
Pluspunten
Mooie materialen.
VerbeterpuntenAls de planning uit loopt de klanten op tijd inlichting dat de levering later komt.
Dankjewel voor je beoordeling. Helaas hebben onze bezorgers wel eens last van files op de weg en was dit bij uw levering ook het geval. We nemen de beoordeling zeker mee voor in de toekomst om onze klanten beter op de hoogte te houden als het tegen zit op de weg. Jammer dat de gehele beleving hierdoor op een score van een 3 is gekomen.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Netjes en vlot geleverd
Pluspunten
goede levering mooie producten
Dankjewel voor je beoordeling en veel plezier met de meubelen van de Venetie-serie. Graag tot ziens op intenswonen.nl of in de winkel in Hilvarenbeek.
Pluspunten
Persoonlijke benadering, klantgedreven Alles wordt keurig geleverd en geplaatst door uiterst vriendelijke mensen Mooie meubelen Aantrekkelijk geprijsd en leuke kortingen
Dankjewel voor je beoordeling en veel plezier met de boekenkasten, audiomeubel en uiteraard de salontafel!!!
Pluspunten
Schappelijke prijs. Prima verpakt geleverd.
Dankjewel voor je beoordeling en veel plezier met de Rodeo bank in de classic uitvoering.
Pluspunten
Prima levering.
VerbeterpuntenIk heb op zaterdag al gemaild dat ik het ontvangen tafeltje retour wil sturen. Tot op heden geen reactie. Geen info bij levering over ruilen/retourneren, kan verbeterd worden. Reactie op jullie reactie. Ik had graag willen reageren op jullie reactie maar dat lukt niet. Jammer dat jullie dit nu online zetten en jullie tegen mij andere informatie hebben verstrekt. Ik heb zelf contact met jullie opgenomen en toen is aangegeven dat jullie het mailtje over het hoofd hadden gezien. Ik begrijp dat klanttevredenheid bij jullie hoog in het vaandel staat, en jullie hebben het ook erg netjes opgelost uiteindelijk. Wel blijft de kwaliteit-prijs verhouding van het tafeltje zeer uit verhouding.
Dankjewel voor je beoordeling en feedback. Aangezien dit het weekend was van carnaval hebben we meteen na de carnavalsperiode onze retour procedure gemaild en ook een gratis retour aangemaakt i.v.m. de latere reactie. Jammer dat we hierop een lage beoordeling krijgen aangezien klantvriendelijkheid en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan bij ons.
Kerkstraat 36
5076AX Haaren
Intens Wonen is een nieuwe, jonge en dynamische winkel met een innovatieve en eigen kijk op de woonwens van vandaag in woonartikelen- en accessoires. Of u nu zoekt naar een nieuwe vintage look of het landelijke huiskamergevoel, dan zit u bij Intens Wonen helemaal goed. Bestellen via de webshop of toch even langskomen in onze showroom om de meubelen te zien onder een lekkere kop koffie is allemaal mogelijk.